AIRRIDE futómű
aktuális téma

AirRide-al kapcsolatos témák.
Aréna kuncsorgás,Hirdetés bejelentésért BANN jár
Ötletért thx Feryke
"erájjdoss képekért meg két szőke jár" by Csikinsz
"aki itt keménykedik, ahhoz hozzávágunk egy 10es villáskulcsot, hogy húzza meg magát" by Colos84
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ha hozzáér túl közel van, ha nem akkor jó
mit jelent az-?

ne legyen túl közel, mert kiégeti! 

Szisztok ERRÁLYDOSOK milyen közel lehet a kipuf a lufihoz ki nek hogy van tapaszataltokat kérnék
tudsz küldeni nekem adataokat meg kéepket hogy pontosan mint tartalmaz a rendszer?
Kisbubi
2013. április 12. 08:02
ÚJ tengelyenkénti air eladó. csövezések, csatlakozók, szelepek, lufik, órák (ennyi). Nem került beépítésre, és már nem is fog.iá:100e Ft [email protected]ímen lehet érdeklödni.
Kegyetlen ez a felni ,sokat nézegettem mikor árultad, de túl széles lett volna az Alfa alá! Szerintem pirosba jobban baszott a Passaton, kár ,hogy átfújtad/fújattad

simán kis felx kopott kis korongok erre a célra jok

Sziasztok
Viair 380 hoz keresnék javító kittet, tömítéseket dugattyút stb stb, tud nekem valaki segíteni?
Viair 380 hoz keresnék javító kittet, tömítéseket dugattyút stb stb, tud nekem valaki segíteni?
nekem is ki kell fúrnom a nyúlványt sajnos... Remus te a lengőkaroktól csak kivágtál és csöcs? vagy be is hegesztettél oda valamit? ott is összeül nekem is
mivel vágtad ki? és mennyit kell kivágni ahoz hogy durván leüljön? most megy majd 1-2 héten belül első gátlóm rövidítésre és nem tudom mennyit kell kivágni, vettem hozzá már viking körvágót de fél kör kell vagy egy egészet csapjak ki?
sziasztok egy kérdésem lenne ez használható kompi airhoz 1 vagy 2 db kivitelben ??http://www.patroldoktor.hu/webshop?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=175&category_id=58
Sziasztok! Segítségeteket kérném. Pneumatikai szakember vagyok egy cégnél és tervezem egy airride rendszer építését (legalább is tervezgetem
). Naszóval szinte mindennel tisztában vagyok és az alkatrészek java részét is ki tudom "bótolni" magamnak! Viszont azt nem tudom hogy honnan tudnék egy normális kompresszort szerezni lehetőleg minél olcsóbban. Ebben kérném a segítségeteket. Arra is gondoltam hogy bmw-ben sokban van levegős kompresszor a futómű állításához ez jó lehet e vagy egy rendesebb rendszerhez ettől komolyabb kell? Továbbá honnan tudnék légrugókat szerezni amik megfelelőek szintén olcsón? és kb milyen nyomáson üzemel egy rendes rendszer? Nem szeretnék bólogató kutyust csinálni az autóból és gány munkát sem akarok végezni ezért minden segítséget szívesen fogadok.
Továbbá ha valakinek tudok segíteni szelepek, visszacsapók, csövek, folytók, vízleválasztók... stb. Vagy egyéb pneumatikus szerelvények beszerzésében akkor az szóljon nyugodtan mert nagyon szívesen segítek.

Továbbá ha valakinek tudok segíteni szelepek, visszacsapók, csövek, folytók, vízleválasztók... stb. Vagy egyéb pneumatikus szerelvények beszerzésében akkor az szóljon nyugodtan mert nagyon szívesen segítek.
Hello! Nekem is 1 csöves van 2irányú ahogy neked, de igen pont emiatt 2 cső kell és akkor megoldható a dolog. A szelepek miatt olcsóbb megoldás így mint kerekenkénti, persze az már más dolog, ogy a rugókból 2 cső jön ki, bár láttam olyat hogy elosztóval oldotta meg 

Ez a visszacsapó szelepes érdekel hogy van megoldva!? Valamennyire azért vágom a csövezést, nekem egy cső megy minden kerékhez, egyszóval az áramlás 2 irányú. Ha visszacsapót akarok akkor külön cső kell az emeléshez meg az eresztéshez is?
Szia! Erős autóhoz tényleg ajánlott a kerekenkénti air, de nem feltétlen kell kerekenkénti. Olcsóbb megoldás ha a szeleptől már két vezetéken megy a levegő az első kerekekhez és mindkettő szálon van visszacsapó szelep. Már is orvosolva van a probléma! De persze mindenkinek pénztárca és kedv függő. Bár anno már volt vita a visszacsapó szelepből stb stb.
Sziasztok! Bocsi hogy nem ide illő témát írok, de Betti27-et szeretném valahogy elérni! Ugyanolyan autónk van és szeretném megkérdezni hogy milyen típusú a csomagtartó spoilere. Köszönöm a segítséget
Sziasztok.
Hozzászólók énis a témához.... Nekem kb 1 éve van a cvaddy alatt az air. Fakukac segített benne. Először egy kecskeméti srác építette meg de az egy rakás szar lett, eleve tengelyenkénti volt amit én nem tudtam úgy használni ahogy szerettem volna. A 170ló és a 2000es fordulatnál már 350nm nem szerette hogy ide oda imbolyog az autó. Ezután mentem el fakukachoz akivel újra csöveztük és kerekenkéntire alakítottuk át. ég és föld a kettő között a külünbség úttartásban. Ha hátulra nemis de előre nagyon ajállom a külön köröket.
Hozzászólók énis a témához.... Nekem kb 1 éve van a cvaddy alatt az air. Fakukac segített benne. Először egy kecskeméti srác építette meg de az egy rakás szar lett, eleve tengelyenkénti volt amit én nem tudtam úgy használni ahogy szerettem volna. A 170ló és a 2000es fordulatnál már 350nm nem szerette hogy ide oda imbolyog az autó. Ezután mentem el fakukachoz akivel újra csöveztük és kerekenkéntire alakítottuk át. ég és föld a kettő között a külünbség úttartásban. Ha hátulra nemis de előre nagyon ajállom a külön köröket.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!