User autók kategorizálása
aktuális téma

Korábbi kéréseitek alapján négy új kategóriával bővült User autók rovatunk. A besorolás folyamatosan zajlik, de Ti is segíthettek: aki úgy érzi, hogy helye az új kategóriák egyikében van, kérje át magát, vagy ha olyan autót találtok, ami inkább már az új katokba illik, írjátok meg itt.
Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck
Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.
Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Az új kategóriák: Veterán, Race, Luxury és Truck
Célunk az eddig kirekesztett, vagy nem egyértelműen kategorizálható autók korrekt elhelyezése, illetőleg teret adni mindenkinek, aki eddig mindezek miatt nem tette fel, vagy vette le az autóját.

Mielőtt felteszed a kérdést "hogy miért":
- nézd meg hogy ki van e töltve részletesen az adatlapod
- megfelelő képeket tettél fel a módosításaidról
- a főképed az autód képe
- az oldalad megfelel a szabályzatnak
stb.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
TicTac
2008. november 29. 18:30
TicTac
2008. november 29. 18:30
Ha ezt látod megoldásnak... megfutamodni.
rendben, sok szerencsét :D
"hát nem egy politikus hozzáállás, ha pénzt akarsz."
Egy sor balszék dolognak ami elindúlt, nem feküdtem le, és nem is fogok.
Inkább lépek kintre".

Egy sor balszék dolognak ami elindúlt, nem feküdtem le, és nem is fogok.
Inkább lépek kintre".

TicTac
2008. november 29. 18:26
Ha Isten is úgy akarja... én ráérek és it leszek. 

TicTac
2008. november 29. 18:26
Ismerem a dolgot, hát nem egy politikus hozzáállás, ha pénzt akarsz. Én azért is nem vállalkozom a szakmámban, egyszerűen nem bírok elmenni a b@lfaszság mellett. De ez hiba, hidd el.
Most kapásból küldök neked egy privit, de bizalmas.
Most kapásból küldök neked egy privit, de bizalmas.
soksok év kell hozzá
TicTac
2008. november 29. 18:24
Lehet, de megszeretném, mert k*rva nagy arc, jó fej - csak jól titkolja. 

Ezt a kuncsaftjaim mondhatják, ki.
Számtalan ember ugrott üzletileg, mert előszőr tisztáztam az "agyat".

Számtalan ember ugrott üzletileg, mert előszőr tisztáztam az "agyat".

TicTac
2008. november 29. 18:23
A fulltuning drága mulatság. Vagy Te az optikiai elemekhez motorhoz is nyúlsz? Vagy szólsz az ügyfeleidnek, hogy Te haver, rákerült az autódra 'x' kiló, a motort tuningoltasd ám utánna, mert így gáz? Na ugye. Van, aki az optikára gyúr, van, akinek a kasztnija lecsoffadt de aláz a kocsi, és van aki mindenre. Hm?
mert a másik kettővel nem akartál sértegetni mi??

sohasem fogod megérteni
Én nagyon is egyetértek Blindmouse érveléseivel,de a FUN-okat már nem lehet egyszerű törléssel diszkriminálni...véleményem szerint nem is kellett volna ilyen kategória...
A korlátozás hosszú távon viszont eredményre vezethetne az oldal gyorsabb működésével kapcsolatosan,mert mostanság elég soxor ledobált a CS fórumozás közben és csak káromkodtam amikor 1 hosszan átgondolt kommentem elküldése után bejön 1 sajnáljuk,de nemsoká nyomulhatsz tovább üzi...na ezek után nyomúljon a f...om...
Mindenesetre sok FUN user van akiknek az oldalát elárasztja a sok felesleges képözön...minek???
Szerintem erre valóban megoldást kéne találni!!!
PEACE!!!
A korlátozás hosszú távon viszont eredményre vezethetne az oldal gyorsabb működésével kapcsolatosan,mert mostanság elég soxor ledobált a CS fórumozás közben és csak káromkodtam amikor 1 hosszan átgondolt kommentem elküldése után bejön 1 sajnáljuk,de nemsoká nyomulhatsz tovább üzi...na ezek után nyomúljon a f...om...
Mindenesetre sok FUN user van akiknek az oldalát elárasztja a sok felesleges képözön...minek???
Szerintem erre valóban megoldást kéne találni!!!

PEACE!!!

TicTac
2008. november 29. 18:20
Értem, az előző kérdésem vedd tárgytalannak.
Hát, változtak a dolgok.
Az oldal üzemeltetése pénz. Ahhoz edig új atagok kellenek, akik esetleg új szolgáltatásokat rendelnek meg. A rendszer alkalmazkodik az igényekhez, ez a része üzlet.
Becsüld azt, hogy próbál úgy, ahogy a többségnek megfelel. Egész jó ezen értékelési rendszer.
Őstagok mindig maradnak, akinek nem tetszik az új, főleg az, hogy egy dolog egyre másabbá válik, mint volt. Én értem ezt, bizonyos témákat én is így látok.
De azt hiszem -látom-, hogy a régi kör ki tud alakítani egy olyan kis milliőt, ahol meg lehet beszélni az igazán fontos dolgokat, parodizálni meg jó és egyre tágabb tér van rá.
Szóval szerintem nem kéne elégedetlenkedned. :)
Videokártyát szereztél már?
Hát, változtak a dolgok.
Az oldal üzemeltetése pénz. Ahhoz edig új atagok kellenek, akik esetleg új szolgáltatásokat rendelnek meg. A rendszer alkalmazkodik az igényekhez, ez a része üzlet.
Becsüld azt, hogy próbál úgy, ahogy a többségnek megfelel. Egész jó ezen értékelési rendszer.
Őstagok mindig maradnak, akinek nem tetszik az új, főleg az, hogy egy dolog egyre másabbá válik, mint volt. Én értem ezt, bizonyos témákat én is így látok.
De azt hiszem -látom-, hogy a régi kör ki tud alakítani egy olyan kis milliőt, ahol meg lehet beszélni az igazán fontos dolgokat, parodizálni meg jó és egyre tágabb tér van rá.
Szóval szerintem nem kéne elégedetlenkedned. :)
Videokártyát szereztél már?
Bírom amikor a futóművel kapcsolatban a 4-6-8cm-es űltetéseket csinálják, de telóról szó sinycs.
Féltonna spoiler, de motor erősítés, ona. Jó az 1.1-es.
Motorcsere, de a fék, elfelejtve.
Neonos condi, de a spirál cellás aksit, nem ismerik.
Nagykerék, de a kihajtás, lesarva.
Peres kerék, de itthon???,,,,
Meg sorolhatnám.
Tisztánlátás kéne a tuning fogalmáról, és akkor lehet kategorizálni, rendben.
Féltonna spoiler, de motor erősítés, ona. Jó az 1.1-es.
Motorcsere, de a fék, elfelejtve.
Neonos condi, de a spirál cellás aksit, nem ismerik.
Nagykerék, de a kihajtás, lesarva.
Peres kerék, de itthon???,,,,
Meg sorolhatnám.
Tisztánlátás kéne a tuning fogalmáról, és akkor lehet kategorizálni, rendben.

TicTac
2008. november 29. 18:16
Igazából a kategorizálást és a pontozást kizárhatod, állítható. Aki nem netszik, az oldaladról kitiltható. Te a Carstylingot utálod, az embereket, vagy mit? Nem igazán értem, mi ellen szólaltál fel. Iletve, hogy akkor miért vagy itt, ha nem tetszik az egész rendszer? Fikázni?
Normális kommunikációt..
én anno kibanoltam a fél CS-t.. és többnyire akkor írtak ha valami kérdésük volt a kocsival vagy autóépítéssel aklatrésszel kapcsolatban
én anno kibanoltam a fél CS-t.. és többnyire akkor írtak ha valami kérdésük volt a kocsival vagy autóépítéssel aklatrésszel kapcsolatban
:)))
neked van pasid, biztos :DDD
futottam össze olyannal aki, dögös is volt.. nem volt pénzéhespicsa kat.. és dugni is simán lehetett vele.. mondjuk annak is volt pasija :D
de az nem a 10-ből 1 hanem a 200-ból 1. kategória volt.
neked van pasid, biztos :DDD
futottam össze olyannal aki, dögös is volt.. nem volt pénzéhespicsa kat.. és dugni is simán lehetett vele.. mondjuk annak is volt pasija :D
de az nem a 10-ből 1 hanem a 200-ból 1. kategória volt.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!