User autók kategorizálása

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
User autók kategorizálása
Korábbi kéréseitek alapján négy új kategóriával bővült User autók rovatunk. A besorolás folyamatosan zajlik, de Ti is segíthettek: aki úgy érzi, hogy helye az új kategóriák egyikében van, kérje át magát, vagy ha olyan autót találtok, ami inkább már az új katokba illik, írjátok meg itt.

Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck

Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.

Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
davidsz
2009. április 21. 13:08
Személy szerint minden nyavargót bebacnék Fun-ba. ott mondhetja, hogy hülyeség a kategórizálás. De ha annak tartja, akkor miért rágódik egy "hülyeségen".

Egyre kevesebb embernek van köze az autóépítéshez. Az olyan falyta kivitelezéshez, ami hétköznapokban, biztonságban kivitelben 100%-ig megállja a helyét.
EkeDév
2009. április 21. 13:07
ismét cáfolnálak.. az autót tökéletesen szép állapotú első lámpával, és zsír új utángyártott kipufogóval vettem!

Akkor szerintetek mitől lenne Tuned a verdám?? mit lehet egy golfon csinálni, hogy tuned legyen?
asziszed
2009. április 21. 13:07
neeeeeeeem csak egy kis ide oda beirok dolog.. az megy nekem is.. KÉPPEL támaszd már alá ezeket.. mert egy saloon piros golf kivülröl illetve egy tuned piros golf közt kivülröl ne egy felni különbség legyen már pajti.. képet mindenröl!thx
Lacc GTI
2009. április 21. 13:06
én imádom a golfokat...nagyon vw-es vok,és sztem sem tuned...már bocsi,de nincs miért tuned legyen...mondom az én II-es gti-m-en nagyobb tuning volt,mint neked az I-esen és mégis saloonba kezdtem
davidsz
Az öreg autóknál sokan összekeverik a tuningot a gyári állapottal.
Pl.
20 éves autón megmattult lámpa helyett az olcsó neláss kristálypilács. - Ez nem tuning
Az alap állapot helyreállítása sem, mert egy gyári lámpa 5x annyiba kerül.
Kipufogó ... nos ez lerohad mindről egy idő után. A koppány meg a HD meg a többi nem "tuning" célzattal kerül fel 90%-ban, mert ha azzal kerülne fel, akkor más lenne a verda alatt és mindenki azt fotózná és tenné az oldalára, hogy ilyen lett...
asziszed
nem ám máséval kell foglalkozni mert az anno felkerült oda.. a sajáttal.. szvsz..

mindenki más dolgaival foglalkozik.. ezé nem halad a kurva ország elöre
EkeDév
2009. április 21. 13:05
nézzél már szét jobban az autóm tájékán, és utánni véleményezd ;)

Az kell a tuned kategóriához, hogy felspoilerezzem a vasat? bocsi.. nem fogom elb*szni az autómat szaros küszöbspoilerrel stb...

asziszed
2009. április 21. 13:04
erről is TE tehetsz.. de azé neked szar nem?a többi MODhoz senki sem jár ennyi sirni valóval
van akiröl nem is tudják mert nem ir csak töröl..
EkeDév
2009. április 21. 13:03
köszi, de ezzel tisztában vagyok!
Anno kiszámoltam, hogy hány pont, akkor még csak saloonra jött ki, de azóta minden lámpa le van cserélve, fel van téev a nagy alukerék.. stb stb

Mutatok 100+1 olyan userautót, ami jó ha eléri a 2 pontot, és mégis Tuned
asziszed
2009. április 21. 13:03
nem tuned.. sztem nagyon nem tuned és nem azé me VW hanem azé me egy felni nemtezs tuneddé
davidsz
2009. április 21. 13:01
Segítség menü , vagy http://www.carstyling.hu/user_autok_help.php#kategoriak
davidsz
2009. április 21. 12:59
Hülye aréna, hülye kategórizálás
EkeDév
Hali.. nemrégen kértem az autóm áthelyezését tuned kategóriába, mert véleményem szerint az én autómnál sokkal "alapabb" autók is helyet foglalnak ott.. és engem mégis visszaraktak a saloonba!

És most nem engedi a kategóriaváltás kérelmezését, pedig ennek a dolognak már vagy 3 hete!
Másik dolog, ami kellemetlenül érintett, hogy már avgy 400 helyet feljöttem a toplistában, és amikor visszaraktak saloonba, visszacsúsztam az utolsó helyre..
Meg sztem ez a dolog, hogy az userek döntik el, hogy milyen kategóriába helyezzenek.. ez is elég vicces, mert ugyebár van aki nem szívleli pl a Golfot.. és még képes a fun kategóriára is szavazni. sztem nevetséges!

teendő? köszi előre is!
inahooo
a faszt!van böszme turbom otthon akkora lyukkal amivel marsra szállhatsz kell?TOP-ba mindenkitXD
inahooo
2009. április 21. 12:58
de felkerüla felnim csinálok képeket az átaléakitásról és bekérem magam top-ba:D
asziszed
2009. április 21. 12:58
monnyuk az csunya lenne ha én a buszra durnék turbót meg nagy rendszert a hifi megvan de instalban lenne meg nagy kerekek és akkor már.. őő pont szerint én is tuned lehetnék. nade.. akkor is truck marad
davidsz
2009. április 21. 12:57
inahooo
2009. április 21. 12:49
eza userutoknak a pontkiszámolosdija egy eég nagy ratyiság!egy csomo ósön tunningos kiegészitüre jára plusz pont!és ezért lázong mindenki hogy miért nem tuned pedig rajta vana m3 mega matrica mega nejön mega világito ablakspricni...nekem is kijött 12.5pont bazz mégsem rinyálok de felbaszok pár matricát és Xtrem
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Összesen 5980 találat 299 oldalon