Balesetek, DURVA !!!!!!
aktuális téma

Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.
Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!
videó
Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel
videó
videó
videó
http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html
-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan
ne basztasd a telefonod
A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.
"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."
langlovagok.hu
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.
Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!
videó
Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel
videó
videó
videó
http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html
-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan
ne basztasd a telefonod
A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.
"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."
langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
A legjobban valóban a rokonokat sajnálom, főleg az ártatlan utasét. Nem akarok rosszat írni a srácról (RIP), de csak azt tudnék a leírtak alapján. Sajnos egyre több az ilyen eset... 

Fater elég sokat utazgat_múltkor mesélte, hogy megy az M7esen, külső sáv, és a másik oldalról repül szembe egy kamion
. Elég durva. Sok állat kamionos_nemhogy
-nak inkább pár órácskát... (Vagy adnának alájuk gyengébb gépeket.)

sziasztok !
hétfőn hajnalban történt ez a szomorú eset amit olvtasok. neveket inkább nem említenék , általános iskolában magyar órán mellettem ült ez a srác aki hétfő hajnalban vezette a fiat brava típusú szgk-t akkor +5 fok volt ,de esett az eső ketten ültek a bravaban két jó barát /hangsúlyozom hétfőn tehát nem diszkóbaleset/ miután hazavitték egyik társukat "kiruccantak meghajtani a gépet" kaposvár határába mivel esett az eső és kb 150-nel mentek megcsúsztak az egyik vízátfolyáson neki mentek egy fának és a sofőr szörnyethalt az utas aki valószínüleg be volt kötve a korházba szállítás után. 18 évesek voltak!!!!!
Engem nagyon megrázott amikor megtudtam ,de a családnak milyen lehetett mikor ment hozzájuk a rendőrség... Gondoljatok bele milyen karácsonyuk lehetett a szülőknek

hétfőn hajnalban történt ez a szomorú eset amit olvtasok. neveket inkább nem említenék , általános iskolában magyar órán mellettem ült ez a srác aki hétfő hajnalban vezette a fiat brava típusú szgk-t akkor +5 fok volt ,de esett az eső ketten ültek a bravaban két jó barát /hangsúlyozom hétfőn tehát nem diszkóbaleset/ miután hazavitték egyik társukat "kiruccantak meghajtani a gépet" kaposvár határába mivel esett az eső és kb 150-nel mentek megcsúsztak az egyik vízátfolyáson neki mentek egy fának és a sofőr szörnyethalt az utas aki valószínüleg be volt kötve a korházba szállítás után. 18 évesek voltak!!!!!
Engem nagyon megrázott amikor megtudtam ,de a családnak milyen lehetett mikor ment hozzájuk a rendőrség... Gondoljatok bele milyen karácsonyuk lehetett a szülőknek

GFF
2004. december 09. 15:46
akkor lehet az... felkene hivni azt aki hirdeti es megkerdezni mit tettek ezzel... cegeny A8
Annak is fel volt vágva a teteje meg lehet hogy nem 1 autot használtak a filmhez de csak lehet! De rossz látni igy 1 a8t

GFF
2004. december 09. 13:51
David V8 szentem ez nem az argos, mer latszik vagtak a tetejet tuzoltok, meg ahogy az eleje kinez tuti nem mentek ezzel tovabb.
Ilyenkor látszik(sajnos),h mi kerül egy A8-on annyiba.Bármilyen más autó full kiflire hajlott volna,a képeken ahogy nézem a vezető oldali ajtót még nyitni is lehet,tehát a vezető akár túl is élhette.Viszont ha vki az anyóülésen is ült...

Felborították majd mentek vele tovább és így nézet, ki mint ez! Amugy ha betörik az orrod a légzsáktol akkor minden csupa vér lesz!!!!
anyós ülésen volt valaki??
Ez komoly. Lehet hogy ez volt az Argoban vagy csak hasonlit! DE 1 BIZTOS ÉLETBEN VAN AKI BENNE ÜLT!!! Bár az auto már igy 1 darab szemét, ez már nem lesz talpon soha, a kaszninak annyi!! Esetleg donornak jo!

Ez tényleg nagyon dúrva!!!
Ilyenkor mindíg elgondolkozok, hogy van-e értelme száguldozni.
Sajnos az a baj, hogy mindíg a vétlen jár szarabbul.

Ilyenkor mindíg elgondolkozok, hogy van-e értelme száguldozni.

Sajnos az a baj, hogy mindíg a vétlen jár szarabbul.

és valaki milyen jól fog járni más kárával...
Mellesleg aki 4.2es Qauttrot vezet, annak illik tudnia, hogy mi van a popsija alatt, és picit finomabban!
Lehet, hogy 160nál az élére állított fémszázas nem mozdul a műszerfalon, de attól még a fizika az fizika, és 160 az 160 egy A8-ban is!
Mellesleg aki 4.2es Qauttrot vezet, annak illik tudnia, hogy mi van a popsija alatt, és picit finomabban!
Lehet, hogy 160nál az élére állított fémszázas nem mozdul a műszerfalon, de attól még a fizika az fizika, és 160 az 160 egy A8-ban is!
biztosítózni kiváló cuccok vannak rajta
Az a csúnya ebben az audiban, hogy így is elég sok pénzt elkérnek érte, és meg is fogják venni.
ha jól látom aré a vért sikerült kitisztítanni...

nem mondom, szép....
Tud valaki valamit erről az A8-ról? tuti, h magyar, mert Porsche Pest-es keret van rajta, amúgy az ilyen képeknél mindig számoljátok rá azt is, hogy a tűzoltók már szétvágták, azért ilyen durva
A hűtőmaszkja jó lenne
Tud valaki valamit erről az A8-ról? tuti, h magyar, mert Porsche Pest-es keret van rajta, amúgy az ilyen képeknél mindig számoljátok rá azt is, hogy a tűzoltók már szétvágták, azért ilyen durva
A hűtőmaszkja jó lenne

Nem mentem gyorsan...kb 50-nel (1-esben) Csak rohadtul cúszott, mert fagyott, és tiszta múrva volt az aszfalt...kanyarodtam kiment a segge, ellenkormányoztam, de már nem tudtam mit csinálni...oldallal neki csapódtam a patkának...nem sokon múlott, hogy nem borúltam fel...4-en űltünk a kocsiban

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!