Nos akkor hr it is.
Szeretettel várunk minden Audi klub fórumozót és azokat is akik nem fórumoztak az Audi klub homepagen. És valamilyen elhivatottságot éreznek a márka iránt!
Off-olók, házaló ügynökök kíméljenek!
Viszont Zsgangi, neked egy jó tanács; mivel az autóink szinte egyívásúak,( talán egy évvel lehet fiatalabb a tiéd,) és több mint 1,5-2 éve csöndesen nézegetve az AUDI_KLUBot, nekem úgy tűnt, hogy a tiszta korhű arculatát örzöd a vasadnak. Mivel nekem is van (téli garnitúrámon) ue. 14"ET45-ös gyári alufelni, tudom hogy a spoilerrel komolytalanná válhat, hiszen ET 42-es vagy 38-as kiosztással volt a donoron és szerintem hiányzott még neki +3-10mm (optikailag) Ennek ellenére ízlések és pofonok...
A játszma-labda.... na viccet félre téve, az ütögetős karbi-hangoláson kívül mindenre alkalmazható valóban. A villanyos-szerelőm a minap úgy szerelte meg a jobb első indexemet, hogy a biztitáblát leemelte a bakról és megrázta. És cool lett. Azt mondta hogyha ficereg a relé, rúgjak oda 2x. 23éves kábelek ...
Thx kollega úr! Igen én is az aláhúzott mezőkre szoktam klittyelni::: hát nézd meg! ha bizonytalan vagy benne, csinálok közelebbi fotókat, hátuljáról is, meg aztán mondasz valamit a 2500 forint helyett is gondolom!!! Ördögfióka! neked meg mi a bajod ezzel a virsligumis mutyi-felnivel, csak nem kéne valami komolyabb! Vagy ezt is a villáskulccsal egyengetted!
Na ja ultrahang..Ez a mifajtánkban úgy működik, hogy beüzemeleded, sé elkezded verni villáskulcsal!!Persze azért összetörni nem kell!!Így lehet hogy nevetségesnek tűnik, de régieknél ez működik Amúgymeg télleg próbáljátok ki, kimosni, meg ezt az ütővetős verziót is!
már megnézettem villamosságissal, minden ok, rendesen megkapja a jelet. Azt mondta, hogy vegyek bontóban, vagy ultrahanggal kirezegtetik a koszt belőle, de nem biztos, hogy sikerül.
Nincs valakinek kallódóban egy 2.0 benzines-hez 1 db befecskendező szelepe? Abk a motorkódja. Kicsit behalt, és 3 hengerrel megy a paripa. Még jó hogy benne van a gáz, mert legalább azzal megy rendesen. Ki keresett audi maketteket? létezik sima coupe, sportQ rally, TT. mást még nem találtam. Itt a számom, ha valaki tud valamit: 20/263-70-63
klubról kimaradt kedves SPORTTÁRSAK! Amelyikőtöknek képletes összegért szüksége van; kocka-coupe küszöbspoilerre, fekete színű műanyagból, alumínium takaró- és szorító profillal, alu önmetsző hatszöfejűekkel, az látogasson el a lapomra és vizuálja meg. (nem szeretnék itt komolyabban OUFFFolni!
karburátoros, megsasolta. De hogy mit alakítottak hova... Me hogy a szívócső tuti befecskendezősé, ott vannak a cuccok, a csövek elvágva, ledugózva:) A csomagtartóban ott van a K-jetronic többi alkatrésze is.