AIRRIDE futómű
aktuális téma

AirRide-al kapcsolatos témák.
Aréna kuncsorgás,Hirdetés bejelentésért BANN jár
Ötletért thx Feryke
"erájjdoss képekért meg két szőke jár" by Csikinsz
"aki itt keménykedik, ahhoz hozzávágunk egy 10es villáskulcsot, hogy húzza meg magát" by Colos84
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Köszi a választ. Nos még nincsenek meg a szelepeim csak amiket kinéztem azok 24V-osak. Norgren szelepek. De ha nem drága az átalakító akkor megveszem őket + az átalakítót is.

Helló! Lehet hűlyeséget fogok írni, bár kétlem!
Ezzek a mágnes szelepjeid gondolom kamionba valók nem? Kamion shopokban és szerintem autó, kamionvillamosági üzletben lehet kapni 12V-24V-ra átalakítót és 24V-ról 12V-ra is nem nagy összegért! Tudom mert a CB rádió is 12V nem szoktuk a kábel köteget megbontani, hanem egy átalkító bele és máris 12V van, próbáld meg hátha

ÜdVW. Olyan kérdésem lenne hogy egy 24V vezérelt mágnesszelepet, mivel vagy milyen inverterrel tudnám átalakítani 12V-ra. Villanyszerelőtől úgy hallottam ez 200.000Ft körül mozog.
Vagy ha valaki tud minőségi 3/8"-os eleve 12V-os szelepet azt is megköszönöm
Vagy ha valaki tud minőségi 3/8"-os eleve 12V-os szelepet azt is megköszönöm

Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy ha a közeljövőben air-t szeretnék a kocsi alá, szerencsésebb volna e venni gew-et, és azt használni alapnak?
Lehet, hogy hülye a kérdés, de abszolút járatlan vagyok a témában. (egyenlőre
)
Üdv;
Az volna a kérdésem, hogy ha a közeljövőben air-t szeretnék a kocsi alá, szerencsésebb volna e venni gew-et, és azt használni alapnak?
Lehet, hogy hülye a kérdés, de abszolút járatlan vagyok a témában. (egyenlőre

Üdv;

Üdv ha valamelyikőtöknek van eladó viair kompi ne tartsa magában
Thx!

a futóműre igen
Amúgy komolyítva a szót, annyi hogy ezzel azért ne vidd el garanciális szervízre, mert hátha megszólja valami kedves ember. De amúgy ez nem olyan, mint a motormegbontás vagy nem tudom mire vonatkozik garancia. Kiveszed, ezt meg beteszed, és nincs olyan része, amit ne tudnál vissza alakítani original-ra.

Persze hogy elveszti a garanciáját, főleg ha kpm-esek megállítanak az út szélén, akkor még a rendszám is ugrik nem csak a garancia 

üvw.
tudna valaki információt adni, ha garanciális autó alá akarok airride futóművet rakni akkor a garanciát elveszíti az autó?
ha igen, miért?
köszönöm.
tudna valaki információt adni, ha garanciális autó alá akarok airride futóművet rakni akkor a garanciát elveszíti az autó?

köszönöm.

Én most agyalok a rendszeren, egy-két cucc már megvan, Egy a pneumobil versenyen is induló srác, fog segíteni a csapatával, meg is lesz tervezve a rendszer... ha még nem késő keress hátha tudunk segíteni vmiben... 

Rendben köszi a segítséget 

Persze ipari terméketeket csinál, jó. De a Norgren, Buschjost, SMC, Herion, Bosch Rexroth, Hafner, Danfoss, Omron, Mechman, Asco, Camozzi ezeket bármelyiket megveheted jók
Értem
Akkor következő körben ezek következnek, esetleg valami márkát tudsz ajánlani? Én a Festotól tudok elég sok mindent szerezni, meg elég jó márkának tartom.

Mindegyiken van valamilyen elektromos csatlakozás ahová a 12V-ot kötöd majd. Legalább 4db kell
Köszi szépen ;) Mágnes szelepből gondolom olyat vegyek amit elektromos jel vezérel, beltérből a kapcsolóból ugye, ha jól gondolom. Meg kerekenként 1-et vagy elég 1pár? ha esetleg szét lehet osztani.

A múltkor elfelejtettelek
Szelepben legalább 3/8"-t vegyél
Innen a levegő előkészítése hiányzik a vízleválasztóval. Télre az olajzó amibe a fagyálló megy. Nyáron üresen maradhat. Hiányoznak még a mágnesszelepek. És a tartály tetejére egy manométer. De anélkül még működik

Innen a levegő előkészítése hiányzik a vízleválasztóval. Télre az olajzó amibe a fagyálló megy. Nyáron üresen maradhat. Hiányoznak még a mágnesszelepek. És a tartály tetejére egy manométer. De anélkül még működik
ÜdVW
Volna egy kérdésem.
Nemrég kezdtem el építeni egy saját AIR rendszert a Golfomhoz, amolyan Remus módra, csak nem annyira komoly rendszert szeretnék hanem kissebb teljesítményűt inkább csak a látvány meg használhatóság miatt. Sajnos én se sokat értek hozzá még csak most gyűjtöm az infokat meg okosságokat, miből milyet érdemes venni, meg hogy is működik ez az egész. A kérdésem annyi lenne hogy találtam egy képet egy szettről, és az érdekelne hogy a képen látható alkatrészeken kívül még kell a valami vagy annyi az egész? (most ha csak a működést nézem) A kép csak példa nem azt a rendszert szeretném csak hasonlót, vegyítve Remus pár jó ötletével, mint pl az olajzás télire hogy akkor se fagyjon bele a levegő a rendszerbe és használható legyen. Remélem nem fogalmaztam hülyén és tudtok segíteni. Köszi

Nemrég kezdtem el építeni egy saját AIR rendszert a Golfomhoz, amolyan Remus módra, csak nem annyira komoly rendszert szeretnék hanem kissebb teljesítményűt inkább csak a látvány meg használhatóság miatt. Sajnos én se sokat értek hozzá még csak most gyűjtöm az infokat meg okosságokat, miből milyet érdemes venni, meg hogy is működik ez az egész. A kérdésem annyi lenne hogy találtam egy képet egy szettről, és az érdekelne hogy a képen látható alkatrészeken kívül még kell a valami vagy annyi az egész? (most ha csak a működést nézem) A kép csak példa nem azt a rendszert szeretném csak hasonlót, vegyítve Remus pár jó ötletével, mint pl az olajzás télire hogy akkor se fagyjon bele a levegő a rendszerbe és használható legyen. Remélem nem fogalmaztam hülyén és tudtok segíteni. Köszi

Mindenképpen szajértőre bízom, ez nem is kérdés, csak gondoltam hátha van olyan gép aminek az air-jét közel azonos paraméterei miattát lehet tenni az enyémbe.
húha, hát ha ezt a kérdést így felteszed akkor szerintem inkább bízd másra
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!