Honda CRX Motorcsere
aktuális téma

Sziasztok! Jelen esetben CRX 2 gen (amelyik gyárilag 124LE motorkód nem biztos, de talán D16Z6) morcosításárol lenne szó - gontoltam ki lehet cserélni a mociját a gyárilag v-tec-es crx motorjára (B16A1-re, igen kérdezhetitek hogy mé' nem olyat veszek, de hát nincs........illetve csak mocit tudok szerezni esetleg :( ) vagy esetleg melyik más honda motorral kompatibils a verda (1.8as integra motor hm-hm??? vagy civic type-r bár ezt én sem hiszem már scak az alakja miatt sem ) Nos mi a véleményetek?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
senki?
nahát :D
nahát :D
civiccoupe az embered... vagy qkii, mindketto tapasztalt engine swap mester...
mondjuk egy del solt 

szerintem a tuning mindig drága ugy hogy szvsz ne csak azt nézd hogy mennyibe kerül hanem hogy mit érsz el vele! szvsz egy b16a swapnak nincs értelme tényleg jobban jársz egy vtec rexel és megcsináltatod!
Én integra mocit raknék bele! bár ez én vagyok! :-)
Én integra mocit raknék bele! bár ez én vagyok! :-)
Van nagyon jo CHIP 125LE-s hondákhoz, nagyon sokat ob a gépen!!!! Békalámpásig!

Van,van,van hivj: 06203950251
Üdv!
Sajna nem tudod egyszerüen átrakni, teljesen máshol van a motortartobak, bölcsö felfüggesztés, nem beszélve az erösebb futomüröl. Mellesleg a válto sem passzol. Bontoban 200e-250e körül kapsz motort + szenzorok,leömlök, szivosor, kábelköteg, vez.egység + válto 100e + futomü, szoval sok. Olcsobb ha keresel egy VTEC CRX-et ami ép. Szerintem. Ha mégis nekivágsz, van elado motorom, váltom futomüvem....
Törött volt az auto, elsö doblemeznél levágták és a 125LE-s eleje került rá, ezért nem lehet összerakni. Megvettem alkatrésznek. Ha kell valami szolj.
06-20-3950251
Üdv:Gábor
Sajna nem tudod egyszerüen átrakni, teljesen máshol van a motortartobak, bölcsö felfüggesztés, nem beszélve az erösebb futomüröl. Mellesleg a válto sem passzol. Bontoban 200e-250e körül kapsz motort + szenzorok,leömlök, szivosor, kábelköteg, vez.egység + válto 100e + futomü, szoval sok. Olcsobb ha keresel egy VTEC CRX-et ami ép. Szerintem. Ha mégis nekivágsz, van elado motorom, váltom futomüvem....
Törött volt az auto, elsö doblemeznél levágták és a 125LE-s eleje került rá, ezért nem lehet összerakni. Megvettem alkatrésznek. Ha kell valami szolj.
06-20-3950251
Üdv:Gábor
Sziasztok!
Keresek totálkáros v. törött crx 2-est ha valaki tud akkor engem érdekelne előre is köszi!
Keresek totálkáros v. törött crx 2-est ha valaki tud akkor engem érdekelne előre is köszi!
Hát sajna akkor eldőlni látszik
Csak mindenképp Crxet szertnék, méghozzás v-tech mocival, a del sol meg nem is teccik annyira, és többe kerül - persze az is gyönyörű de....... na még keresgélnem kell SOKAT :(
köszi az infót

Csak mindenképp Crxet szertnék, méghozzás v-tech mocival, a del sol meg nem is teccik annyira, és többe kerül - persze az is gyönyörű de....... na még keresgélnem kell SOKAT :(
köszi az infót
Én úgytom, hogy nem!
Méghozzá sok a különbség!
Aprók, de sok!
Rengeteg munka van vele!
Már láttam egy ilyet civicben(89), meg egy újabb civic coupéban(93) is! Mindkettőben sok volt a nyűg!
A civicben a futóművet is át kellett cserélni! Rögzítési pontok máshol vannak, motortartó-bak más!
Szal én úgy tudom-láttam, hogy sok nyűg van vele!
Szerintem nem éri meg a sok munkát!
Inkább vegyél törött ivt, és csináltasd meg azt!
Méghozzá sok a különbség!
Aprók, de sok!
Rengeteg munka van vele!
Már láttam egy ilyet civicben(89), meg egy újabb civic coupéban(93) is! Mindkettőben sok volt a nyűg!
A civicben a futóművet is át kellett cserélni! Rögzítési pontok máshol vannak, motortartó-bak más!
Szal én úgy tudom-láttam, hogy sok nyűg van vele!

Szerintem nem éri meg a sok munkát!
Inkább vegyél törött ivt, és csináltasd meg azt!

na találtam is mocit nem is egyet 91es v-tec crx mocija. belepasszol vajon a 124-les crx-be?
Nézzed meg a hondabontót ott van bőven roncs vti
Viszont igaz hogy kevesebb nyűg lenne kapásból megvenni a CRXből a 2gen 150Le-s vti-t dehát féléve keresem aztán semmi de ha lenne is olyan árat kérne a tulaj hogy simán elvinné valaki mire összejön..... De azért szólj ha látsz ilyet
Qkii nak irtam mailt nemsemmi verdája van - ezekszerint kivitelezhető
képek alapján azthiszem a moci ráment az eredeti sebváltóra........demajd remélem válaszol
Viszont igaz hogy kevesebb nyűg lenne kapásból megvenni a CRXből a 2gen 150Le-s vti-t dehát féléve keresem aztán semmi de ha lenne is olyan árat kérne a tulaj hogy simán elvinné valaki mire összejön..... De azért szólj ha látsz ilyet

Qkii nak irtam mailt nemsemmi verdája van - ezekszerint kivitelezhető

képek alapján azthiszem a moci ráment az eredeti sebváltóra........demajd remélem válaszol
Jo, majd irok nekik is.
Hogy mennyit kóstál? keresel egy roncsot a használtautos oldalak közt aminek nincs hátulja mert a tulaj nekiseggelt vele egy kamionnak - szóval totálkár és szerintem kis alkudozás után odaadja a mocit mondjuk 100.000 ért.
Csak mocicserére gondoltam, mert a sebességváltó bőven rendben van, és lehet hogy ua. mint a vtiben.
Zolika! tényleg király a 124LÓ és mondjuk nemkis fáradozással lehet belöle talán 160at "kicsikarni" de ha már alapbol 160 v 180 akkor az biza 230 fölött lesz majd

Hogy mennyit kóstál? keresel egy roncsot a használtautos oldalak közt aminek nincs hátulja mert a tulaj nekiseggelt vele egy kamionnak - szóval totálkár és szerintem kis alkudozás után odaadja a mocit mondjuk 100.000 ért.
Csak mocicserére gondoltam, mert a sebességváltó bőven rendben van, és lehet hogy ua. mint a vtiben.
Zolika! tényleg király a 124LÓ és mondjuk nemkis fáradozással lehet belöle talán 160at "kicsikarni" de ha már alapbol 160 v 180 akkor az biza 230 fölött lesz majd

Mennyit kóstál a VTi moci?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!