User autók kategorizálása
aktuális téma

Korábbi kéréseitek alapján négy új kategóriával bővült User autók rovatunk. A besorolás folyamatosan zajlik, de Ti is segíthettek: aki úgy érzi, hogy helye az új kategóriák egyikében van, kérje át magát, vagy ha olyan autót találtok, ami inkább már az új katokba illik, írjátok meg itt.
Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck
Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.
Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck
Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.

Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Akkor most kicsit helyreteszem a dolgot ... és elmagyarázom, amire jelenleg jutottunk a beszélgetésünk alatt.
Nos ugye anyagi dolgok miatt folyamatosan készülget a kocsi ... ebből adódnak hiányosságok félkész dolgok, valamint félkész megoldások, mint pl vágott rugó (ami mellesleg életveszélyes)
Ezen dolgokból és másból kiindulva a válasz az első kérdésedre, a "miért nem tunedre" most itt és így szerintem meg is kaptad.
Nos ugye anyagi dolgok miatt folyamatosan készülget a kocsi ... ebből adódnak hiányosságok félkész dolgok, valamint félkész megoldások, mint pl vágott rugó (ami mellesleg életveszélyes)
Ezen dolgokból és másból kiindulva a válasz az első kérdésedre, a "miért nem tunedre" most itt és így szerintem meg is kaptad.
neked se valami agyontuningolt a verda.. arra is rá lehet mondani, hogy lefestetted a mocitetőt.. okés.. raktál rá egy kavicsfelverődésvédőt.. egy első lámpa (ami ugyebár olcsóbb mint a gyári) meg egy felnigarnitúra..
Kérdezem én: EZ TUNING?
Kérdezem én: EZ TUNING?

Én Tuningolok
... A Costumizer Ikarus 255 projektben is benne voltam, valamint még egy jópár állatságban 
Az RS-en meg csak állítgatunk néha 200 és 250 LE között 

amire van pénz, azt megveszem.. szépen sorba.. enm vagyok telhetetlen.. nem lehet egyszerre mindent!! ez hülye kérdés volt h miért tuningolok... azért mert tetszik.. és mert nem akarok alap fostalicskával szaladgálni! ilyen egyszerű a válasz a kérdésedre 

igy van. szal ezénem tuningolsz TE sem?
uhh na lépésszag van mert melo
ha nem dolgozom nem tudok felnit venni a buszra
pedig lesz.. nem is akármi
veszek egy 21 colos MTZ 80-as elsö kereket alá

uhh na lépésszag van mert melo

pedig lesz.. nem is akármi

bárén majdnem minden gyéri cumokbol alakitottam ki!
A másik dolog, ha nincs pénz, akkor ne tuningolj, mert akkor miből??? - miből fejezed be??? - szóval ezt a részt nem értem ... akkor inkább őrizd meg gyári szép állapotban.
énis tanulok süt nem olcsón ésigyis kitudtam sporolni ezta lanyót!na kiakirály?:D
hát persze h nincs farkam.. nem vagyok én holmi réti nyúúl.. f***** van
igazán köszi.. ezért említettem h nem kell fikázni a kocsit.. én sem fikáztam a tiédet

igazán köszi.. ezért említettem h nem kell fikázni a kocsit.. én sem fikáztam a tiédet

én szedtem le a feliratokat..
úgy volt h ez az ajtó marad.. lefalazva.. stb.. de amint írtam szereztem másikat!

úgy volt h ez az ajtó marad.. lefalazva.. stb.. de amint írtam szereztem másikat!
öö.. kipuffot nem cserélem.. csak a véget.. tisztában avgyok vele h az a vég, olyan mint egy puskacső.. le is lesz scerélve.
5. ajtó van másik, lefalazva a kis lyukak, eblaktörlőlapát eltüntetve stb.. akkor lesz fent ha fújva lesz a kocsi..
5. ajtó van másik, lefalazva a kis lyukak, eblaktörlőlapát eltüntetve stb.. akkor lesz fent ha fújva lesz a kocsi..
Vannak dolgok, ami nem pénz kérdés. Egy sportkormány helyett pótolhatók a hiányzó feliratok, hogy legalább eredeti állapot meglegyen...
A nem rá való kipufogót eldobod jó messzire!
A csomagtéren a tátongó felirat lukakat vagy eltünteted, vagy gyári feliratot pótolod.
A vágott rugók helyett Gewinde... A modern kormány eldob, és korhoz illőt betesz ... stb.
A csomagtéren a tátongó felirat lukakat vagy eltünteted, vagy gyári feliratot pótolod.
A vágott rugók helyett Gewinde... A modern kormány eldob, és korhoz illőt betesz ... stb.
ide figyelj má haver.. jobb lenne ha nem vernéd itt a nyálad.. nekem erre tellik.. tanulóként sztem ez is valami.. és ha nem tetszik, akkor gyere oszt nyald meg a zsákom.. csira pali.. 

süllyedő hajórol menekülés van..

csak mondom sztem az egész egy nagy bré.. de van aki ebbenéli ki magát és a CS-nak épit illetve örül az arénának..
hát na..
gyerekek még majd ha kicsit idösebbek lesznek akkor majd nevetnek magukon,vagy nem

hát na..

te ennyire vak vagy????
melyik (az adatlapomon) feltünetett kiegészítőről nem találtál képet?
Írd meg és rakok fel neked...
Személy szerint én ennyivel be is fejezném a vitát, mert nincs most ehez hangulatom! Semmi értelmét nem látom

melyik (az adatlapomon) feltünetett kiegészítőről nem találtál képet?
Írd meg és rakok fel neked...

Személy szerint én ennyivel be is fejezném a vitát, mert nincs most ehez hangulatom! Semmi értelmét nem látom

hifi Tuningtol is meghaltam:
"HIFI / Multimédia
Fejegység
MNC inno cd fejegység (pendrive and sd/mmc card)
Hangszórók
elől az ajtóban Blaupunkt középsugárzók, a csomagtartóban pedig dupla SAL mélynyomó"
"HIFI / Multimédia
Fejegység
MNC inno cd fejegység (pendrive and sd/mmc card)
Hangszórók
elől az ajtóban Blaupunkt középsugárzók, a csomagtartóban pedig dupla SAL mélynyomó"
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!