Segitsetek tunningba!!!!
aktuális téma

TuNNerz RulZ
ZT
vik011 4 évszak
Tavasz
Itt a tavasz, jön a szezon,
Készül minden tuner s fazon.
Bombasztik és Teszkó folyton nyitva,
Tuner ki nem oda jár nagyon ritka.
Kékledek már beizzítva,
Szpojler és szárny lelazítva.
Jöhet a sok találkozó,
Mucsalyröcse' egy forduló.
Bivajbasznádi' hangnyomásra,
Bekerül a jó nagy láda. Pont.
TunnerZ Season 2011 coming soon.

Nyár
Itt van végre, itt a nyár,
Barna ledre csöpög a nyál.
A 4x100 watt bekerült,
Lányokról a bugyi lekerült.
Diszkó előtt kanyarog a homokút
Kézifékkel-farral meglett a kút.
Madarak s békák rebbentek,
Óvódások meg csak lestek.
Kemény voltam nem vitás
A lovaskocsi volt a hibás.
Meghegesztem s rendbejön,
Csajoknak a szárny nagyon bejön.
Sárkánymintát felnyaltuk
A km-eket csak faljuk!
Beindult a tuninggyár.

Ősz
Itt van az ősz, hullik a lomb,
Robban megint a tunningbomb!
Boombastikban sok az akció,
Felkerül a 14-es Alessio.
Felni már leütve, a hűtő ereszt,
A tetőn ott feszít a vaskereszt.
A szezonnak lassan vége,
Jön a sok téli hétvége.
Pömpi, felni, moci kicsike,
A láda mellett hátul Ricsike.
Uccsó talira még kinézünk,
Emelkedőn meg bevérzünk.
Ándör konsztráksön káming szún!
ZT
vik011 4 évszak
Tavasz
Itt a tavasz, jön a szezon,
Készül minden tuner s fazon.
Bombasztik és Teszkó folyton nyitva,
Tuner ki nem oda jár nagyon ritka.
Kékledek már beizzítva,
Szpojler és szárny lelazítva.
Jöhet a sok találkozó,
Mucsalyröcse' egy forduló.
Bivajbasznádi' hangnyomásra,
Bekerül a jó nagy láda. Pont.
TunnerZ Season 2011 coming soon.

Nyár
Barna ledre csöpög a nyál.
A 4x100 watt bekerült,
Lányokról a bugyi lekerült.
Diszkó előtt kanyarog a homokút
Kézifékkel-farral meglett a kút.
Madarak s békák rebbentek,
Óvódások meg csak lestek.
Kemény voltam nem vitás
A lovaskocsi volt a hibás.
Meghegesztem s rendbejön,
Csajoknak a szárny nagyon bejön.
Sárkánymintát felnyaltuk
A km-eket csak faljuk!
Beindult a tuninggyár.

Ősz
Itt van az ősz, hullik a lomb,
Robban megint a tunningbomb!
Boombastikban sok az akció,
Felkerül a 14-es Alessio.
Felni már leütve, a hűtő ereszt,
A tetőn ott feszít a vaskereszt.
A szezonnak lassan vége,
Jön a sok téli hétvége.
Pömpi, felni, moci kicsike,
A láda mellett hátul Ricsike.
Uccsó talira még kinézünk,
Emelkedőn meg bevérzünk.
Ándör konsztráksön káming szún!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
wob bubo
2005. május 25. 20:09
az a baj ha normálisan akarod megcsinálni,egy csomo dologhoz hozzá kell még nyúlni! mármint a turbo esetében
Sziró
2005. május 25. 20:08
Siasztok!
Bocsi de segitséget szeretnék kérni mert nem találom a Peugeot forumon senki de már egy hete!
Bocsi Köszi!
Bocsi de segitséget szeretnék kérni mert nem találom a Peugeot forumon senki de már egy hete!
Bocsi Köszi!
Eggyenlöre abban sem vagyok biztos hogy megcsinaljam, eleg sok variaciot tudok amivel növelhetem a teljesitmenyt, szerintem a legolcsobb megoldas egy audi S8-bol betenni egy mocit 360Le-vel + chippelni es igy is lenne kb 400le. ez kb 1,2-1,5 millioban lenne.
wob bubo
2005. május 25. 20:01
mondjuk nemtom mennyit akarsz rá szánni. nem lesz ocso!
wob bubo
2005. május 25. 19:59
nem! megcsinálnak ők mindent vagy ha nem van hozzá kapcsolatuk.

Ök nem csak a futomüvel meg optikaval foglalkoznak???

wob bubo
2005. május 25. 19:52
próbáld meg az rs-tuningosokat!
Nekem is lenne kerdesem.
Az audiba 4.2 es motorhoz passzolna valamelyik turbo??? arra gondoltam hogy oldalankent 1-et azaz Biturbo lenne, es ha atepitetnem az autot biturbora akkor ezzel együtt az automata valtot manualisra is lekell cserelni??? Tud valaki bövebbet erröl, es hogy ki tudna ebben segiteni???
Az audiba 4.2 es motorhoz passzolna valamelyik turbo??? arra gondoltam hogy oldalankent 1-et azaz Biturbo lenne, es ha atepitetnem az autot biturbora akkor ezzel együtt az automata valtot manualisra is lekell cserelni??? Tud valaki bövebbet erröl, es hogy ki tudna ebben segiteni???
na heló megcsinátam a tesztet:
tesztalany: suzuki maruti streetracing matrica, világító szelepsapka - puszttán alaptuning, bár már éeezhető teljesítménynövekedés.
kék led: érezhető nyomatéknövekedés, a 10000 feletti fordulatszámban, aggódó tekintetek mindenhonnan, látszik hogy nagyon jó csodálják az erőt. Hátránya, legalább 4 kell és nagyon drága (annyiból kijön egy teljes sparco brembo recaro matricaszett, és azééé az többet hoz)
zöld led: durva teljesítményjavulás alapjáraton, ameddig rá nem léptem a gázra félelmetes ahogy majd szétszaggatja a motor a kasztnit, egy igazi ugrásra készülő vadállatot csinált a békés kis sportautóból. Hátránya: magas fogyasztás sajnos.
A kettő együtt: (páratlan elhelyezés zöld - kék - zöld) ISZONYATOS!!!!! simán legyorsultam egy brabus mercit a tesco parkolóházban, és én álltam meg elsőnek a piros lámpánál, mindenkinek csak javasolni tudom!!!! Jeeeee

tesztalany: suzuki maruti streetracing matrica, világító szelepsapka - puszttán alaptuning, bár már éeezhető teljesítménynövekedés.
kék led: érezhető nyomatéknövekedés, a 10000 feletti fordulatszámban, aggódó tekintetek mindenhonnan, látszik hogy nagyon jó csodálják az erőt. Hátránya, legalább 4 kell és nagyon drága (annyiból kijön egy teljes sparco brembo recaro matricaszett, és azééé az többet hoz)
zöld led: durva teljesítményjavulás alapjáraton, ameddig rá nem léptem a gázra félelmetes ahogy majd szétszaggatja a motor a kasztnit, egy igazi ugrásra készülő vadállatot csinált a békés kis sportautóból. Hátránya: magas fogyasztás sajnos.
A kettő együtt: (páratlan elhelyezés zöld - kék - zöld) ISZONYATOS!!!!! simán legyorsultam egy brabus mercit a tesco parkolóházban, és én álltam meg elsőnek a piros lámpánál, mindenkinek csak javasolni tudom!!!! Jeeeee

Muszály seggiteni hiszen, eről szol az élet hogy, segitel a másikon meg tunningba is ha, kell nemki érted mer, akor neked islehet hogy, eccer majd segit valaki ha, te is segitel eccer másnak érted. 

"Legalábbis én ezért ragaszkodom hozzá, hogy életben maradjon ez a frenetikusan fergeteges fórumtéma"
Jó dolgo,hogy vannak még emberek akik segittenek tuNNingba'.

Jó dolgo,hogy vannak még emberek akik segittenek tuNNingba'.

akokr továbbra is segítesssz tunningba
meg van még jó sok kékleded

meg van még jó sok kékleded

No látod, ezért/ezekért (is) van ez a topik, mert itt, ebben az országban legtöbbször tunning van, nem tuning. Legalábbis én ezért ragaszkodom hozzá, hogy életben maradjon ez a frenetikusan fergeteges fórumtéma... Broáf...
Nálam a lambda rendben van, thx keeptir., és erről papírom is van.
De éppen azok miatt, amit írtál, fogok nagyon körültekintően és megfelelő anyagi háttérrel nekivágni az autó szétberheléséhez, mert ezek a csodatunningok nem kellenek...
És persze meghallgatni sok véleményt.
Azé' Dottore T-t lehet, ki kellene majd hagynom, mer' tutira rábeszél egy sportgyertya szettre vagy sport lambdaszondára...

Nálam a lambda rendben van, thx keeptir., és erről papírom is van.

De éppen azok miatt, amit írtál, fogok nagyon körültekintően és megfelelő anyagi háttérrel nekivágni az autó szétberheléséhez, mert ezek a csodatunningok nem kellenek...
És persze meghallgatni sok véleményt.
Azé' Dottore T-t lehet, ki kellene majd hagynom, mer' tutira rábeszél egy sportgyertya szettre vagy sport lambdaszondára...

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!