VW Passat B3-B4 Tulajdonosok
aktuális téma

VW Passat B3-B4 tulajdonosok közös fóruma
...Legendásan hatalmas helykínálata és megbízhatósága miatt a családok és taxisok, óriási (bizonyos változatokban 105 literes!) üzemanyagtankja miatt pedig az ukrán határ mentén élő gázolaj-importőrök is előszeretettel használják..."
...Legendásan hatalmas helykínálata és megbízhatósága miatt a családok és taxisok, óriási (bizonyos változatokban 105 literes!) üzemanyagtankja miatt pedig az ukrán határ mentén élő gázolaj-importőrök is előszeretettel használják..."

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sziasztok! 99-es Passat TDI 110 lovas kinyomta a segédtengely szimmeringet. 1 éve cseréltük az összeset, és gyárit kapott. Kartergáza nincs , legalábbis nem látható. Valakinek van ilyen tapasztalata miért lehet ilyen jelenség?
Van egy malac fekete kombi eladó 1,9td nagy fékekkel eladó.
clubspeed néven itt fent van.
A gyenge pontja a főtengely végén a bordás kerék.
ha egy picit üt akkor már kaka van.
clubspeed néven itt fent van.
A gyenge pontja a főtengely végén a bordás kerék.
ha egy picit üt akkor már kaka van.
Nekem úgy nagyon gyenge pont nem jut eszembe, én leginkább a rengeteget futott, visszatekert órás dízelektől óvakodnék. Lehet kifog az ember egy jót amivel nem lesz baj, de könnyen bele lehet nyúlni egy olyanba ami megy még 10 ezer km-t és kikönyököl. Ha dízelt akarsz, akkor szerintem nézesd át a motort a saját szerelőddel, és csak azután fizess.
sziasztok.olyan kérdésem volna h.b3 v.b4 passat-nak mi a gyenge pontja?most szeretnék egy ilyet venni és vásárlás előtt jobb tájékozódni

Sziasztok!
Az én Passatomban 1.8-as ABS kódú 8 szelepes benzinmotor van (1994-es évjárat). A diagnosztika azt írta ki hibának hogy a vezérműtengely pozíció érzékelő rossz. De ezen a motoron én nem találok olyat, mivel szerintem nincs is rajta ilyen szenzor. Vagy mégis? Ha igen jól eldugták, mert én körbenéztem a hengerfejet, de semmi.
Az én Passatomban 1.8-as ABS kódú 8 szelepes benzinmotor van (1994-es évjárat). A diagnosztika azt írta ki hibának hogy a vezérműtengely pozíció érzékelő rossz. De ezen a motoron én nem találok olyat, mivel szerintem nincs is rajta ilyen szenzor. Vagy mégis? Ha igen jól eldugták, mert én körbenéztem a hengerfejet, de semmi.
helló ilyen díszlécet keresek az se baj ha van hozzá hátsó is

Ja és kombira kellene, az lemaradt!

Hali!
Nincs valakinek malacra nem színre fújt horog nélküli lököse eladó?
Nincs valakinek malacra nem színre fújt horog nélküli lököse eladó?
Még csak most olvastam el fejlécben található szöveget. "ukrán határ mentén élő gázolaj-importőrök is előszeretettel használják..."
Pont egy ilyen importer autót vásároltunk 130 liter fér bele és mikor takarítottuk 2 doboz cigit találtunk eldugva benne..
Pont egy ilyen importer autót vásároltunk 130 liter fér bele és mikor takarítottuk 2 doboz cigit találtunk eldugva benne..

Köszönöm a válaszokat.A t5 felnit megnézem.
Sziasztok!
Most vásároltunk egy gyönyörű állapotú b3 passatot. A tolótető javításra/cserére szorul, bár ahogy utánaolvastam ez típusbetegség. Ebbe a generációba létezik üveg tolótető, vagy valamelyik típusét be lehet szerelni?
A másik, amit néztem, hogy rövid tetősín van rajta, ami a b oszlopig tart. több autón láttam a hosszabbat, amivel a b4-eket szerelték. Ezek kompatibilisek? Tudok rá hosszút rakni?
Előre is köszi a segítséget!
Most vásároltunk egy gyönyörű állapotú b3 passatot. A tolótető javításra/cserére szorul, bár ahogy utánaolvastam ez típusbetegség. Ebbe a generációba létezik üveg tolótető, vagy valamelyik típusét be lehet szerelni?
A másik, amit néztem, hogy rövid tetősín van rajta, ami a b oszlopig tart. több autón láttam a hosszabbat, amivel a b4-eket szerelték. Ezek kompatibilisek? Tudok rá hosszút rakni?
Előre is köszi a segítséget!
Gyáriba nincs.
17/7" et 55 transporter t5 lemez nem rossz.
17/7" et 55 transporter t5 lemez nem rossz.
Ha bal elől van az akkud, akkor a cooler szokott alatta lakni, és ha abból olaj csöpög, az az álmoskönyv szerint rosszat jelent, mert azt leginkább a turbó szokta tolni.
Látom már senki sem olvassa ezt a topikot.
Esetleg vennék valami szép vasfelnit a gépre,milyet javasoltok .Az enyém 4x100 még a régi.
Esetleg vennék valami szép vasfelnit a gépre,milyet javasoltok .Az enyém 4x100 még a régi.
Sziasztok!
Az akkum alatt van egy kis hűtő,alatta olaj csepegést tapasztalok tdi 90LE.
Minek a hűtője ez,esetleg hogyan tudnám megoldani.
Másik:
Tudna-e valaki segíteni hogyan tudom az automata váltóban az olaj szintet ellenőrizni szálybarágósan esetleg közben felhívhatnám.
köszönöm
Az akkum alatt van egy kis hűtő,alatta olaj csepegést tapasztalok tdi 90LE.
Minek a hűtője ez,esetleg hogyan tudnám megoldani.
Másik:
Tudna-e valaki segíteni hogyan tudom az automata váltóban az olaj szintet ellenőrizni szálybarágósan esetleg közben felhívhatnám.
köszönöm
Jó reggelt!
Valakinél van elfekvőben eladó b3 villanytükör kábel és kapcsoló? Vagy bont valaki olyat, amiből kinyerhető?
Valakinél van elfekvőben eladó b3 villanytükör kábel és kapcsoló? Vagy bont valaki olyat, amiből kinyerhető?
Kár, hogy b4 be nincs ilyen

Nem bizony!

Első lámpák még mindig nem eladóak?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!