Ideiglenes Audi klub fórum
aktuális téma

Nos akkor hr it is.
Szeretettel várunk minden Audi klub fórumozót és azokat is akik nem fórumoztak az Audi klub homepagen. És valamilyen elhivatottságot éreznek a márka iránt!
Off-olók, házaló ügynökök kíméljenek!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
jahh hogy ilyen specifikus?!
nem lesz kicsi azaz et?!
veddmeg az enyém azis "azev a replika"

Egyébként tényleg van sok 4x108 as lyukosztású felni: Peugeot 206, ford mondeó, meg ilyenek, de az kell a halálnak.
Hogyha olyan sok hirdetés van, akkor linkelj már be párat. mégegy szer 9x16 ET15 Azev typ A.

Balage: végül is lehet hogy igazad van, viszont tudod, ha már van az embernek rá alkalma, kapni kell. Nem tudhatom hogy ha egyszer csak elszáll az egyébként sem normális agyam, hol találok hozzá küszöbspoilert. Egy tel számot meg egy címet tudnál írni mailban? Köszi
melakh teis olyan vagy mint mikor 3 szőkenő égőtcserél.. 1 fogja a másik krttő forgatja az elsőt
a hirdetések ömlesztve vannak 4×108-as felnikkel... most azért furkáld szét a tárcsákat stb.. mert gy 4×100-as tetszik meg... énis ráztam volna a fejem....

Nem. Csak a Hella gyárt olyat amilyet én szeretnék!
Xenonos ködlámpát!
(Najó nem. Xenonost azért nem!
)

Xenonos ködlámpát!

És miért akarsz feltétlenül hellát?? Miliomos vagy??

Nekem hála Istennek nemkell lámpa.
Ködlámpát keresek. És ehhez kéne a Hella.
Mert jelenleg a ködlámpám belevan integrálva a lámpába, és ha cserélem a lámpát (ahogy terveimben szerepel) akkor új ködlámpákat is be kell szerekszetnem az autóba.
Ködlámpát keresek. És ehhez kéne a Hella.
Mert jelenleg a ködlámpám belevan integrálva a lámpába, és ha cserélem a lámpát (ahogy terveimben szerepel) akkor új ködlámpákat is be kell szerekszetnem az autóba.
Persze, de így hajnali kettőfelé már a szürkeállományom nem tejed ki addig, hogy a Google-ban a Hella szó mellé oda bigyesszem az "üzlet" kifejezést is.
A mai nap után kicsit fáradtvagyok.
S a Google-ban csak Hellára kerestem rá. Ott viszont nem az üzlet az első amit kidob!
Viszont a Hella oldalán meg használhatatlan az Online Katalogus, legalábbis bármit amit kerestem benne eddig sosem találtam meg. Így gondoltam ,hoyg egyszerűbb ha elmegyek egy üzletbe és ott személyesen érdeklődöm minthogy órákat szenvedjek a gép elött görnyedve, az alagút végi fényt várva.
A mai nap után kicsit fáradtvagyok.
S a Google-ban csak Hellára kerestem rá. Ott viszont nem az üzlet az első amit kidob!

Viszont a Hella oldalán meg használhatatlan az Online Katalogus, legalábbis bármit amit kerestem benne eddig sosem találtam meg. Így gondoltam ,hoyg egyszerűbb ha elmegyek egy üzletbe és ott személyesen érdeklődöm minthogy órákat szenvedjek a gép elött görnyedve, az alagút végi fényt várva.
nekem is kellene két első lámpa:( A nagy pakolászásban az egyetlen szuper lámpámat is összetörtem, így mostmár mind a kettő kell

nem akarlak bántani, csak fura, mert beírtam a google-ba, hogy hella üzlet, és ez volt az első amit kiadott:)))
Thx!
Bécsi út?
Bazz majdnem minden nap arra megyek és nem vettem észre?

Bécsi út?
Bazz majdnem minden nap arra megyek és nem vettem észre?

Hella Autólámpa Üzlet
1037 Budapest, Bécsi út 296.
(1)387 8277
1037 Budapest, Bécsi út 296.
(1)387 8277
Nemtudja valaki, hogy Magyarországon, de inkább Budapesten van e Hella márkakereskedés, vagy viszont eladó, ahol tudnék Hella termékek után érdeklődni?
Vagy egyáltalán hol tudnék Hella terméket vásárolni? (Nem Auchan-ra, Tesco-ra, vagy Cora-ra gondolok, hanem normális boltra!)
De márkakereskedés lenne a legjobb, mert ott a legnagyobb a választék!
Vagy egyáltalán hol tudnék Hella terméket vásárolni? (Nem Auchan-ra, Tesco-ra, vagy Cora-ra gondolok, hanem normális boltra!)
De márkakereskedés lenne a legjobb, mert ott a legnagyobb a választék!
Ja amúgy kérdezte a haverom, hogy milyen lyukosztású felnit nézzen nekem, illetve szóljon ha lát, mire mondtam, hogy 4x108 vagy 4x100 vagy 4x98 legyen, majd átvariálom, és pont ottvolt egy gumis, ésazmeg közbeszólt hogy a 4x100 ból soha nemtudnak 4x108-at csinálni.Aztán felvilágosítottam, hogy nem a felnit fogom átvariálni hanem a kerékagyat.Kérdés: És azt hogy????Mondom nagyon egyszerű, fúrok az agyba, meg a féktárcsába eltolva 4 másik lyukat, menetbele, és kész.Erre a válasz:Az soha nem lesz központos!!Mondom ember a lyukaknek nem is ,kell 100% ig központosnak lennie, mert hogy központva legyen, arra ott a tehermentesítő...Dehogy az úgy nemjó!!Miért ne lenne jó??? esztergapadba megjelölöm, a kört, fúrok bele egy lyukat, kiderékszögelem, vagy belecsavarozom a felnibe, átjelölöm, és ott a fasza 4x100.Emberünk csak rázzta a fejét...Gumis létére!!!!
Amúgymeg így hogy ezt az eggyet megcsináltam rájöttem, hogy jólesz ez így, kap majd valami 205/50 14es gumit, egészen addig, amíg meg nem lesz a 9x16 ET15ös A Azev.
Nem raktam rá lakkot, mivel télen is ezt fogom használni, ésha alámegy a só, akkor lekk lecsisz, majd ujra polír, szóval olyan mintha elölről kezdeném, ígymeg max néha ujra kell polírozni.
Nos, akkor irok rá valamit
Igen ezért vol belecsiszolva, ez eddig szép és jó, csak az a baj, hogy még csak az az egy van kész, és 2 napos meló volt ezt megcsinálni.Namost szerintem megpróbálkozom kicsit gyorsabb módszerrel, hogy leredukáljam egy napra.
Amúgymeghogy hogy, meg mikó meg ilyenek: csütürtök, péntek, festék lecisz, kicsit az alut is,hogy az öntéshibák kijöjjenek, aztán filckorong, fúrógép, meg polírpaszta..Szóval ugyanúgy, mint a szívósort : ]

Igen ezért vol belecsiszolva, ez eddig szép és jó, csak az a baj, hogy még csak az az egy van kész, és 2 napos meló volt ezt megcsinálni.Namost szerintem megpróbálkozom kicsit gyorsabb módszerrel, hogy leredukáljam egy napra.
Amúgymeghogy hogy, meg mikó meg ilyenek: csütürtök, péntek, festék lecisz, kicsit az alut is,hogy az öntéshibák kijöjjenek, aztán filckorong, fúrógép, meg polírpaszta..Szóval ugyanúgy, mint a szívósort : ]
Igen most hogy már látok is, nem csak nézek... szép munka, mert meló az volt vele NEM? zárólakk, egyebek?
Gigantikus magyarságomat ne promotáljuk kérem!!!
Különben vmiről lemaradtam M+H beszúrt felniével kapcsolatban, vagy mi! ki lett csiszolva a színe (bütüje), HÖ! vagy izé...
Különben vmiről lemaradtam M+H beszúrt felniével kapcsolatban, vagy mi! ki lett csiszolva a színe (bütüje), HÖ! vagy izé...
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!