UG Tuning adás a Fix.TV-n!!!
aktuális téma

Sziasztok, csak szeretnélek értesíteni titeket, kedves tuningőrült barátaim, hogy új műsor indul a Fix.tv -n Speed Up névvel, mely kifejezetten underground autotuningal fog foglalkozni. Az első adás most szombaton lesz 20:10 körüli kezdéssel. Az adásban értékes nyeremények lesznek kisorsolva és bemutatjuk milyen volt az első evo gyorsulás, és a győri tuning-stereo show + Interjuk olyan tuningtermékekről illetve autokról amik garantáltan gatyaváltásra fognak sarkallni titeket!
Ennyi.
Addig is látogassátok a műsor weboldalát több infoért : http://speedup.fix.tv
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Vezetni tudni kell és veleményem szerint a igazi tuning müsort én is megnéznék de valami tuningnak nevezet akarmit nem nagyon pártolak. ithon a vologo és vilagito szarokal van tele az öszes auto és ez a tuning ?!
ez egy szar.

Na ezt biztosra veszem! De azt is hidd el hogy én is! Tudod a trükk nem csak az ültetés hanem a kemény futőmű! (ültetett autón kötelező ugye, de nekem nincs ültetve és érezhető ha keményebb a cucc.. valamint a szélesítés is frankó)
Az is igaz hogy sok tali van de sajnos beszoptam rendesen... Fater nem fogja engedni hogy a videókat amiket ott csinálok az ő gépén vágjam szóval az ugrik, lehet, a másik hogy a héten kezdem etkábelezni az ECU-t és kitudja mikor és mi lesz az eredménye...
És a blokkot meg hengerfejet is gatyába kell rántani... FAKK!
Na nem offolom tovább ezt a topicot!
Az is igaz hogy sok tali van de sajnos beszoptam rendesen... Fater nem fogja engedni hogy a videókat amiket ott csinálok az ő gépén vágjam szóval az ugrik, lehet, a másik hogy a héten kezdem etkábelezni az ECU-t és kitudja mikor és mi lesz az eredménye...
És a blokkot meg hengerfejet is gatyába kell rántani... FAKK!
Na nem offolom tovább ezt a topicot!
neeeeeeeeee
te állat most látom milyen zoral lökösöd lett
te állat most látom milyen zoral lökösöd lett
ok akkor ha elkészül kicsi seatom akkor számithatsz rám!!
Egyébként bárkinek a kocsiját szívesen várom az adásba gazdával eggyüt! Csak jelentkezzetek!
szerintem jol ültetni és ahhoz szélesiteni egy külön ketegoria és müvészet mert nem elég lebaszni a kocsit a földre sajnos szerintem legtöbbünknek egy autojavan és használni is kell és nem elég egy személyel mert ha ketten beleülnek belever hanem ha megterheljük az autot azt is birnia kell!!
Na ez egy király építő jellegü kritika az ilyeneknek örülök ezeket a véleményeket figyelembe veszem és ez alapján építem fel a következő műsort!
mondjuk nekem multkor felütödött a olajteknőm meg elszabadult a dobom, de no problem

de ennek is megvan a filinge!!!!
ha terepjárom lenne azt ültetném a legdurvábban!!!!
de ha neked nem tetcik renden én nem veszekedek veled mert elismerem munkáságodat!!
és remélem ha elkészül a seat akkor csinálsz nekem rola egy nagyondurva klippet!!!
mert tudom hogy jo vagy és mert mindig ez volt az álmom
Így van ültetni kell!!!
Nekem az első spoiler (gyári, nem gigászi műanyag genyó) 4 cm-re van a földtől, az olajteknő, és a lengőkar 6-7cm-re!!
Mégis tudok vele közlekedni!!
Egyszerűen vigyázni és figyelni kell rá!!!
Viszont ha egy ilyen spoilerszörnyet nem ültetsz le, akkor iszonyat bohócul néz ki!!
Gigantikus műanyagok mindenhol a kerék és a sárvédő között meg 15 cm rés!!
Egyébként az amerikai F&F stílushoz szerintem az ültetés is kapcsolódna!!

Nekem az első spoiler (gyári, nem gigászi műanyag genyó) 4 cm-re van a földtől, az olajteknő, és a lengőkar 6-7cm-re!!
Mégis tudok vele közlekedni!!
Egyszerűen vigyázni és figyelni kell rá!!!

Viszont ha egy ilyen spoilerszörnyet nem ültetsz le, akkor iszonyat bohócul néz ki!!
Gigantikus műanyagok mindenhol a kerék és a sárvédő között meg 15 cm rés!!

Egyébként az amerikai F&F stílushoz szerintem az ültetés is kapcsolódna!!

ennek kapcsán megjegyzem, hogy azért éreztem szükségességét egy L200-asnak, mert volt olyan útszakasz amit én sem vállaltam be... Lehet sikerült volna de az nem módi, hogy 2 óra alatt teszek meg 100 métert mert centizni kell mindent..
és kell az ültetés mivel nekem csak 55hp jutott de mivel sokkal gyorsabban megyek kanyarba mint mások ezért nyogodtan ledudálok sokmindenkit az autakon

ezt elhiheted hogy nagyonsok helyre bemegyek a kis golffal lessz még lehetöség hogy bizonyitsam hisz elég sok a találkozo!!
aha vágom
és ha elkészül a seatom akkor bekerülhetek vele a tv-be??
és ha elkészül a seatom akkor bekerülhetek vele a tv-be??
Domingo!
Gondolom hozzászoktatok már egyéb műsorok kapcsán a sok negatív kritikához a Fix.TV-n, remélem most sem fikázásnak veszed a hozzászólásom :)
A SpeedUp, mint műsorötlet díjazandó. Eddig három adást láttam. Előbb-utóbb biztosan belerázódtok, csak lécci ne folyamatosan a KA-dat nyomassátok. Tudom, hogy megaolcsón (esetleg ingyen) hozzájutsz a támogatótól kapott dolgokhoz (demóanyag) és az jól jön egy saját autóban de nem biztos, hogy a közönség állandóan pont egy KA-ra kiváncsi.
- Ne csak optikát, motortuningot is jó lenne látni (részletesebben, mint a Leon bemutatása).
- Figyelj oda, hogy mit mond a kérdezett (pl. a Leonos a srác elmondta, hogy mit módosított erre Te újfent megkérdezted)
- A Bodensee Tuning kiállításon sok verdát láttunk, de a magyar kiállítókat nem látogattátok meg? (CivicCoupe, Zsola turbós RSX-e). Tudom sok jó gép volt jelen, de szvsz kicsiny országunk képviselői is megérdemelnek egy kis figyelmet (főleg miután CCH 2. helyet kapott Honda technikai tuning kategóriában) és eddig sajnos egyik adásban sem láttam őket :(
- néha picit változtassatok a háttérzenék stílusán (rock, klasszikus bármi, ami oda illik). Tudom neked, mint szerkesztőnek biztos ez tetszik, de itt megint a közönség és nem a saját igény kielégítése a cél. És sokszor már eröltetett a bumci, nem illik a tartalom alá.
Egyébként én mindig megnézem (ill. letöltöm a műsor oldaláról), továbbra is azt teszem mégha nem is változik szerény észrevételem után sem semmi.
Gondolom hozzászoktatok már egyéb műsorok kapcsán a sok negatív kritikához a Fix.TV-n, remélem most sem fikázásnak veszed a hozzászólásom :)
A SpeedUp, mint műsorötlet díjazandó. Eddig három adást láttam. Előbb-utóbb biztosan belerázódtok, csak lécci ne folyamatosan a KA-dat nyomassátok. Tudom, hogy megaolcsón (esetleg ingyen) hozzájutsz a támogatótól kapott dolgokhoz (demóanyag) és az jól jön egy saját autóban de nem biztos, hogy a közönség állandóan pont egy KA-ra kiváncsi.
- Ne csak optikát, motortuningot is jó lenne látni (részletesebben, mint a Leon bemutatása).
- Figyelj oda, hogy mit mond a kérdezett (pl. a Leonos a srác elmondta, hogy mit módosított erre Te újfent megkérdezted)
- A Bodensee Tuning kiállításon sok verdát láttunk, de a magyar kiállítókat nem látogattátok meg? (CivicCoupe, Zsola turbós RSX-e). Tudom sok jó gép volt jelen, de szvsz kicsiny országunk képviselői is megérdemelnek egy kis figyelmet (főleg miután CCH 2. helyet kapott Honda technikai tuning kategóriában) és eddig sajnos egyik adásban sem láttam őket :(
- néha picit változtassatok a háttérzenék stílusán (rock, klasszikus bármi, ami oda illik). Tudom neked, mint szerkesztőnek biztos ez tetszik, de itt megint a közönség és nem a saját igény kielégítése a cél. És sokszor már eröltetett a bumci, nem illik a tartalom alá.
Egyébként én mindig megnézem (ill. letöltöm a műsor oldaláról), továbbra is azt teszem mégha nem is változik szerény észrevételem után sem semmi.
Szeretnék elmenni egy hasonló kis túrára mint tegnap voltam, és megnézni ahogy jössz mögöttem... Azért én mennék elöl, mert aki utánad jön annak már kösszű dolga lesz, mivel szépen algyalulod az utat...
(megjegyzem nem néz ki rosszul a géped, de csak akkor hinném el hogy terepen mész a szántásba ha én is ott vagyok..)
Miért kéne a szántában menni? Vagy esetleg egy bányában a traktorok között? Mert én vagyok olyan hülye hogy érdekes tájakon járok és oda is bemegyek ahova a többiek esetleg nem... Tudod: "szabadság, szeretem"

(megjegyzem nem néz ki rosszul a géped, de csak akkor hinném el hogy terepen mész a szántásba ha én is ott vagyok..)
Miért kéne a szántában menni? Vagy esetleg egy bányában a traktorok között? Mert én vagyok olyan hülye hogy érdekes tájakon járok és oda is bemegyek ahova a többiek esetleg nem... Tudod: "szabadság, szeretem"

Mert 2 hetente van uj adás, minden olyan héten amikor nnincs uj adás ismétlés van így végülis minden héten van adás csak egy hónapban 2 adás ismétlés
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!