---> ROAD HOGS!!! <---
aktuális téma

Ez a Road Hogs csapat,ami több,mint egy brigád...
Egy életérzés és egy életforma!!! Road Hogs a brigádunk neve,kannibál style,életforma,totál őrült formák gyülekezete :DD autómániások mindenek felett és bármikor bármire hajlandók nagyjából, a bulikról meg ne is beszéljünk...szal ez így mind egyben :D
Ez egy szűk baráti társaságnak indult,de aztán 1-2 ember kikerül,különböző okokból,aztán 1-2 másik ember meg bekerült,és most itt tartunk ahol tartunk...
Élünk-halunk az autókért és az autózásért,ez volt az amiért létrejött a csapat,h lássák az emberek,h összetartozunk...
Manapság ami jellemző az a Cannibal Style...Aki érti az tudja
Az igazi Road Hog,nem alkoholista csak szereti a szeszt

Nyáron élünk igazán,az a mi időszakunk,télen csak el-el bandázgatunk,el vegetálunk...
...és éjszaka kitágul a világ
Innen ismerhető fel egy Road verda(ha esteleg elsőre valakiből nem azt váltaná ki,h "anyááádat!")
:
Hátsó szélvédőn matrica és az elsőn az A oszlop mellett,fentről lefelé található...
Zima,Racce,Toyotaboy,Flamerpug,Gyumma,Kacsasrác,
Thomack,Góliát,Bascona,B.I.G.,aDini,Loree,
és a Drifterek --Nariiii,Jéé)
Tiszteletbeli tagok: corsarosso,EazyRider2
Ha ide szeretne valaki tartozni az azért nem lehetetlen,de akárkit nem veszünk be...
Az autó az alap,h jó kell legyen...
Plusz amilyen az ember az is számít,nem is kicsit! Szal mind2 dolognak stimmelnie kell... és nem szeretnénk streetracing klub lenni,sem méretben,sem minőségben(amivé lett)...
Ha azt sem tudod,hogy az mi volt akkor lapozz is tovább
"A kockázat relativ,minden a sebességről és az élvezetről szól"
-by Colin McRae(R.I.P.)
Road hogs the crew since 2004
"Egy mindenkiért, mindenki egyért!!!!!" ez EBBEN A KLUBBAN alap...
ROAD HOGS a Blitz Weekenden 2009 Debrecen
flamerPUG
Gyumma
kacsasrác
Toyotaboy
Racce
Zima
Egy életérzés és egy életforma!!! Road Hogs a brigádunk neve,kannibál style,életforma,totál őrült formák gyülekezete :DD autómániások mindenek felett és bármikor bármire hajlandók nagyjából, a bulikról meg ne is beszéljünk...szal ez így mind egyben :D
Ez egy szűk baráti társaságnak indult,de aztán 1-2 ember kikerül,különböző okokból,aztán 1-2 másik ember meg bekerült,és most itt tartunk ahol tartunk...
Élünk-halunk az autókért és az autózásért,ez volt az amiért létrejött a csapat,h lássák az emberek,h összetartozunk...
Manapság ami jellemző az a Cannibal Style...Aki érti az tudja

Az igazi Road Hog,nem alkoholista csak szereti a szeszt

Nyáron élünk igazán,az a mi időszakunk,télen csak el-el bandázgatunk,el vegetálunk...
...és éjszaka kitágul a világ

Innen ismerhető fel egy Road verda(ha esteleg elsőre valakiből nem azt váltaná ki,h "anyááádat!")

Hátsó szélvédőn matrica és az elsőn az A oszlop mellett,fentről lefelé található...
Zima,Racce,Toyotaboy,Flamerpug,Gyumma,Kacsasrác,
Thomack,Góliát,Bascona,B.I.G.,aDini,Loree,
és a Drifterek --Nariiii,Jéé)
Tiszteletbeli tagok: corsarosso,EazyRider2
Ha ide szeretne valaki tartozni az azért nem lehetetlen,de akárkit nem veszünk be...
Plusz amilyen az ember az is számít,nem is kicsit! Szal mind2 dolognak stimmelnie kell... és nem szeretnénk streetracing klub lenni,sem méretben,sem minőségben(amivé lett)...
Ha azt sem tudod,hogy az mi volt akkor lapozz is tovább
"A kockázat relativ,minden a sebességről és az élvezetről szól"
-by Colin McRae(R.I.P.)
Road hogs the crew since 2004
"Egy mindenkiért, mindenki egyért!!!!!" ez EBBEN A KLUBBAN alap...
ROAD HOGS a Blitz Weekenden 2009 Debrecen
flamerPUG
Gyumma
kacsasrác
Toyotaboy
Racce
Zima
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
há semmi gecco, má kiba várom a tavasz, már nagyon viritanék a szarommal, csak installálni kéne,
valszeg most 7végén megnézzük, hogy igaz-e az a feltevés, hogy benya kell bele, hogy beinduljon... majdkiderül ..
valszeg most 7végén megnézzük, hogy igaz-e az a feltevés, hogy benya kell bele, hogy beinduljon... majdkiderül ..

kell a kereked!

Csőőőőőő,na mizu bajusz?

Plusz amilyen az ember az is számít,nem is kicsit! Szal mind2 dolognak stimmelnie kell...
Ez egy szűk baráti társaságnak indult,de aztán 1-2 ember kikerül,egyéb okokból,aztán 1-2 másik ember meg bekerült,és most itt tartunka hol tartunk
Minden összevetve,ha 1-2 tali és jó pár együtt eltöltött óra után döntünk,közösen,h ki kerülhet be
Plusz amilyen az ember az is számít,nem is kicsit! Szal mind2 dolognak stimmelnie kell...
Ez egy szűk baráti társaságnak indult,de aztán 1-2 ember kikerül,egyéb okokból,aztán 1-2 másik ember meg bekerült,és most itt tartunka hol tartunk

Minden összevetve,ha 1-2 tali és jó pár együtt eltöltött óra után döntünk,közösen,h ki kerülhet be

fakutya legyek ha értem hogy miről szól ez a klub

ki léphet be? Én? vagy milyen autó kell hozzá?
nem értek semmit

ki léphet be? Én? vagy milyen autó kell hozzá?
nem értek semmit

Jah és nemtudom miért 5 autóról beszélt
Rákérdeztem erre is,és várom a választ... Remélem nem azért,mert a még készlő G karavánt kihagyta... ,de ha nem lesz meg a baszós kerék akkor nemtudom,h érdemes e eleve foglalkozni a témával...

Kellhet a CD is,majd mondom csütörtökön egyeztetünk,mert lenne arra is ötletem,h hova tudnánk hasznosítani,de arról nem itt írnék...
Másik meg,h a mulcs jó,mert olcsó és szarni bele,h mindenkinek az lesz...Csak kis darabolású kell...jöhet a kavics is,majd azt is megbeszéljük csütörtökön,h Gyummi neked mennyi van otthon...mert a mulcsal vegyítve nem lenne rossz,plussz nagyon rajta vagyok azon amit beszéltünk a megbeszélésen,de nem akarok semmit sem elkiabálni,pláne itt
Csütörtökön ezt is...
A másik meg,h változott a helyünk a pavilonon belül...
Az egyik szemem sír a másik nevet,beinkelek egy részletet Quad leveléből :
..."Áttettük a helyeteket a fal mellé, mert az előzőben volt egy oszlop is, 5 autónak meg már elve nem túl nagy a hely...
De rosszul nem jártatok, ez egyébként az egyik legjobb placc a pavilonban, pont a két legforgalmasabb bejárat, és a hostess/fuel/szépségversenyes csajok által használt mosdó között :) Na de majd meglátjátok :P "...
Nagyon nem akartam fal mellett lenni,de remélejük a legjobbakat...
ROAD HOGS

Másik meg,h a mulcs jó,mert olcsó és szarni bele,h mindenkinek az lesz...Csak kis darabolású kell...jöhet a kavics is,majd azt is megbeszéljük csütörtökön,h Gyummi neked mennyi van otthon...mert a mulcsal vegyítve nem lenne rossz,plussz nagyon rajta vagyok azon amit beszéltünk a megbeszélésen,de nem akarok semmit sem elkiabálni,pláne itt

A másik meg,h változott a helyünk a pavilonon belül...
Az egyik szemem sír a másik nevet,beinkelek egy részletet Quad leveléből :
..."Áttettük a helyeteket a fal mellé, mert az előzőben volt egy oszlop is, 5 autónak meg már elve nem túl nagy a hely...
De rosszul nem jártatok, ez egyébként az egyik legjobb placc a pavilonban, pont a két legforgalmasabb bejárat, és a hostess/fuel/szépségversenyes csajok által használt mosdó között :) Na de majd meglátjátok :P "...
Nagyon nem akartam fal mellett lenni,de remélejük a legjobbakat...

ráadásul nem csak az Astrát kell megcsinálnom a show-ra,hanem a Fusion tranyót is telibe kell gittelnem és festenem...
Mégis kint lesz a Fusion standon

meg Dávid felvetette hogy tudna hozni ugy 600db cd-t....
csak erre rávágtam hogy a részeg hogzoknak álltalában az egyensúlyérzékük csekély lehet,a cdk pedig neméppen a csúszásmentességükröl híresek

én meg úgynézki tudok mulcsot nagyon olcsón...még meglátjuk! de amúgy jó lenne az is!!!
sztem ne is rakj bele,az ugy rajabb

majd legközelebb négyzetesre flexelem a féktárcsát, me az úgy raj

de neked csak csavaroznikell
ha csavaroznom kéne az nem lenne gyummás....

nekem egy hete rakódik a futómű

jaja,lesz 7napom erre a futóműre,és a belsőségre....
elkezdetem befaragni a Gé hátsó oldalkárpiot,éshát baszós lesz,csak időőő,időőő,és időőőő

ja,Te RÓD,gyöngykavicshoz mitszólnátok?
Dávid tudna olcsóba,meg nekem van itthon pár zsák ingyé

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
attól ér valamit szegény kocsim ..