Ki mit tud a "flip-flop" fényezésről????
aktuális téma

Sziasztok!! Minden olyan hozzászólást várnék ide ami a "flip-flop" fényezéssel kapcsolatban tudtok! Hogyan csinálják?? Milyen festéket használnak hozzá?? Stb.... stb.... stb.....
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ja persze, az alapozót, a festék saját higítóját, lakkot nem is említettem. Szo-szo nagyon haveri áron talán 700 és 800 között lenne, ja és nem teljes kifújással....

Flip-flop, hmm igen esztétikus tud lenni, de BAROMIRA drága...
Elméleti síkon gondoltam rá, de amikor a festő haverom közölte, hogy az autóra cirka 400ezer lenne csak a festék..., na akkor letettem róla.

A szilikon csodákra képes
A flip-flop színezést is Neki köszönhetjük. A szilikon spirál-szerkezetéről mindik más szögből verődik vissza a fény, ezért ilyen...

A flip-flop színezést is Neki köszönhetjük. A szilikon spirál-szerkezetéről mindik más szögből verődik vissza a fény, ezért ilyen...

Én arról beszélek, ami a házunk előtt áll :-). (Nem Fehérvár)
hol is van ez?????? elküldöd mailba a címet?

Hali,
Én pont most veszek majd kaméleon narancs színt , ami átmegy pirosba meg kül, árnyalatokba.
A srác akitől veszem nagyon vágja a témát és ő ezeket az infókat adta.
-Kicsit több mint fél liter elég egy kocsira,
-Javítani lehetetlen legalábbis itthon.
(de én tudok rá megoldást:-)
-67.ezer fél liter.
-nagyon sok féle van meg is néztem a szinskálát, Be is szartam olyan gyönyörűek vannak.
Ja meg van olyan is ami kb 5 színt tud de az kb,700.000./liter (ez nem pontos infó)
-Ja még annyi ,hogy szerintem kis kamerát tennék a kocsiba és nézném hogy ki az aki megkarcolja aztán megtorolnám.
De szerintem én karcolom elöbb össze mint más.
Ja ez a bolt Pécsen van ha kell.

Én pont most veszek majd kaméleon narancs színt , ami átmegy pirosba meg kül, árnyalatokba.
A srác akitől veszem nagyon vágja a témát és ő ezeket az infókat adta.
-Kicsit több mint fél liter elég egy kocsira,
-Javítani lehetetlen legalábbis itthon.
(de én tudok rá megoldást:-)
-67.ezer fél liter.
-nagyon sok féle van meg is néztem a szinskálát, Be is szartam olyan gyönyörűek vannak.
Ja meg van olyan is ami kb 5 színt tud de az kb,700.000./liter (ez nem pontos infó)
-Ja még annyi ,hogy szerintem kis kamerát tennék a kocsiba és nézném hogy ki az aki megkarcolja aztán megtorolnám.
De szerintem én karcolom elöbb össze mint más.

Ja ez a bolt Pécsen van ha kell.

Jeee, a Lotus Exige a Standox újságból!
Sajna csak fotó, asszem valóságban nem létezett.
Egy kicsit stresszes fényezés a flippflopp.
Jön valami irígy f@szfej, húz rá egy csíkot, aztán szinte az egész gépet fényeztetheted újra.
Ez még mindig Magyarország! Dögöljön meg a szomszéd lova is...

Sajna csak fotó, asszem valóságban nem létezett.
Egy kicsit stresszes fényezés a flippflopp.
Jön valami irígy f@szfej, húz rá egy csíkot, aztán szinte az egész gépet fényeztetheted újra.
Ez még mindig Magyarország! Dögöljön meg a szomszéd lova is...

Hans te arrol beszelsz ami itt van Fehervaron?
Mert en arrol..:)
bent volt valameik tuning&stereoban hjam!
majusit meg akarom venni!
na jok legyetek!
csa
Mert en arrol..:)
bent volt valameik tuning&stereoban hjam!
majusit meg akarom venni!
na jok legyetek!
csa
Sziasztok!
A 4-es Golf a márciusi T&S-ben volt benn. A forgalmiba metál-kékesibolya van írva. A színből beszerzési áron 150 ezer egy liter, plusz alapozó, és lakk. Ismeretség nélkül kb. 800 ezer- 1M egy autó komplett festése. 1,5 liter színből elvileg már le lehet fényezni az autót. Minimális rendelés 1/2 liter a színből (Sikkens).
A 4-es Golf a márciusi T&S-ben volt benn. A forgalmiba metál-kékesibolya van írva. A színből beszerzési áron 150 ezer egy liter, plusz alapozó, és lakk. Ismeretség nélkül kb. 800 ezer- 1M egy autó komplett festése. 1,5 liter színből elvileg már le lehet fényezni az autót. Minimális rendelés 1/2 liter a színből (Sikkens).
helo!
ez olan dolog hogy kinek drága?
Aki havi 1 millát kers stb..vagy 2...!
annak sztem nem drága!
Az a baj, hogy akinek kurvasok milliója van az leszar mindent, s a nagy full extrás moslék mercikkel, bmw-kkel járnak!
ha milliót keresnék, akkor sztem kibaxott gyorsan flipp flopp lenne a kocsim színe!
kit érdekel, hogy 1 millióért lesz olyan?kifizetném lazán!
szal sokmindenkinek nem is drága!csak nem szereti a tuningot stb..hanem a sima gyári szart:(
en optikai tuning buzi vagyok szal!
na mind1!
csao
ya es meg vmi!a varosba van egy IV Golf!Dj Ocsi-je asszem!kurvaszep meg minden!nem toom mennyi volt neki!gondolom 1 milla korul!
na csao
ez olan dolog hogy kinek drága?
Aki havi 1 millát kers stb..vagy 2...!
annak sztem nem drága!
Az a baj, hogy akinek kurvasok milliója van az leszar mindent, s a nagy full extrás moslék mercikkel, bmw-kkel járnak!
ha milliót keresnék, akkor sztem kibaxott gyorsan flipp flopp lenne a kocsim színe!
kit érdekel, hogy 1 millióért lesz olyan?kifizetném lazán!
szal sokmindenkinek nem is drága!csak nem szereti a tuningot stb..hanem a sima gyári szart:(
en optikai tuning buzi vagyok szal!
na mind1!
csao
ya es meg vmi!a varosba van egy IV Golf!Dj Ocsi-je asszem!kurvaszep meg minden!nem toom mennyi volt neki!gondolom 1 milla korul!
na csao
Én csak azt tudom a flip-flop fényezésről, hogy gyönyörű.Egyébként a forgalmiba mit írnak ilyenkor?!?!?
a Flip-flop fényezés gyönyörű, de szerintem nem éri meg. Nagyon, nagyon sokba kerül, és ahhoz hogy igényes legyen kompletten szét kell szedni az autódat, és belül is lefujni mindet, ugyebár, hogy ne térjen el a régi szintől. Ez sima fényezés esetén sem kis munka, de flip-flopbol még iszonyat összeg is. A másik. Szerintem sokkal jobb hatást lehet elérni akkor, ha göngyházmetál lakkall lefujatod az eredti szinedet, mert a nagy gyöngyökön törik meg ugy a fény, és nagyon nagyon szép lesz. és mégiscsak olcsobb. sokkal D:
Bocsi mindenkitől, ha kicsit sok kép került ide, de ez a STANDOX teljes spec. színválasztéka. Mindenki válogasson kedvére

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!