---> ROAD HOGS!!! <---
aktuális téma

Ez a Road Hogs csapat,ami több,mint egy brigád...
Egy életérzés és egy életforma!!! Road Hogs a brigádunk neve,kannibál style,életforma,totál őrült formák gyülekezete :DD autómániások mindenek felett és bármikor bármire hajlandók nagyjából, a bulikról meg ne is beszéljünk...szal ez így mind egyben :D
Ez egy szűk baráti társaságnak indult,de aztán 1-2 ember kikerül,különböző okokból,aztán 1-2 másik ember meg bekerült,és most itt tartunk ahol tartunk...
Élünk-halunk az autókért és az autózásért,ez volt az amiért létrejött a csapat,h lássák az emberek,h összetartozunk...
Manapság ami jellemző az a Cannibal Style...Aki érti az tudja
Az igazi Road Hog,nem alkoholista csak szereti a szeszt

Nyáron élünk igazán,az a mi időszakunk,télen csak el-el bandázgatunk,el vegetálunk...
...és éjszaka kitágul a világ
Innen ismerhető fel egy Road verda(ha esteleg elsőre valakiből nem azt váltaná ki,h "anyááádat!")
:
Hátsó szélvédőn matrica és az elsőn az A oszlop mellett,fentről lefelé található...
Zima,Racce,Toyotaboy,Flamerpug,Gyumma,Kacsasrác,
Thomack,Góliát,Bascona,B.I.G.,aDini,Loree,
és a Drifterek --Nariiii,Jéé)
Tiszteletbeli tagok: corsarosso,EazyRider2
Ha ide szeretne valaki tartozni az azért nem lehetetlen,de akárkit nem veszünk be...
Az autó az alap,h jó kell legyen...
Plusz amilyen az ember az is számít,nem is kicsit! Szal mind2 dolognak stimmelnie kell... és nem szeretnénk streetracing klub lenni,sem méretben,sem minőségben(amivé lett)...
Ha azt sem tudod,hogy az mi volt akkor lapozz is tovább
"A kockázat relativ,minden a sebességről és az élvezetről szól"
-by Colin McRae(R.I.P.)
Road hogs the crew since 2004
"Egy mindenkiért, mindenki egyért!!!!!" ez EBBEN A KLUBBAN alap...
ROAD HOGS a Blitz Weekenden 2009 Debrecen
flamerPUG
Gyumma
kacsasrác
Toyotaboy
Racce
Zima
Egy életérzés és egy életforma!!! Road Hogs a brigádunk neve,kannibál style,életforma,totál őrült formák gyülekezete :DD autómániások mindenek felett és bármikor bármire hajlandók nagyjából, a bulikról meg ne is beszéljünk...szal ez így mind egyben :D
Ez egy szűk baráti társaságnak indult,de aztán 1-2 ember kikerül,különböző okokból,aztán 1-2 másik ember meg bekerült,és most itt tartunk ahol tartunk...
Élünk-halunk az autókért és az autózásért,ez volt az amiért létrejött a csapat,h lássák az emberek,h összetartozunk...
Manapság ami jellemző az a Cannibal Style...Aki érti az tudja

Az igazi Road Hog,nem alkoholista csak szereti a szeszt

Nyáron élünk igazán,az a mi időszakunk,télen csak el-el bandázgatunk,el vegetálunk...
...és éjszaka kitágul a világ

Innen ismerhető fel egy Road verda(ha esteleg elsőre valakiből nem azt váltaná ki,h "anyááádat!")

Hátsó szélvédőn matrica és az elsőn az A oszlop mellett,fentről lefelé található...
Zima,Racce,Toyotaboy,Flamerpug,Gyumma,Kacsasrác,
Thomack,Góliát,Bascona,B.I.G.,aDini,Loree,
és a Drifterek --Nariiii,Jéé)
Tiszteletbeli tagok: corsarosso,EazyRider2
Ha ide szeretne valaki tartozni az azért nem lehetetlen,de akárkit nem veszünk be...
Az autó az alap,h jó kell legyen...
Plusz amilyen az ember az is számít,nem is kicsit! Szal mind2 dolognak stimmelnie kell... és nem szeretnénk streetracing klub lenni,sem méretben,sem minőségben(amivé lett)...
Ha azt sem tudod,hogy az mi volt akkor lapozz is tovább
"A kockázat relativ,minden a sebességről és az élvezetről szól"
-by Colin McRae(R.I.P.)
Road hogs the crew since 2004
"Egy mindenkiért, mindenki egyért!!!!!" ez EBBEN A KLUBBAN alap...
ROAD HOGS a Blitz Weekenden 2009 Debrecen
flamerPUG
Gyumma
kacsasrác
Toyotaboy
Racce
Zima
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nekem se megy, de annyira nem izgat, majd eccer kiirom oldalamra, ha nem leszek lusta

beszarsz nem lehet betenni a topicot a kedvenceim közé

alatt fujod mattra, ezt meg valami sárgával, azt festesz rá egy zip-zárt, és CS-show, lehet levetköztetni

az nem jóóóóóóóó:D az gumiiiiiii

csináljátok plasticDIP-el

jah majd lefújjuk mattfeketével

ok köszi az infot
további jó estét

Itt nálunk is csak fejcsóva megy,mert nem hisziki el amit látnak...LOL
Van a 16 kerben egy gumis műhely az RS-eséknek is ők gumizták ezeket a beteg méreteket...kb. 10 perc alatt felrakta nekem is

Van a 16 kerben egy gumis műhely az RS-eséknek is ők gumizták ezeket a beteg méreteket...kb. 10 perc alatt felrakta nekem is

Idióták!
Nekem hátul volt a 9x16-on is 195 és nem fordult le soha,pedig volt,h úgy mentem vele,h szlalom verseny elől slick hátul maradt a 9x16 és semmi baja sem lett...pedig volt ott minden,nagy tempó,nagy ív,kézifékes...
Sőt tovább megyek,volt,h már a Futurát is elraktam keresztbe kézifékkel,de annak se lett semmi baja,jó ez nagyon nagy kannibálság volt,de muszáj volt megfordulnom... ROAD HOGZ!!

Sőt tovább megyek,volt,h már a Futurát is elraktam keresztbe kézifékkel,de annak se lett semmi baja,jó ez nagyon nagy kannibálság volt,de muszáj volt megfordulnom... ROAD HOGZ!!

mert nálunk itt mindenki csak a fejét csóválja 

és esetleg valami elmebeteget nem ismersz aki fel is rakja öket?

Semmi xtra danger
Annyi,h elég kemény a rugózás,mert fel van fújva hátul 3,2-re nehogy vmi baj legyen... De amúgy semmi gáz vele

beszéltem itt a többiekel de ök azt mondták életveszélyes de azt hozáteték nekik még nem volt az csak az elmélet
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!