Gondolom sokunknak van már sok sok cetlije, amikro rendörök megvágták, csak azért mert modositott a kocsija, vagy kicsit gyorsan hajtott :)
Én pancsernek még csak egy van kezdö létemre :) És nem is szándékozom többet összeszedni, de hát ismerjük a rendöröket.... Nem azt mondom, sok rendes van, de egyre több bunkozik.
Tahát Miért is azokat kergetik akik csak a kocsijukat csinositják, modositják ?! Lesötétitik. Amikor nem lopnak, nem ölnek embert, nem veszélyessek senkire sem. De ugye ennek ellenére, nagyon szeretik a tuningkocsikat kiállitani a sorbol.
Nah akinek van cetlije rakja fel ide, Irja hozzá a történetet, és hogy mennyit fizetett.
a végén meg számoljuk össze, hogy mennyit is nyultak le fölöslegessen :)
ha jol sejtem lesz itt egy kis összeg.
Unatkoznak,s nincs jobb dolguk,mint egyre több ilyen baromságot kitalálni. Még ha az állam ajándékozná az autókat az embereknek,akkor azt mondom okés. De így,hogy saját tulajdonban van enyhén szólva felháborító ami folyik.
nem ez volt csak a baj! én mondtam neki hogy hülyejéget beszél a buta pöcs de nem fogta fel!
de először a kék helyzetjelzőért basztatott!
ok az jogos volt de emiatt is vitatkoztam vele, de teljesen értelmetlenül mert nem bírta felfogni hogy miről ugatok neki!
4 ropimba volt és még ő volt (állítolag) a nagy lelkű! bassza meg az annyát a suttyó tetű!
megbasztak érte?
hogyan? hátsó oldalsót akár betonfallal is körbeveheted :D
ha nem írtál alá semmit, akkor nem lesz az egészből semmi, mert feljelent, és "fennt" rájönnek hogy ennek nincs értelme
ha elismerted, az baj
Hát akkor b*sszák mg a rendszeralkotók a qrva anyjukat, hogy mindig csak baszogatják az embereket. Érdekes, hogy az A8-as Audit még véletlenül sem állítják le azért, mert le van sötétítve. Miért lehet ez?
izé, mi csekken fizetünk, negyedévente, és negyedévente el is küldik a biztosítási zöldkártyát...
a rendőr meg eddig tőlem mindig azt kérte...
egy a4-es lap magas, csekk széles zöld papír, amivel külföldön is igazolhatod a biztosításod.. ami megérkezik az egy a4es lap, amiről perforálva van ez a kis buziság, és le kell tépni róla..
mást nem hordok magammal, é mindig ezt kérik... összehajtva nem nagyobb mint egy csekk, ti nem kaptok ilyet?!
IGAZOLÁS
a ... biztosító rt igazolja, hogy blablabla üzembentartó blabla rendszámú járműve a blabla kötvényszámon nyilvántartott kötelező gfb-i szerződésére befizetett díj alapján eddig és eddig áll kockázatban.
aláírás, stb
Kollégám tegnap igazoltatták és felvilágosították, hogy dec. 1.-től kell a kötvény is (mivel állítólag sok visszaélés történt ), de egyenlőre csak figyelmeztetnek, január 1.-től viszont keményen büntetnek.
Azt viszont nem tudom, hogy elég-e egy fénymásolat róla, mert az autóban biztos nem hagyok olyan papírt, amiben szinte minden személyes adatom szerepel (cím, an, szül etc.), viszont egy bazi nagy A/3-as lapot sem hordok majd magammal az tuti, inkább kicsinyített másolatot.
Mert nincs képem. De délutánra lesz, mert ugyis le kell fényképezni, Biztos ami SURE. Összepusziztattam egy Nissannal, aztán most kicsit morcositva van az eleje ! <= Enyhe kifejezés !