Street legal Racing Redline!!
aktuális téma

A Street Legal Racing : Redline mai napig a legjobb és legrészletesebb autó építő és tuningoló játék!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:
2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.
A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1
NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!
Ajánlott letöltőoldalak:
GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt
Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra
HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)
Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:
Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!
Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!
MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:
2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.
A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1
NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!
Letöltött motorok engedélyezése
Ajánlott letöltőoldalak:
GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt
Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra
HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)
Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:
Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!
Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!
MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
hogy legyen valami kép is berakok egy saját alkotást

elvileg lehet de amúgy nekem rugónál is van minimum meg maximum magasság állítás
én mindig ugyan akkorára állítom mindkettőt 

Műhelybe én is letudom rakni koppra meg felemelni a holdig. De két skála van egy min magasság meg egy max magasság. Gondoltam én is ennek így miértelme? ha vársoba nem lehet. De akkor elvileg leeht?!. :D

elvileg lehet nekem van rendes gátlóm is hozzá de nem tudom milyen gombbal meg hogy lehet működésre bírni mert ha olyan mint a rugó akkor nincs sok értelme 

Lehet az airt használni amugy kocsizás közbe?:D Melyik gombokkal leeht emelni illetve ültetni?
Nekem van airom a játljba de az csak maga a lufi nem gátlóval van egybe..
Nekem van airom a játljba de az csak maga a lufi nem gátlóval van egybe..
bocsi a dupla válasz miatt frissítettem és elküldte mégegyszer
a játék verziója az 2.2.1

Milyen a játékverziód?
ui: próbálj nem kétszer válaszolni mindenre
ui: próbálj nem kétszer válaszolni mindenre

köszi ez ez van meg de csak állítani tudom hogy milyen magasságon legyen mint a rugónál de nem tudom rendesen használni 

köszi ez ez van meg de csak állítani tudom hogy milyen magasságon legyen mint a rugónál de nem tudom rendesen használni 

Nos, itt van egy,de csak 2.2.1. MWM-mel működik

hali! Régebben láttam youtubeon egy videót sajnos már nem találom de volt olyan hogy működő airride de seholse találom azt
valaki esetleg tud valamit?

hali! Régebben láttam youtubeon egy videót sajnos már nem találom de volt olyan hogy működő airride de seholse találom azt
valaki esetleg tud valamit?

oké rendben csak le ne szedd a fejem bocs.
nem bírom meg emelni a kocsi mert sehol nincs olyan ikonom amivel lehetne
tudtok jobb linket adni meg köszöném
nem bírom meg emelni a kocsi mert sehol nincs olyan ikonom amivel lehetne
tudtok jobb linket adni meg köszöném
milenne ha egy hozzászólásban fejeznéd ki a mondanivalód? a felfüggesztés úgy jön le hogy:
1. kerekek
2. fékek
3. rugók (ezeket rohadt nehéz néha leszedni)
4.gátlók
1. kerekek
2. fékek
3. rugók (ezeket rohadt nehéz néha leszedni)
4.gátlók
tudtok adni jó linket ami normálisan müködik és jó autok vannka benne stb ?
mért nem engedi a fel fügesztés ki szedni ?
nekem a fel fügesztést nem engedi ki szedni :/ akkor nem az a baja az emelő
van valahol egy ikonja, de én soha az életbe nem használtam 

Sziasztok az emelőt hogy lehet használni ? mindent néztem de nem jöttem rá :/
kapcsold ki a Shadows-t az optionsban
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!