Testépítés
aktuális téma

Gondolom vannak páran akik beszélgetnének, segítenének, vagy akár tanácsot adnának a másiknak.
Várunk edzéshez zenéket, képeket, cikkeket, bármit ami a témához kapcsolódik
Body Builder
sportika
scitecwebshop
biotechusa
pump&flex
proteinbuilder
whey-protein
gym webáruház
bodybuilding bolt
Ha SCITEC termékeket, szeretnél kedvezőbb áron vásárolni, akkor keresd fel kallai25 felhasználónkat!
Ha BODY SCIENCE WHEY 100% termékeket, szeretnél kedvezőbb áron vásárolni, akkor keresd fel Patee felhasználónkat!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
BioTechUsa táplálékkiegészítők kedvező áron
Nem mindegy ?
Lehet hogy valaki ismerőse fent van itt a CS-n és szólt neki, hogy belinkelték ide a fotóit. Sokminden lehet, de nincs is jelentősége. Idejött, szépen megköszönte:Mi levonhattuk a következtetést, hogy valóban a magyar lányok a legszebbek a világon, Ő pedig bebizonyította, hogy értelmesek is vannak közöttük.
Lehet hogy valaki ismerőse fent van itt a CS-n és szólt neki, hogy belinkelték ide a fotóit. Sokminden lehet, de nincs is jelentősége. Idejött, szépen megköszönte:Mi levonhattuk a következtetést, hogy valóban a magyar lányok a legszebbek a világon, Ő pedig bebizonyította, hogy értelmesek is vannak közöttük.

google-be beírja a nevét és ahol szerepel az írásba kidobja neki

és elég régi hozzászólás is
olvasgattál, vagy kaptad valakitől a linket, hogy itt van egy-két kép? kíváncsi vagyok hogyan akad rá ilyenre az ember fia, vagy éppen lánya

Köszönöm , aranyos Vagy ,bár elég régi fotóim
Bán Vivi

Bán Vivi

Az fasza... szép történet ez is... én letörtem egy darabot a térdemből, amit ki kellett szedni... szerencsére a szalagokat nem szaggatták szét és az izmokon sem barmoltak sokat, csak a doki nagyon meglepődött, mikor a varratszedésre már saját lábon mentem be, mankó nélkül.
Nekem anno (a saját hülyeségem miatt) volt egy csúnya izomszakadásom bal mellben
Idióta gyógytornára küldtek, aminek kb semmi értelme nem volt. Fél év teljes kihagyás után gyakorlatilag a nulláról kezdtem újra az edzéseket (kivéve persze a lábat, hasat) Szokásos testépítő gyakorlatokkal, lassan, óvatosan emelve a súlyokat. 30kg fekvenyomással és 4-4kg egykezes tárogatással kezdtem újra
4év kellett, mire újra ott vagyok érőben, ahol voltam, de mivel a környéken sehol sem vállalták, hogy megműtenek, így magától forrt össze az izom, ami azt jelenti, hogy jóval fentebb tapadt meg. Bár most már erősebb vagyok, mint a baleset előtt, de már soha nem lesz olyan, mint régen

Hali!
Meg van nekem is a könyv. Elég sokat dolgoztam vele, de tényleg jó. Viszont én is azt mondom, hogy alapozó edzésnek jó. A testépítőknek nem tud olyan fejlődést biztosítani, mint amire általában vágynak. Tudom, ez általánosítás, s természetesen vannak kivételek
azonban térdműtét után szépen, fokozatosan, 2 hónap alatt felhoztam a lábam ugyanarra a szintre, mint amilyen előtte volt, a könyvben található gyakorlatokkal. Ez elég nagy szó. Visszaerősödött minden.
Meg van nekem is a könyv. Elég sokat dolgoztam vele, de tényleg jó. Viszont én is azt mondom, hogy alapozó edzésnek jó. A testépítőknek nem tud olyan fejlődést biztosítani, mint amire általában vágynak. Tudom, ez általánosítás, s természetesen vannak kivételek

Paul "Coach" Wade - Fegyencedzés
Sziasztok......már pár hónapja nem írtam én sem ide a fórumba......tavaly picit aktívabb voltam amikor elkezdtem itthon "mozogni" egy teljesen alap és egyszerű 20 perces, mindennapos edzéssel....114 kg-ról lementem 6 hónap alatt 102 kg-ra és erőben is votl változás.......a télen csak heti 3-4X edzettem és felis kúszott a súlyom 108 kg-ra.......aztán idén húsvétkor húztam egy vonalat és nekiálltam a Fegyencedzés c. könyv elolvasásásnak.......uraim azt tudom mondani hogy valóban működik a dolog.....hitetlenül álltam neki és szkeptikusan....de már 4 hét alatt leugrott 3 kg és erőben is volt változás......nem azt mondom hogy a konditermes és súlyzós edzés haszontalan, de ebben a könyvben leirtakat is érdemes figyelni és akár beépíteni az edzésekbe......nagy izmokhoz kellenek először az alapok, erős inak és jó izületek....stb stb.
Sziasztok......már pár hónapja nem írtam én sem ide a fórumba......tavaly picit aktívabb voltam amikor elkezdtem itthon "mozogni" egy teljesen alap és egyszerű 20 perces, mindennapos edzéssel....114 kg-ról lementem 6 hónap alatt 102 kg-ra és erőben is votl változás.......a télen csak heti 3-4X edzettem és felis kúszott a súlyom 108 kg-ra.......aztán idén húsvétkor húztam egy vonalat és nekiálltam a Fegyencedzés c. könyv elolvasásásnak.......uraim azt tudom mondani hogy valóban működik a dolog.....hitetlenül álltam neki és szkeptikusan....de már 4 hét alatt leugrott 3 kg és erőben is volt változás......nem azt mondom hogy a konditermes és súlyzós edzés haszontalan, de ebben a könyvben leirtakat is érdemes figyelni és akár beépíteni az edzésekbe......nagy izmokhoz kellenek először az alapok, erős inak és jó izületek....stb stb.

Az utolsó mondatot én is poénnak szántam
(függetlenül attól, hogy igaz
) Az étkezések száma ne menjen 5 alá, de inkább 6 legyen, ha meg tudod oldani.
Többször kevesebbet.Húsféléknél törekedj a sovány húsokra, zöldséggel, rizzsel renbden lesz az

Köszi! Kajáról annyit, hogy maradok a csirke/pulyka - hal - marha húsoknál, sertést többnyire kihagyom, zöldséggel, némi rizzsel, napi 3-4 alkalommal van lehetőségem kajálni. Talán elég lesz. Edzés után meg fehérje ugye, szóval azzal együtt 5 kaja
Pontleszarom, mennyire fognak szeretni
nem játszótérre megyek barátkozni

Pontleszarom, mennyire fognak szeretni

Étrendkiegészítőnek én már semmi mást nem javasolok. Én is max ennyit használok. A legjobb, amit tehetsz, hogy a kajára figyelsz oda amennyire csak lehet.
Meg nyílván ne ess neki a nagy súlyoknak egyből, óvatosan, fokozatosan, nagyon ügyelve a szabályosságra !
Amugy mondtam már, hogy mennyire rühellik a testépítők a szeptemberben tömegével megjelenő újoncokat az edzőteremben ???

jóreggelt Uraim! Szeptembertől visszavonszolom ványadt p*csámat terembe, hogy újra rémisztgessem petyhüdt testemet némi külső vasoxid kezeléssel. A kérdésem annyi lenne, hogy válogatott multivitaminon és minél tisztább fehérjén kívül mit javasoltok? A cél egy egészséges test, aminek nem jelent gondot a saját testsúlyának viselése, s akár egy 70kg-os sebességváltó mozgatása. jelenleg a 193 centimhez van kb 90kg súlyom, de az sem zavarna, ha 1-2 lyukkal meghúzhatnám az övemet. Heti 3-4 alkalmas edzés a terv, sajnos csak ennyi fér bele az időmbe. Előre is köszi!
Azzal félek, leverném a vakolatot. Meg tapétás a fal. Jó lenne visszaállítható megfejtés !
Én inkább egyszerűen kicsit hosszabbra vágnám, mint a falak közötti szélesség és bár nagyon picit ferdén lenne, de ha a gumival beszorítod a falak közé, akkor nem fog leesni, az tuti
Meg utána egy kalapács sem árt majd, ha ki akarod szedni onnan

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!