Honda CRX Motorcsere

Témakör: Tuning
aktuális téma
Honda CRX Motorcsere

Sziasztok! Jelen esetben CRX 2 gen (amelyik gyárilag 124LE motorkód nem biztos, de talán D16Z6) morcosításárol lenne szó - gontoltam ki lehet cserélni a mociját a gyárilag v-tec-es crx motorjára (B16A1-re, igen kérdezhetitek hogy mé' nem olyat veszek, de hát nincs........illetve csak mocit tudok szerezni esetleg :( ) vagy esetleg melyik más honda motorral kompatibils a verda (1.8as integra motor hm-hm??? vagy civic type-r bár ezt én sem hiszem már scak az alakja miatt sem ) Nos mi a véleményetek?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
37 38 39 40 41 42
zolika lxi
2004. augusztus 18. 19:05
én hallottam már olyanról, hogy civicbe legend motort tettek, akkor talán a crx-be is jó. De miért akarsz mocit cserélni!? Szerintem király az a 124 ló!
Ridzsi
2004. augusztus 18. 16:46
Ja kiamradt, de már valakinél láttam hogy bele (akarja) rakni effajta crx-be a honda legend 3.2 mociját, szoval valszeg kivitelezhető............
Ridzsi
2004. augusztus 18. 16:35
Sziasztok!
Jelen esetben CRX 2 gen (amelyik gyárilag 124LE motorkód nem biztos, de talán D16Z6) morcosításárol lenne szó - gontoltam ki lehet cserélni a mociját a gyárilag v-tec-es crx motorjára (B16A1-re, igen kérdezhetitek hogy mé' nem olyat veszek, de hát nincs........illetve csak mocit tudok szerezni esetleg :( ) vagy esetleg melyik más honda motorral kompatibils a verda (1.8as integra motor hm-hm??? vagy civic type-r bár ezt én sem hiszem már scak az alakja miatt sem )
Nos mi a véleményetek?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
37 38 39 40 41 42
Összesen 823 találat 42 oldalon