Autoextrák, autovillamosság
aktuális téma

[http://www.106power.extra.hu]
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hali!
Nekem is lenne egy nagy kérdeésem remélem segít valaki.Eltüntettem a kilincseket az autómról vettem is kettő mágneses ajtónyitószettet azzal nincs is baj csak hogy én az rs-tuningnál hirdetett központizárvezérlőt vettem ami állítólg arra van de én nem tudom vele nyitni az ajtót csak úgy hogy egyszer egyiket egyszer meg másikat és ez így nagyon nem jó.Kérdésem:meg lehet oldani hogy megfelelően működjön?
Nekem is lenne egy nagy kérdeésem remélem segít valaki.Eltüntettem a kilincseket az autómról vettem is kettő mágneses ajtónyitószettet azzal nincs is baj csak hogy én az rs-tuningnál hirdetett központizárvezérlőt vettem ami állítólg arra van de én nem tudom vele nyitni az ajtót csak úgy hogy egyszer egyiket egyszer meg másikat és ez így nagyon nem jó.Kérdésem:meg lehet oldani hogy megfelelően működjön?
Sziasztok,nekem a 92-es suzukim van és olyan problémám lenne h elfordítom a kulcsot és meg se nyikkan semmi...az indító nagyon nehezen akar elmozdulni,és megfigyeltem,meg szét is szedtem a kocsit,hogy a kuplungnál ahogy felmegy a bovdenhúzórésze az valahogy testet kap vagy nemtudom és szikrázik....az autó nagyon néha beindul,de nemtudom mi lehet vele,lebontottam az egész müszerfalat és kárpitot,és csak a szikrát láttam,kábelhibásodást azt nem.Az aksi jó,trhelés alatt is leadja a több mint 9 voltot,az önindítóm is rendben van,szóval nemtudom mi lehet...várom a tippeket,tapasztalatoka, akár itt a topicban vagy ha segítenétek akkor az oldalamon!KÖszi
jah és a csomi nyitására: nexia csomiajtó nyitó, bontóban kb 2500ft!
mit csinál, ha hosszan nyomva tartod vmelyiket? az enyém a nyitásnál hosszantartva nyitja a csomit, halgsd meg hogy hátha kattan vmi relé mikor hosszabban nyomod a gombot, és ha igen, akkor már csak ki kell csengetni hogy mely szálakat kapcsolja, oszt annyi! szerintem! vagy végső esetben, egy külön rádió rendszer, ami csak a csomira van, 4500 a vevő, 2200 a távvez /db!
ehehz tudni kel a risztó tipusát.
de van hozzá egy tanítható távirányítóm, ami nincs felprograomozva...! hogy kel betanítani?
igen igen, vannak ilyen risztók, sőt van olyan is minek több vezérelhető kimenete van! Ez igy agogy te akarod ezt teljesen halott ügy!
Igen vannak ilyen riasztók, de ezt csak az újjabbak tudják, és ha így van beprogramozva akkor szerintem ezt tudja és kész.
csak ezt feleselegesnek találom hogy 2gombos, és mind a 2gomb ugyanazt csinálja..szal én az egyik gombal szeretném! teljesen halott ügy?
elvileg vannak riasztóük amik tudnak plusz egy kimenetet, csomiajtó nyitásnak

Hát.. szerintem ez igy nem kivitelezhető ahogy leirtad.
Kellene egy másik távos modul ami vezérelné a csomiajtót

hát ez a megoldás nem kivitelezhető amit szeretnél! ehhez egy 4gombos távirányitót kell hozzárendelni! Jah és persze a risztónak kell lennie egy plusz külön vezérelhető szálnak/kimenetnek!
hali mindenki!
segítsetek légyszi, a következő dolog kivitelezhető?a riasztóhoz az egyik távirányító nincs betanítva..a másik meg úgy van tanítva hogy 2 gombos(mindegyikkel nyit és zár csak egyikkel hangosan....), na most azt akarom a másikkal hogy egyikkel nyisson meg zárjon, másikkal meg csomitérajtón a centrálzár motort húzza meg és pattanjon ki az ajtó!, a riasztóhoz nem találtam semmi leírást a neten, sőt még neve sincsen nagyon...
segítsetek légyszi, a következő dolog kivitelezhető?a riasztóhoz az egyik távirányító nincs betanítva..a másik meg úgy van tanítva hogy 2 gombos(mindegyikkel nyit és zár csak egyikkel hangosan....), na most azt akarom a másikkal hogy egyikkel nyisson meg zárjon, másikkal meg csomitérajtón a centrálzár motort húzza meg és pattanjon ki az ajtó!, a riasztóhoz nem találtam semmi leírást a neten, sőt még neve sincsen nagyon...
egy Celica-bol ne merészelj karácsonyfát csinálni

Sziasztok. Tud valaki olyan szerelőt, aki foglalkozik alvázneon felszereléssel, és aránylag olcsón csinálja? Bp és Heves Megye környéke lenne jó.
az a ködlámpa, ha jól tudom... és nemhiszem, hogy olcsón hozzá lehet jutni

polo1.4T
2007. június 06. 15:59
Hali mindenkinek.számomra megoldhatatlan "problémám" van.
Az uj a6-os audikbol kiadtak egy s6 szériát,gondolom ezt mindenki vágja,és ennek az s6 nak az első lökhárítóján alul van a két szélén kb 15 cm hosszú ledes világítás.na nekem valami ilyesmi kellene,a tokjával eggyütt,mert azért ledeket furkálni nem akarok,az gagyi.
ehhez kérem valaki segítségét!
thx
Az uj a6-os audikbol kiadtak egy s6 szériát,gondolom ezt mindenki vágja,és ennek az s6 nak az első lökhárítóján alul van a két szélén kb 15 cm hosszú ledes világítás.na nekem valami ilyesmi kellene,a tokjával eggyütt,mert azért ledeket furkálni nem akarok,az gagyi.
ehhez kérem valaki segítségét!
thx
Köszi!
Erre voltam kiváncsi!

Erre voltam kiváncsi!

üdv!
igen! beszereled a motort és attól függően, hogy húzni kell neki, vagy tolni, úgy kötöd rá a 12V-ot. az egyik vezetéket akár le is testelheted, és akkor csak egy szálat kell behúzni. simán, egy nyomógombal megoldható!
és elég hozzá egy univerzális kétvezetékes motor.
igen! beszereled a motort és attól függően, hogy húzni kell neki, vagy tolni, úgy kötöd rá a 12V-ot. az egyik vezetéket akár le is testelheted, és akkor csak egy szálat kell behúzni. simán, egy nyomógombal megoldható!
és elég hozzá egy univerzális kétvezetékes motor.
Csak egyszerűen 12V-ot adok neki?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Úgy alakult, hogy át kellene helyeznem az akkumulátort a csomagtartóba és ezért az egész kocsin hosszában át kell vezetni a fő tápkábeleket... sztetek milyen márkájú, milyen vastagságú vezetékkel érdemes csinálni? Két szálat érdemes előre vinni, vagy csak a pozitívot? Okozhat e rádió vételi zavart, vagy hangminőségromlást, indítási nehézséget esetleg?