Segitsetek tunningba!!!!
aktuális téma

TuNNerz RulZ
ZT
vik011 4 évszak
Tavasz
Itt a tavasz, jön a szezon,
Készül minden tuner s fazon.
Bombasztik és Teszkó folyton nyitva,
Tuner ki nem oda jár nagyon ritka.
Kékledek már beizzítva,
Szpojler és szárny lelazítva.
Jöhet a sok találkozó,
Mucsalyröcse' egy forduló.
Bivajbasznádi' hangnyomásra,
Bekerül a jó nagy láda. Pont.
TunnerZ Season 2011 coming soon.

Nyár
Itt van végre, itt a nyár,
Barna ledre csöpög a nyál.
A 4x100 watt bekerült,
Lányokról a bugyi lekerült.
Diszkó előtt kanyarog a homokút
Kézifékkel-farral meglett a kút.
Madarak s békák rebbentek,
Óvódások meg csak lestek.
Kemény voltam nem vitás
A lovaskocsi volt a hibás.
Meghegesztem s rendbejön,
Csajoknak a szárny nagyon bejön.
Sárkánymintát felnyaltuk
A km-eket csak faljuk!
Beindult a tuninggyár.

Ősz
Itt van az ősz, hullik a lomb,
Robban megint a tunningbomb!
Boombastikban sok az akció,
Felkerül a 14-es Alessio.
Felni már leütve, a hűtő ereszt,
A tetőn ott feszít a vaskereszt.
A szezonnak lassan vége,
Jön a sok téli hétvége.
Pömpi, felni, moci kicsike,
A láda mellett hátul Ricsike.
Uccsó talira még kinézünk,
Emelkedőn meg bevérzünk.
Ándör konsztráksön káming szún!
ZT
vik011 4 évszak
Tavasz
Itt a tavasz, jön a szezon,
Készül minden tuner s fazon.
Bombasztik és Teszkó folyton nyitva,
Tuner ki nem oda jár nagyon ritka.
Kékledek már beizzítva,
Szpojler és szárny lelazítva.
Jöhet a sok találkozó,
Mucsalyröcse' egy forduló.
Bivajbasznádi' hangnyomásra,
Bekerül a jó nagy láda. Pont.
TunnerZ Season 2011 coming soon.

Nyár
Barna ledre csöpög a nyál.
A 4x100 watt bekerült,
Lányokról a bugyi lekerült.
Diszkó előtt kanyarog a homokút
Kézifékkel-farral meglett a kút.
Madarak s békák rebbentek,
Óvódások meg csak lestek.
Kemény voltam nem vitás
A lovaskocsi volt a hibás.
Meghegesztem s rendbejön,
Csajoknak a szárny nagyon bejön.
Sárkánymintát felnyaltuk
A km-eket csak faljuk!
Beindult a tuninggyár.

Ősz
Itt van az ősz, hullik a lomb,
Robban megint a tunningbomb!
Boombastikban sok az akció,
Felkerül a 14-es Alessio.
Felni már leütve, a hűtő ereszt,
A tetőn ott feszít a vaskereszt.
A szezonnak lassan vége,
Jön a sok téli hétvége.
Pömpi, felni, moci kicsike,
A láda mellett hátul Ricsike.
Uccsó talira még kinézünk,
Emelkedőn meg bevérzünk.
Ándör konsztráksön káming szún!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Úgy érzem, muszáj lenyomnunk itt a csúsztatott kuplung topikot. Ez egy komoly, szakmai topik, nehogy már egy olyan semmitmondó izé letoljon a címlapról!!!
Gyertek, segiccsetek tunningba tolásba menta és zsír a mindennapi csak neked jeee!!!

Gyertek, segiccsetek tunningba tolásba menta és zsír a mindennapi csak neked jeee!!!

Feigyejj én eszt nemtudom de. a bandit majd megmongya szerintem szeirnte miaz igasság. Szeirntem azé ha ojan sok lojjerőt nem is hoz azé mer, mégiscsak optikai tunning érted, azé szép tud lennei ha, igényesen rakod ki a ledet a szélvádő négy sarkába nem csak úgy parasztba ökörhugyózásilag érted.
Meg a spricin is ojan hogy, érted szépoen lehet aszt is. Csak tudod ehez érteni is kell egy kcisit. A Bandit asz tuggya ezeket az, nagy tunner. Kérdezzed majd, ő válaszol bisztos ha, erre jár de inkább mostanába csajozik meg éppiti az autót a rábaringre.
Meg a spricin is ojan hogy, érted szépoen lehet aszt is. Csak tudod ehez érteni is kell egy kcisit. A Bandit asz tuggya ezeket az, nagy tunner. Kérdezzed majd, ő válaszol bisztos ha, erre jár de inkább mostanába csajozik meg éppiti az autót a rábaringre.
Kusojjá inkább teis mongyá valami ojant értelemsset mint, én. Kötekedel teis...
bizony sgíccsetek má kék ledes vagy ződ ledes ablakszpricsnit vegyek? Aztat mongyák, hogy a kék csak plusz nyóc lóerő a ződ meg kilenc, de velem nem basznak ki, megkérdezem inkább 

Szomorúan, sajnálattal látom :DDD, hogy kedvenc topikom kezd feltörni a híg fos tengeréből, és a sok "értelmes" kommentnövelő :DDD közt egyre több értelmet nyer.
Erről az az örök igazság jut eszembe, hogy "mindig van lejjebb". Juhéjj!!!

Erről az az örök igazság jut eszembe, hogy "mindig van lejjebb". Juhéjj!!!

Részemről nem közkedvelt, bár én nem vok röndér...
Egyebet elmondani nem tudok.

Egyebet elmondani nem tudok.

Hali!
Azt hallottam hogy autóra a szemöldök nem igazán közkedvelt a rendőrök szemében, mivel egy rész kitakar a lámpából, magyarul büntetnek érte. Igaz ez?
Azt hallottam hogy autóra a szemöldök nem igazán közkedvelt a rendőrök szemében, mivel egy rész kitakar a lámpából, magyarul büntetnek érte. Igaz ez?

Szoval kéccáz lojjerő legalábba tejjes ereje meg kábé anyi a nyomaték pándfítovtorkba vagy hogy, monta a Bandit ő ért ijen külfödli nyelveken német, angol meg, ijenek. ő nagyon okos én csak hegesztek, reszelek, szúrok meg tömök de, ő gondolkozik is hejettem is. Szal mos készülünk a rábarinrgre kimeni a tesztlés után. Most teszten ment az autó ojan apexi mérésel ojan kéccáz loval körülbelül ojan 3 másotperc körül százra. Nagyon komoj szerintem nyerüönk vele a ringen!!! Lenyomjuk a két sztárt a kispokot a másikkat a dizelt meg a trabit. Ez bisztos nyakamra a bökőt ha, nem. Csá!
De monta akor a Bandit hogy, tök drága egy sevi motor meg messze van amerikába az ojan és akor volt efgy tökjó ötlete hogy, figyejj:
épiccsünk össze két kis Matizz Sevi motrot és sorosba' kösük össze lánccal! Elöször én is kiröhögtem nem kel neked is figyejjé! Komoly! Nyócász köpcenti darabja, szal összevan kötve sorosba, igymost 1600 köpcenti és hát nemtom de szerintem ojan kéccáz loerő körül van mer ugye átraktuk vébe!!! Érted hogy msot a két sosros motor 57 fokos V-be van rakva!!! Figyejj eza bandit szavadalam lesz vagy mit mondot mer ijent még senki nem csinált de, komojba.
épiccsünk össze két kis Matizz Sevi motrot és sorosba' kösük össze lánccal! Elöször én is kiröhögtem nem kel neked is figyejjé! Komoly! Nyócász köpcenti darabja, szal összevan kötve sorosba, igymost 1600 köpcenti és hát nemtom de szerintem ojan kéccáz loerő körül van mer ugye átraktuk vébe!!! Érted hogy msot a két sosros motor 57 fokos V-be van rakva!!! Figyejj eza bandit szavadalam lesz vagy mit mondot mer ijent még senki nem csinált de, komojba.
Naszóval az ugy volt hogy, a bandit, bocs, Bandit szóval ővele láttunk egy ijen dragos filmet és ott voltak a sevik. a vényócak. Na... Figyejj ojant még nem látál baz... bocs szóval, ojant. Mintaz ördög komoyl. Szóval akora a bandittal mi eldöntük hogy, ojan kispókot éppitünk hogy, sevi motor lesz benne vényóc. Ésakkor a bandit monta az okosat hogy, de most másik komment mer, hosszu.
Mos mé kell beugatni mindnekinek már bocs! Figyejj nemmindenki ér rá anyit hogy, mindne nap betudjon nézni ám ide bár tök jó az ódal meg minden Kvad! Nagíon jól níomjátok.
Deszóval tudod én sokat épittem a kocsit mer akkór lesz szép de, segítek mibe?
Motorba nagyon jó vagyok a bandittalreszelünk meg atókat iss épitünk. Nademost egy másik kommentbe írom mer, hosszu.
Deszóval tudod én sokat épittem a kocsit mer akkór lesz szép de, segítek mibe?
Motorba nagyon jó vagyok a bandittalreszelünk meg atókat iss épitünk. Nademost egy másik kommentbe írom mer, hosszu.
Nédmánn, esztasokk embört itten oszt, egyse seggit tunningba'. Ehh...

Teljesítmény tunning nietzsche isch? Csak parasztvakítás? Áááá, a' nem köll. 
Dragster! Bocsánat, de hasznos információval tuning ügyben ehelyütt nem tudunk szolgálni. Tunningba' jók vagyunk, de tuningban ölég gyengék. Szori...

Dragster! Bocsánat, de hasznos információval tuning ügyben ehelyütt nem tudunk szolgálni. Tunningba' jók vagyunk, de tuningban ölég gyengék. Szori...

Dragster
2005. május 19. 11:21
Szasztok!
Nem tud valaki, honda crx/civic 90-91 es tipushoz, morcosítást?
Vagy ezt csak csináltatni lehet?
Nem tud valaki, honda crx/civic 90-91 es tipushoz, morcosítást?
Vagy ezt csak csináltatni lehet?
A Death Star Tuning Kft.-nél érdeklődj, ők vállalják minden típusú csillagromboló átalakítását egyedi elképzelések alapján is, könnyítés pár ezer megawatt, optika, bármi amit szeretnél 

Tazo!
Jöhet a seggiccség, mer' nem megy egyedül a tunning. Köszi!
Jöhet a seggiccség, mer' nem megy egyedül a tunning. Köszi!

Ejnye, no, há' seggiccsük má' egymástot tunningba'!!! 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
segíccsé má tuningba