Street legal Racing Redline!!
aktuális téma

A Street Legal Racing : Redline mai napig a legjobb és legrészletesebb autó építő és tuningoló játék!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:
2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.
A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1
NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!
Ajánlott letöltőoldalak:
GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt
Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra
HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)
Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:
Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!
Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!
MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
A játékot a patchek alapján kategorizáljuk:
2.3.0 LE - Sok kiegészítő fut rajta a pálya modokat kivéve..elég stabil...
2.2.1 - sok kocsit képes kezelni, de kevesebbet mint a 2.3.0, telepíthető rá az MWM mod ami az extrákon kívül engedélyezi a pályamodokat is! egy kicsit kényes...
LE2MWM - a 2.2.1 MWM-re telepíthető, ezzel képes kezelni a 2.3.0 legtöbb kiegészítőjét.
A mostani legstabilabb játék(legalábbis szerintem): SLRR2011MWM_STAGE1
NAGYON FONTOS! MINDIG KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT MIELŐTT VALAMIT FELÜLÍRSZ!
Letöltött motorok engedélyezése
Ajánlott letöltőoldalak:
GOM-Team - ez az SLRR legnagyobb oldala itt szinte minden megtalálható: itt
Modzona.ru - Orosz oldal, ami GOMból hiányzik az itt biztos megtalálható, kicsit trükkös az oldal meg néhány letöltés de nagyon jó!itt
Vstanced - Jó kis oldal itt is vannak dolgok, regisztrálni kell a letöltéshez! itt
SLRR.pl - lengyel oldal, van fent pár cucc viszont regisztrálni kell a letöltéshez: itt
brazil oldal itt is rengeteg cucc van fent itt is regezni kell: itt
RDM Team - Autókat csinálnak néha meg persze modokat van fent pár cucc, orosz, reghez kötött! itt
forgotten-garage - Jó kis oldal,nem sok a mod,de mindegyik igényes,jól kidolgozott.Regelni kell,de megéri: itt
Ha komolyabb dolgokra is kíváncsi vagy mint pl külső festések importálása és létrehozása, más verziószámú alkatrészek konvertálása... akkor írd be ide vagy írj az oldalamra
HA KERESEL EGY AUTÓT KÉRDEZD MEG ITT ÉS HA LÉTEZIK VALÓSZÍNŰLEG LETÖLTŐLINKKEL FOGUNK VÁLASZOLNI!(DPluss & 3N3MY)
Sok volt erre a kereslet úgyhogy leírom a Screenshot menetét.... szóval:
Elég furfangos a dolog, ugyanis a Printscreen gombbal való mentés nemműködik......A játéknak van beépített screenshot gombja, lenyomod az F12-t amikor beállítottad az autót, a játék Screenshots mappájában meg fog jelenni a kép, viszont TGA formátumban amit még átkell konvertálnod JPGbe...de rossz minőségű lesz....én Fraps-ot ajánlom, vagy egyéb külső képlopó programot!
Autó előkészítése screenshothoz, beállsz a megfelelő helyre autóval, lenyomod az idő megállító gombot, 2.3.0nál Num0 2.2.1mwm-nél a 3-as gomb, utána F9el szabadkamerába váltassz és egérgörgővel és nyilakkal tudod irányítani a kamerát!
MIELŐTT BÁRMIT KÉRDEZEL,BIZONYOSODJ MEG RÓLA HOGY A FEJLÉCBEN NINCS KIÍRVA...NEM HIÁBA LETTEK A DOLGOK IDE KIÍRVA,NE KÉRDEZZ MÁR OLYAT AMI OTT VAN A SZEMED ELŐTT!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nem tudom te hogy vagy vele,de én többnyire a billentyűket nyomom

Én rFactor2be kezdtem el egy GSi Astrát faragni, úgy hogy SLRR-ből vettem a modellt, szerintem ne állj neki, hacsak nincs más dolgod azon kívül hogy aludj és a gépet nyomd.

Mondjuk GOMon a noobok akik lapossal meg ősgépekkel tolják biztos rínának,hogy szaggat a gém tőle mint állat

Ugyanmár,olyan hiperszuper gépem van hogy a Nasa sírva kérte az adatokat

Driverbe meg hatalmas poligonszámúak a modellek, lefogják stresszelni a géped :D
Juiced meg nincsen meg
Mondjuk ha a Driverből szedném akkor még tuning cuccok is kellenének hozzá
Ugye a szkripteléssel lenne gond,meg minden bepozicionálni,stb
Na majd meglátjuk

modellt át tudsz konvertálni...csak az odáig oké hogy megvan a modell viszont lekell bontani alkatrészre meg szekciókra meg ilyen szarokra hogy működjön a játékban....próbálkoztam Juiced 2 autókkal de aztán feladtam :D de juicedos autókról van tutorial GOMon

Egyébként valaki tudja,hogy lehet más játékból autókat konvertálni?
Mert modellezni nem nagyon tudok,de az még a kisebb gond lenne,a többit most nem fejteném ki
Szóval a Driver : San Franciscoban kurva jó modellek vannak,és onnan szeretnék konvertálni pár vasat,csak ha nem tudom megcsinálni akk meg baszhatom
Szal ötletek vagy valami?

GOM fórumot baszhatod,mert költözik az oldal,és már vagy egy hete nem elérhető

Laptopokkal szívás a játék...keresgélhetnél kicsit GOM fórumokon hátha másokkal is történt ilyen....de szerintem zsákutca!
Hát akkor lehetséges hogy a laptop kevés hozzá. Nem egy erőgépek sajnos azok sem és mivel elég optimalizálatlan a játék, ezért lehetséges hogy egy gyengébb gépet ennyire megfog.

Mondom, minden verzióval ezt csinálja. 2.2.1, 2.3.0, leszedtem próbaképpen pár modolt verziót, de mindegyiknél ugyan az. A tuningolós építős rész tökéletes, de amikor próbálnám ki a kocsit szaggat mint az állat.
Zsoltee:
De, le is töltöttem, de semmi változás :/
Zsoltee:
De, le is töltöttem, de semmi változás :/
Újabb driverek nincsenek a laptophoz? Hátha segít.

Akkor próbáld a 2.3.0-t a 2.2.1 helyett

Modot nem töltöttem le hozzá, de mondom a teljesen alap 2.2.1-el is ugyan ez a helyzet. A menüben már szinte minden grafikai beállítást kipróbáltam semmi változást. Egy Lenovo G550-s laptopról beszélünk. Példaképpen más NFS szériák, Carbon, Most Wanted, World, stb gond nélkül futnak rajta.
Utánaolvastam,költözik a weboldal,azért nem elérhető most

Túl sok a mod,szarok a grafikai beállítások,mást nem tudok mondani,esetleg még a lapos adatait leírhatnád,hátha az gyenge,bár nem hiszem

Nekem sem jön be már jó pár napja...:/
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!