hella mindenkinek!
több ember panaszkodott már,hogy a dél budai részen egyre inkább mozdulnak a "tuning" verdákra.leginkább a hifi cuccok érdeklik őket.
ma reggel a ház előtt nyomták fel a kis dögömet,lejátszó előlapja/többit nem sikerült kiszedni/,kalaptartó 2 hangfallal el is úszott.
érdeklődtem bizonyos körökben,nagy a sansz,hogy érdi kisebbség,aki a dolgokat műveli.ez NEM TÉNY!csupán feltevés.
nem lenne rossz,ha infókat tudnánk erről cserélni.többek közt,mivel a közelmúltban Törökbálinton egy éjszaka alatt 13 autót nyomtak fel.az egyiknél a tulaj rájuk is támadt,de botokkal-ütőkkel nem ésszerű felvenni a harcot.
rendőrök elmondása szerint roppant mód megnőttek az ilyen jellegű feltörések és a lakásbetörések is.
a helyszínelő folyamatosan ezt hangoztatta:ezek nagyon buták,ezek nagyon buták.
ahogy felnyomták a kocsit,nem is csoda,30.000 Ft kb amit loptak,de közel 100.000 Ft,ami kárt a kocsiban okoztak!
barbár és ostoba módszerrel nyitják a kocsit.
úgy hallottam többen is keresik autós körökben a tetteseket...hát még eggyel többen vannak.
nem akarom péppé verni senki fejét/csak combon lőném / de ezeknek mielőbb a rács mögött a helyük.
amíg itt volt a helyszínelő /2 óra/ nem kevés sztorit és eseményt hallottam a cb rádión...részben meg is értem,hogy tele a tökük,de akkor ne dolgozzon ilyen téren.
jó de most engem rendszeresen megbüntet a rendőr pitiáner dolgokért és amikor emg mondjuk valaki betör hozzám és én a pofáját szétverem engem viszek el önbiráskodásért.
15 nap várakozási idő van zöld kártya lejárása esetén,valamint az úthibák miatt az útfenntartónak vagy az önkormányzatnak kötelessége kifizetnie az autóban keletkezett kárt.
engem sokat basztatnak a rendszám miatt,mert az ablakban van.mikor elmondom a sztorit,hogy "le akarták lopni a felniket,de nem sikerült és ezért letörték az antennám és az rendszámtábla kereteimet" egyből kérik erről a papírt..mondom szívesen adnám,ha a kollégának módjában lett volna 10.000 Ft alatti kárösszeget felvenni...erre csak bólogatnak és "igaz" a válasz...
nekik papírmunka
haver ment haza BMW-el este 11kor. gödör leverte a kartert. olaj szét. megúszott bele egy padkába stb összetörte a kcosit.
kihivta a rendőrt merthogy a gödör miatt történt az eset és vegyenek fel jegyzőkönyvet.
éjjel 1-re értek ki.
átnézték a papirjait előző nap éjfélig volt zöldkártyája. tehát hajnali 1kor már nem élt.
erre őt büntették emg és a kárt sem fizették ki. pedig 11kor történt az eset a házától 2km-re .mondta h ment volna haza és éjfélre rég hazaért volna. a jegyzőkönyvbe meg valami fél2 került beirásra.
ez milyen?
haver gépét is felnyomták és kitépték a rádiót budafokon.
pedig azt nem mondanám rossz környéknek de beszabadult valami banda.
érdről egyik barátom zsíguliját vitték el.
bement a rendőrségre kérdezték kb mennyit ért. mondta h 80e-ért vette.
erre az volt a válasza a rendőrnek h akkor az kis érték nem foglakoznak vele.
menjen haza és vessen rákeresztet.
Az lett volna jóérzés a művelt faiatalembereknek, hogy ha a rádió kibontása közven még egy-két 130dB-es sziréna a pofájába üvölt... csak arra a 2 percre, amíg kibontja a rádiót, az már végleges süketséget okoz neki!
Anno az én golfomat is így nyomták fel 2x 2 hónap alatt valami vékony szarral kifaszítették az üveget amíg el nem pattant... Hogy rohadna le tőből mindkét keze!!! Aztán beépült a riasztó (mozgás, ütés, emelés érzékelővel) Erre rá egy hét múlva tele volt köpködve a kocsi! Szerinted nem cigányok voltak????
basszák meg... és erre fizetjük az adót?! Felháborító!!! de ha én biztonságos tempóval közlekedek, de a megengedettnél nagyobb tempóval, akkor azonnal küldik a csekket...
Khm,ehez hozzászólok én is.
Az utcánkban pakolták ki az autóm,a szomszéd nő felébredt a berobbanó ablak hangjára,végignézte,ahogy az egyik derékig be az ablakon,kivette a cd-t,intett a sarkon álló kocsinak ami az enyém mellé állt,majd az előző forma be az ablakon hátra,kinyitotta az ajtót,bepakolták a sajátjukba a kalaptartót,a ládát,az erőlködőt.Kb 3 perc leforgása alatt fullra kipakolták Kétszer szólt be telefonon a jardra,ez éjjel történt,engem reggel 9 körül hívtak fel a matávon h ugyan menjek már ki és nézzem meg h valóban történt e bűncselekmény.Dél körül vették fel a jegyzőkönyvet.
A szemtanú elmondta h egy nagy fekete ford volt DH-val kezdődő rendszámmal...
Pár nappal később néhány utcával feljebb gyalog volt dolgom és kiszúrtam 1 fekete sierrát a kalaptartójában ugyanolyan piros membrános sony oválokkal,és piros security feliratos (clarion levett előlappal) cd volt benne.
Telefon a jardra,beszéltem a mukival akihez az "ügy" tartozott és azt mondta h ez csak feltételezés amire nincs sem idejük sem kapacitásuk...