Budafok,Törökbálint-Autófeltörések

Témakör: Real life
aktuális téma
Budafok,Törökbálint-Autófeltörések

hella mindenkinek! több ember panaszkodott már,hogy a dél budai részen egyre inkább mozdulnak a "tuning" verdákra.leginkább a hifi cuccok érdeklik őket. ma reggel a ház előtt nyomták fel a kis dögömet,lejátszó előlapja/többit nem sikerült kiszedni/,kalaptartó 2 hangfallal el is úszott. érdeklődtem bizonyos körökben,nagy a sansz,hogy érdi kisebbség,aki a dolgokat műveli.ez NEM TÉNY!csupán feltevés. nem lenne rossz,ha infókat tudnánk erről cserélni.többek közt,mivel a közelmúltban Törökbálinton egy éjszaka alatt 13 autót nyomtak fel.az egyiknél a tulaj rájuk is támadt,de botokkal-ütőkkel nem ésszerű felvenni a harcot. rendőrök elmondása szerint roppant mód megnőttek az ilyen jellegű feltörések és a lakásbetörések is. a helyszínelő folyamatosan ezt hangoztatta:ezek nagyon buták,ezek nagyon buták. ahogy felnyomták a kocsit,nem is csoda,30.000 Ft kb amit loptak,de közel 100.000 Ft,ami kárt a kocsiban okoztak! barbár és ostoba módszerrel nyitják a kocsit. úgy hallottam többen is keresik autós körökben a tetteseket...hát még eggyel többen vannak. nem akarom péppé verni senki fejét/csak combon lőném / de ezeknek mielőbb a rács mögött a helyük.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7
citystar
2009. február 10. 17:38
igen,én se mernék egyedül rájuk menni.
azoknak úgyis tök mindegy,hogy azért ül,mert halálra késelt vagy mert lopott sokat...
Wackond
2009. február 10. 17:37
na £ , majd jövök még
FZsocca
2009. február 10. 17:37
hát biztos nem csak kipróbálták 1szer hobbiból

lásd a szerencsétlen kézilabdásokat, tömegben késsel marha bátrak, radásul hátulról
Wackond
2009. február 10. 17:36
hja, a sziénák az utas/csomagtérbe kell, hogy szóljanak, legalább 3-4 db...
és még lehet ragozni a trükköket... bocsi, de egy nyílt fórumon inkább nem teregetnék ki mindent
FZsocca
2009. február 10. 17:36
sajna ezt a fogalmat nem én találtam ki, létező dolog

kegyetlenül felháborító
Wackond
2009. február 10. 17:34
azért ezekkel vigyázni is kell, mert ugye minél primitívebb, annál veszélyesebb. lehet, hogy csak jól meg akarod pofozni, erre ő kést ránt, és véged...
vagy megelőző jelleggel Te lövöd le kellő távolságból, de ha elkapnak, akkor "téged kúrnak meg a sitten", szal az se jó

csak az a kérdés, hogy mit lehet ezekkel tenni? megmondom: az autódat fel kell szerelni védelmi rendszerrel. a beleül, beledöglik!
pár nagy hangerejű sziréna, ami garantált halláskárosodást okot 3mp után, meg néhány gázspray a szellőzőbe...
Wackond
2009. február 10. 17:30
az lehet megélhetési bűnözés, ha bemegy a tescoba, és ott elmajszol 3-4 kiflit. de ez? ezt nemáá
citystar
2009. február 10. 17:30
a "cimbora" lopási ügyekben otthonos mélyebb társadalmi szintekről.a környék miatt az érdiekre gyanakszik.valamint a feltörés stílusa miatt is.
fiatalok,de nem hinném,hogy veszélytelenek.
Füli
2009. február 10. 17:29
utolsó mondatodban van a lényeg!
Wackond
2009. február 10. 17:29
ja, még annyit, hogy anno én felkínáltam a rádió árának tripláját a nyomravezetőnek, de senki nem hozta elém az elkövetőt
FZsocca
2009. február 10. 17:28
én sem tudom elfogadni a dolgot, így van ha csinált valamit, kapjon érte ne is keveset

mert 1 éjszaka 13 autó, azért az nem gyenge húzás
citystar
2009. február 10. 17:28
én se élek jól,de amint erre hivatkoznék,kiröhögnének.
másoknál meg ezt el kéne fogadni?
csőre tölts!!!!
Wackond
2009. február 10. 17:27
faszomat a megélhetési bűnözésbe... a bűn az bűn, takarodjon dolgozni, ha meg akar élni!
Le kell vágni a kezét az összesnek, aki a másik vagyontárgyához nyúl...
FZsocca
2009. február 10. 17:27
sajna gyanítom hogy ezek budapesten és a környékén bárhol feltűnhetnek, vagy pedig az is lehet van vagy 10-20 kisebb brigád és épp merre van kedvük megindulni alapon "dolgoznak"
FZsocca
2009. február 10. 17:25
elméleti síkon annyi
elvisz egy előlapot kutyának nem tudja eladni

elvitte a 2 hangszórót, reggelre nem akarja hogy meglegyen szinte semmiért eladja, azt félig beletankolja a kocsijába a többi pijára cigire elég

típikus létfentartási megoldás
ez a gusztustalan, és ha kiderül hogy szegény kisebbségi, hivatkozni fog hogy ez a megélhetése miatt volt
citystar
2009. február 10. 17:24
Ha tudjátok,a fórumot hirdessétek a dél-budai haveroknak,ismerősöknek,egyrészt készüljenek fel,másrészt mielőbb le kéne kapcsolni a bagázst!
Wackond
2009. február 10. 17:23
ezek sajna 99,9%-ban nem kerülnek meg, a rendőrség meg magas ívben szarik is rájuk.
mikor nekem nyomták fel a kocsimat, ki se jöttek, én menetem le feljelentést tenni. 2-3 óra ácsorgás után nagynehezen felvették a jegyzőkönyvet, újlenyomat felejtő, nem hogy dns... na mondjuk az 12 éve volt...
de maga az elv volt a felháborító, aszongya a yard:
nézelődjek, kérdezősködjek én is... mondom: -ÉS?? mivan, ha megtaslálom a rádiómat és visszaveszem?
- azt ne tegye, mert önbíráskodás, és rosszul járhat, inkább hívjon minket...

szaros 25eFt-os (bár akkoriban ez nem volt kis összeg) rádió volt, a kocsimon meg csináltak 30-40eFt kárt...
citystar
2009. február 10. 17:23
egy rézdróttal 10 mp alatt kinyitom a kocsit
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7
Összesen 140 találat 7 oldalon