Autós álláslehetőségek

Témakör: Tuning
aktuális téma
Autós álláslehetőségek

Üdv mindenki! Aki tud vagy hallott olyan álláslehetösegröl amiben autotuningolsban jártas embereket keresnek azoat arra kérem szoljon! üanyagozásban átépitésben stb.-ben jártas vagyok, 5 éve tapasztalat.....

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8
Kiemelt hozzászólás
videoTOM
2024. szeptember 02. 20:54
Mindig is vonzott a motorok dübörgése, a kipufogók morgása? A garázsban töltött órák alatt a benzinszag mellett arról álmodoztál, hogy egy napon autókkal fogsz foglalkozni? Nos, van egy igazán jó hírünk számodra: autókkal dolgozni igencsak megéri felnőtt fejjel gondolkodva is – hiszen a munkalehetőségek, a stabil megélhetés nem okoz majd problémát. Ami pedig a legjobb benne: amellett, hogy befizetjük a számlákat és miegymás, egy kicsit örökre gyerekek is maradhatunk.

Kiemelt hozzászólás
Quad
2024. július 23. 11:10
Az autó nem csupán vas, hanem lelke van. Ezt minden tulajdonosnak és szerelőnek érdemes tudnia. Folyamatos ápolásra, karbantartása van ugyanis szükség. Ha pedig elromlik rajta valami, olyan szakembernek érdemes megjavítania, aki maga is él-hal a járgányokért. Az autószerelői szakmára bizonyos értelemben születni kell – de legalábbis kell lennie egy gyermeki örömnek, ha valaki rápillant egy verdára.
Kiemelt hozzászólás
videoTOM
2022. december 01. 17:02
Az álláskeresés során sokan aggódnak, hogy a hirdetések által támasztott valamely kritériumnak nem felelnek meg, így akár már a jelentkezés sem történik meg. Tény, hogy sokszor rengeteg az elvárás, de bizonyos állásoknál akár egy meglehetősen általános dokumentum is elegendő lehet. Ilyen például a sofőr állás, az irányba állított karrier!

Quad
2017. október 27. 20:23
Kiemelt hozzászólás
Quad
2017. október 12. 09:44
A hazai gumiabroncs piac egyik meghatározó szereplője, a Gumi-Profi Team Kft. XIII. kerületi telephelyére GUMISZERELŐ munkatársat keres azonnali kezdéssel.

Feladatok:
• Szezonális és szezonon kívüli gumiszerelési munkák ellátása,
• Raktár működésének támogatása,
• Szerelőműhely tisztántartása.

Elvárások:
• Gumiszerelő tapasztalat,
• Önálló munkavégzés,
• Minimális, felhasználói szintű számítógépes ismeret.

Juttatások, ajánlat:
• Versenyképes fizetés,
• Biztos, stabil munkahely,
• Hosszú távú munkalehetőség,
• Színvonalas munkakörülmények.

Egyéb információk:
• Amennyiben a pályázat felkeltette érdeklődésed, jelentkezz önéletrajzzal a [email protected] e-mail címen.
• A cégről bővebben a [ link: www.gumi-profi.hu ] oldalon olvashatsz.
boagyuri
2007. június 16. 09:13
Hi!
Karbonnal nem foglalkozok....
De tudok egy cimet ahol csinálnak motorháztetöt (simát), meg krbonoznak is majd megkérdem a sráctol a cimüket és ide leirom! Egyik haverom akar velük csináltatni karbon motorháztetöt azt hiszem olyan 60 vagy 80E. az ára de nem akarok butaságot mondani ezért megkérdem neked!
Roland__
2007. június 15. 17:33
mivel most mennem kell, ezert csak kesobb tudok valaszolni..... de az ertelmes hozzaszolasokat elore is koszonom :)
wazze
2007. június 15. 17:29
szerintem simán belekezdhetsz.... főleg, ha megvan mindened....
keress egy olcsó könyvelőt!
felejtsd el a BT-KFt-t......
Sima egyéni vállalkozóként szerintem többre mégy, sokkal kedvezőbbek az adók, mint pl bt-kft....
annyi a titka a jó üzletnek, hogy legyen pénzed elkezdeni(szerszámok, pár demo termék, alapanyagok, stb), igényesen kell dolgozni( ki kell nyalni a sok hülye k.csög [kedves vevő]seggét)
Ha ügyes vagy, akkor gyorsan híred megy és dől a lé
Roland__
2007. június 15. 17:28
hali,

anno, itt olvastam,h vki foglalkozik uvegszalas anyagokkal...

szoval az lenne a kerdesem, hogy kb mennyibe kerulne (frp-bol illettve karbonbol) ez a motorhazteto?
Sablonnak adok egy teljesen sima gyari tetot, amit csak le kell masolni es ezt a fajta meleg levego elvezetest ratenni....tehat elvileg nem egy nagy dolog

tehat igy nez ki (mindjart linkelek mas szogbol is kepet)
boagyuri
2007. június 15. 17:18
Chrome
2007. június 14. 01:14
boagyuri
2007. június 14. 01:01
ok!
Chrome
2007. június 14. 00:58
sztem megadom a srácnak a msn-jét és beszélek vele.....azt megbeszlitek sztem csinálna ha szépen megkéred.... Meg szolok pár szót az érdekedben Mert az a csúnya igazság h nem nagyon értek még hozzá....de azért láthatod 1-2 munkámat lásd Kese83 Váletlenül Chrome
boagyuri
2007. június 14. 00:53
kiváncsi vagyok rá! kösssz
csinálnál ilyen melot különben többet is????
Chrome
2007. június 14. 00:51
Nem kell Jo megleszs majd feldobom az oldaladra
boagyuri
2007. június 14. 00:50
küldjek másik képet vagy mi van?
boagyuri
2007. június 14. 00:49
ez a köbetkezö melom elsö hátso lökös meg köszöb stb.
Chrome
2007. június 14. 00:47
Puntora rá ezt a küszöböt ? ?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8
Összesen 153 találat 8 oldalon