Budafok,Törökbálint-Autófeltörések

Témakör: Real life
aktuális téma
Budafok,Törökbálint-Autófeltörések

hella mindenkinek! több ember panaszkodott már,hogy a dél budai részen egyre inkább mozdulnak a "tuning" verdákra.leginkább a hifi cuccok érdeklik őket. ma reggel a ház előtt nyomták fel a kis dögömet,lejátszó előlapja/többit nem sikerült kiszedni/,kalaptartó 2 hangfallal el is úszott. érdeklődtem bizonyos körökben,nagy a sansz,hogy érdi kisebbség,aki a dolgokat műveli.ez NEM TÉNY!csupán feltevés. nem lenne rossz,ha infókat tudnánk erről cserélni.többek közt,mivel a közelmúltban Törökbálinton egy éjszaka alatt 13 autót nyomtak fel.az egyiknél a tulaj rájuk is támadt,de botokkal-ütőkkel nem ésszerű felvenni a harcot. rendőrök elmondása szerint roppant mód megnőttek az ilyen jellegű feltörések és a lakásbetörések is. a helyszínelő folyamatosan ezt hangoztatta:ezek nagyon buták,ezek nagyon buták. ahogy felnyomták a kocsit,nem is csoda,30.000 Ft kb amit loptak,de közel 100.000 Ft,ami kárt a kocsiban okoztak! barbár és ostoba módszerrel nyitják a kocsit. úgy hallottam többen is keresik autós körökben a tetteseket...hát még eggyel többen vannak. nem akarom péppé verni senki fejét/csak combon lőném / de ezeknek mielőbb a rács mögött a helyük.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7
citystar
2009. február 11. 10:23
amíg itt volt a helyszínelő /2 óra/ nem kevés sztorit és eseményt hallottam a cb rádión...részben meg is értem,hogy tele a tökük,de akkor ne dolgozzon ilyen téren.
boci2108
2009. február 11. 10:21
mindegy ez így volt.

jó de most engem rendszeresen megbüntet a rendőr pitiáner dolgokért és amikor emg mondjuk valaki betör hozzám és én a pofáját szétverem engem viszek el önbiráskodásért.
citystar
2009. február 11. 10:21
15 nap várakozási idő van zöld kártya lejárása esetén,valamint az úthibák miatt az útfenntartónak vagy az önkormányzatnak kötelessége kifizetnie az autóban keletkezett kárt.

engem sokat basztatnak a rendszám miatt,mert az ablakban van.mikor elmondom a sztorit,hogy "le akarták lopni a felniket,de nem sikerült és ezért letörték az antennám és az rendszámtábla kereteimet" egyből kérik erről a papírt..mondom szívesen adnám,ha a kollégának módjában lett volna 10.000 Ft alatti kárösszeget felvenni...erre csak bólogatnak és "igaz" a válasz...
nekik papírmunka
Wackond
2009. február 11. 10:20
de a zöldkártya még 5 napig érvényes... amúgy meg ha éjjel kihívod a yardot, az megszivat valamiért, mert nem hagyod szolgálatban aludni
Wackond
2009. február 11. 10:18
bár ha nem mondja, akkor is ez van... inkább erre fogják, mint hogy beismernék, hogy nem képesek megtalálni
boci2108
2009. február 11. 10:16
ezt nem egyedi hanem teljesen általános eset.

ha neked kárt okoznak azzal ők nem foglakoznak.

haver ment haza BMW-el este 11kor. gödör leverte a kartert. olaj szét. megúszott bele egy padkába stb összetörte a kcosit.
kihivta a rendőrt merthogy a gödör miatt történt az eset és vegyenek fel jegyzőkönyvet.
éjjel 1-re értek ki.
átnézték a papirjait előző nap éjfélig volt zöldkártyája. tehát hajnali 1kor már nem élt.
erre őt büntették emg és a kárt sem fizették ki. pedig 11kor történt az eset a házától 2km-re .mondta h ment volna haza és éjfélre rég hazaért volna. a jegyzőkönyvbe meg valami fél2 került beirásra.
ez milyen?
citystar
2009. február 11. 10:13
ott kérném el a rendőr jelvényszámát és jelenteném fel.
boci2108
2009. február 11. 10:10
kb ennyi.

haver gépét is felnyomták és kitépték a rádiót budafokon.
pedig azt nem mondanám rossz környéknek de beszabadult valami banda.

érdről egyik barátom zsíguliját vitték el.
bement a rendőrségre kérdezték kb mennyit ért. mondta h 80e-ért vette.
erre az volt a válasza a rendőrnek h akkor az kis érték nem foglakoznak vele.
menjen haza és vessen rákeresztet.
citystar
2009. február 11. 10:06
az a kis sukár csávó legalább milyen profi és tiszta munkát végez!

most takarítottam ki a dögöt,annyira rátérdeltetném az üvegszilánkokra és úgy rúgnám a fejét az illetőnek.

irány a szerelő új ablak berakása végett.
citystar
2009. február 11. 10:05
teliköpködve...bazzzz milyen tirpák
wzolee
2009. február 10. 23:45
doornbos
2009. február 10. 23:28
sziasztok. wzolee de hogy a francba játszották ki a beltéri mozgásérzékelőt és az ütésérzékelőt is??
Wackond
2009. február 10. 23:16
Az lett volna jóérzés a művelt faiatalembereknek, hogy ha a rádió kibontása közven még egy-két 130dB-es sziréna a pofájába üvölt... csak arra a 2 percre, amíg kibontja a rádiót, az már végleges süketséget okoz neki!
wzolee
2009. február 10. 23:00
Ja, és első alkalommal egy baxott béna Tesco-s szemüveg miatt noymták fel... Második alkalommal a rádióm bánta...
wzolee
2009. február 10. 22:58
Anno az én golfomat is így nyomták fel 2x 2 hónap alatt valami vékony szarral kifaszítették az üveget amíg el nem pattant... Hogy rohadna le tőből mindkét keze!!! Aztán beépült a riasztó (mozgás, ütés, emelés érzékelővel) Erre rá egy hét múlva tele volt köpködve a kocsi! Szerinted nem cigányok voltak????
VWVensz
2009. február 10. 22:48
ezért nem adnék egy kiáztatott teafiltert sem
Wackond
2009. február 10. 22:39
basszák meg... és erre fizetjük az adót?! Felháborító!!!
de ha én biztonságos tempóval közlekedek, de a megengedettnél nagyobb tempóval, akkor azonnal küldik a csekket...
VWVensz
2009. február 10. 22:35
Khm,ehez hozzászólok én is.
Az utcánkban pakolták ki az autóm,a szomszéd nő felébredt a berobbanó ablak hangjára,végignézte,ahogy az egyik derékig be az ablakon,kivette a cd-t,intett a sarkon álló kocsinak ami az enyém mellé állt,majd az előző forma be az ablakon hátra,kinyitotta az ajtót,bepakolták a sajátjukba a kalaptartót,a ládát,az erőlködőt.Kb 3 perc leforgása alatt fullra kipakolták
Kétszer szólt be telefonon a jardra,ez éjjel történt,engem reggel 9 körül hívtak fel a matávon h ugyan menjek már ki és nézzem meg h valóban történt e bűncselekmény.Dél körül vették fel a jegyzőkönyvet.
A szemtanú elmondta h egy nagy fekete ford volt DH-val kezdődő rendszámmal...
Pár nappal később néhány utcával feljebb gyalog volt dolgom és kiszúrtam 1 fekete sierrát a kalaptartójában ugyanolyan piros membrános sony oválokkal,és piros security feliratos (clarion levett előlappal) cd volt benne.
Telefon a jardra,beszéltem a mukival akihez az "ügy" tartozott és azt mondta h ez csak feltételezés amire nincs sem idejük sem kapacitásuk...
Wackond
2009. február 10. 22:07
Lad
2009. február 10. 22:03
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7
Összesen 140 találat 7 oldalon