Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
thez
2005. szeptember 20. 23:05
pl nínózik a kék fényes magnód?:-D
áhh, lököttség.
LuftAffe
2005. szeptember 20. 22:59
Ja, és én ugy tudom (olvastam), hogy a villogó fény a megkülönböztetett, és amúgy is megkülönböztetett jelzésEK vannak. tehát hang is.
LuftAffe
2005. szeptember 20. 22:57
Hi!
1: augusztusban voltam a Mozaik utcában KPM vizsgán. egy kék neon van az autóm alatt, és a forma meg se kérdezte hogy mi ez. (a sportkormányért se szólt, mert bent volt a bizonylat a forgalmiban.)
2: a neon fénye, ha nem látszik ki, akkor nem az autón van, hanem az aszfalton. Tehát ha állsz akkor miért ne lehetne bekapcsolva? a szolárium mellett ugyanez van, csak nem a te aksid merül
3. vki emlegetett vmi uj rendeletet. ez mikori? és mi áll benne?
loofy
2005. szeptember 20. 22:31
Tudom, hogy nem ide illik, de azért gondoltam beírom, hogy lássuk milyenek ezek a rend őrei!!

Péntek éjjel kivonult egy rendőrautó a pécsi gyorsira, és a visszafele jövő autókat mind leigazoltatta! Én voltam az első.

Elkérte a papírokat, és rámordított, hogy mi lenne ha feljelenteném??!! Erre én kérdeztem, hogy MIÉRT JELENT FEL?? (hozzá kell tennem, hogy nem szemtelenül, és nem bunkón)!!
A válasz egy pofon volt! Megütött az ablakon keresztül ordítozva, hogy mert neki ez miatt kellett kijönnie, mert mi itt gyorsulgatunk, és elzárjuk az utat!
A kollégáját ismertük, úgyhogy mondtam neki, hogy vegyenek vissza a lendületből, mert fel lesz jelentve!! A kollégája azt mondta, hogy nézzük el ezt neki! Mivel jó ismerős volt, ezért nem csináltam semmit, de ez így ilyen formában egy kicsit durva volt, NEM????
EZ A MAGYAR RENDŐRSÉG! HATALMAT ÉREZNEK A KEZÜKBEN, ÉS VISSZAÉLNEK VELE!
(Ha egy olyan autó jött volna arra, akiknek közük nincs a gyorsihoz, akkor őket is megüti, ez biztos)
Mivel átgondoltam a dolgot, ezért elkérem én a tisztelt intézkedő rendőr nevét és jelvényszámát! Nem lennék a helyében!
zolee5639
2005. szeptember 20. 22:14
na megbaszhatják a kék kijelzős fejegységre is rászállnak??? elmennek a kurva anyjukba! és ki lát be a műszerfalra, hogy félrevezetné a rádióm kijelzője? hülye buzik, komolyan mondom hányok tőlük és azért ki szól nekik, hogy a kerepesin a rendészeti biztonsági szolgálattól a két rendőrautó nekiáll versenyezni a kerepesin befelé?? természetesen biztonsági övek nélkül, jellemzően fele lámpák kiégve! rohadt szemetek!!!
thez
2005. szeptember 19. 19:14
jó kérdések..
én egyszer régebben olvastam egy trabis használtautó hirdetést, képen szép alufelni, a szövegben meg hogy acélfelnivel van... nézek, olvasom tovább, oda volt írva hogy a képen látható könnyűfém JÓTÉKONY RENDŐRI behatásra lekerült róla...
ezt hogy?
Side
2005. szeptember 19. 19:11
"KPM vizsgán a lepecsételt műbizonylatú momo kormányért is azonnal kiba**nak!!!"
...dejóa fax kivan má - de legalább a rendőröket nem érdekli annyira...vagy rosszul tudom?
Izom
2005. szeptember 19. 19:01
de mongyuk a köcsögebb zsaruk már a kipufogoért is szolnak hogy mijen hangos!!..... (aszi szem hogy 98db lehet a max!!!)
Izom
2005. szeptember 19. 18:58
hát ja ugy ahogy böfögöd......
qwertyz88
2005. szeptember 19. 18:54
lassan már a nagy-zenét is korlátozni fogják a kocsikban (2 ,10cm-es kétuas meg egy cd-s rádió oszt csókolom)ez vicc
Izom
2005. szeptember 19. 18:54
Mindt ahogy ezt már irták és nagyon helyesen!! állo auto ugy világithat ahogy csak akarod akár mindt a karácsonyfa ....a rendörök csak az "kérik" hogy amindt elindulsz ezeket kapcsoldle........
qwertyz88
2005. szeptember 19. 18:49
és ha nincs a neonról "mübizonylatom" akkor se szólhatnak semmit amikor állok a kocsival?nem küldhet be kpm vizsgára?és ott hogy van? másnapra lekaparhatom a fóliát az ablakról, vagy bármi....
Mici
2005. szeptember 19. 17:57
vitez
2005. szeptember 19. 17:56
Hy,
nekem a neon témához annyi lenne a hozzáfűzni valóm, hogy éghetnek a dolgok kívűl belűl mint a veszedelem, olyan lehet az autód akár a karácsonyfa abban az esetben ha parkolsz vele. Ezt rendőr ismerősök mondták.

Údv mindenkinek
qwertyz88
2005. szeptember 19. 17:37
hi srácok, ez hogy megy?behívnak kpm vizsgára és leveszik a rendszámot?ezt nem vágom miért vehetik le?
VWVensz
2005. szeptember 19. 17:31
Most olvasgatom a topicot!Menő?Én ha vmit be/rá/alárakok a kocsimba,akkor azért van mert nekem bejön,és nem azért h menő legyek...te biztos nagyon trendi és menő vagy...de itt nem a kékre festett izzókról,hanem a ledekről mega csövekről van szó...sztem...szerintetek?
Izom
2005. szeptember 19. 17:14
de persze az USA-ban.ott azért buntetnek meg ha nincsen neonod......
VWVensz
2005. szeptember 19. 17:13
Erre is van példám,de most már elég belőlem...
Izom
2005. szeptember 19. 17:13
hat ja vannak ijen durva dolgok!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon