Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ja, és én ugy tudom (olvastam), hogy a villogó fény a megkülönböztetett, és amúgy is megkülönböztetett jelzésEK vannak. tehát hang is.
Hi!
1: augusztusban voltam a Mozaik utcában KPM vizsgán. egy kék neon van az autóm alatt, és a forma meg se kérdezte hogy mi ez. (a sportkormányért se szólt, mert bent volt a bizonylat a forgalmiban.)
2: a neon fénye, ha nem látszik ki, akkor nem az autón van, hanem az aszfalton. Tehát ha állsz akkor miért ne lehetne bekapcsolva? a szolárium mellett ugyanez van, csak nem a te aksid merül
3. vki emlegetett vmi uj rendeletet. ez mikori? és mi áll benne?
1: augusztusban voltam a Mozaik utcában KPM vizsgán. egy kék neon van az autóm alatt, és a forma meg se kérdezte hogy mi ez. (a sportkormányért se szólt, mert bent volt a bizonylat a forgalmiban.)
2: a neon fénye, ha nem látszik ki, akkor nem az autón van, hanem az aszfalton. Tehát ha állsz akkor miért ne lehetne bekapcsolva? a szolárium mellett ugyanez van, csak nem a te aksid merül

3. vki emlegetett vmi uj rendeletet. ez mikori? és mi áll benne?
Tudom, hogy nem ide illik, de azért gondoltam beírom, hogy lássuk milyenek ezek a rend őrei!!
Péntek éjjel kivonult egy rendőrautó a pécsi gyorsira, és a visszafele jövő autókat mind leigazoltatta! Én voltam az első.
Elkérte a papírokat, és rámordított, hogy mi lenne ha feljelenteném??!! Erre én kérdeztem, hogy MIÉRT JELENT FEL?? (hozzá kell tennem, hogy nem szemtelenül, és nem bunkón)!!
A válasz egy pofon volt! Megütött az ablakon keresztül ordítozva, hogy mert neki ez miatt kellett kijönnie, mert mi itt gyorsulgatunk, és elzárjuk az utat!
A kollégáját ismertük, úgyhogy mondtam neki, hogy vegyenek vissza a lendületből, mert fel lesz jelentve!! A kollégája azt mondta, hogy nézzük el ezt neki! Mivel jó ismerős volt, ezért nem csináltam semmit, de ez így ilyen formában egy kicsit durva volt, NEM????
EZ A MAGYAR RENDŐRSÉG! HATALMAT ÉREZNEK A KEZÜKBEN, ÉS VISSZAÉLNEK VELE!
(Ha egy olyan autó jött volna arra, akiknek közük nincs a gyorsihoz, akkor őket is megüti, ez biztos)
Mivel átgondoltam a dolgot, ezért elkérem én a tisztelt intézkedő rendőr nevét és jelvényszámát! Nem lennék a helyében!
Péntek éjjel kivonult egy rendőrautó a pécsi gyorsira, és a visszafele jövő autókat mind leigazoltatta! Én voltam az első.
Elkérte a papírokat, és rámordított, hogy mi lenne ha feljelenteném??!! Erre én kérdeztem, hogy MIÉRT JELENT FEL?? (hozzá kell tennem, hogy nem szemtelenül, és nem bunkón)!!
A válasz egy pofon volt! Megütött az ablakon keresztül ordítozva, hogy mert neki ez miatt kellett kijönnie, mert mi itt gyorsulgatunk, és elzárjuk az utat!
A kollégáját ismertük, úgyhogy mondtam neki, hogy vegyenek vissza a lendületből, mert fel lesz jelentve!! A kollégája azt mondta, hogy nézzük el ezt neki! Mivel jó ismerős volt, ezért nem csináltam semmit, de ez így ilyen formában egy kicsit durva volt, NEM????
EZ A MAGYAR RENDŐRSÉG! HATALMAT ÉREZNEK A KEZÜKBEN, ÉS VISSZAÉLNEK VELE!
(Ha egy olyan autó jött volna arra, akiknek közük nincs a gyorsihoz, akkor őket is megüti, ez biztos)
Mivel átgondoltam a dolgot, ezért elkérem én a tisztelt intézkedő rendőr nevét és jelvényszámát! Nem lennék a helyében!
na megbaszhatják a kék kijelzős fejegységre is rászállnak???
elmennek a kurva anyjukba! és ki lát be a műszerfalra, hogy félrevezetné a rádióm kijelzője? hülye buzik, komolyan mondom hányok tőlük
és azért ki szól nekik, hogy a kerepesin a rendészeti biztonsági szolgálattól a két rendőrautó nekiáll versenyezni a kerepesin befelé?? természetesen biztonsági övek nélkül, jellemzően fele lámpák kiégve! rohadt szemetek!!!

jó kérdések..
én egyszer régebben olvastam egy trabis használtautó hirdetést, képen szép alufelni, a szövegben meg hogy acélfelnivel van... nézek, olvasom tovább, oda volt írva hogy a képen látható könnyűfém JÓTÉKONY RENDŐRI behatásra lekerült róla...
ezt hogy?
én egyszer régebben olvastam egy trabis használtautó hirdetést, képen szép alufelni, a szövegben meg hogy acélfelnivel van... nézek, olvasom tovább, oda volt írva hogy a képen látható könnyűfém JÓTÉKONY RENDŐRI behatásra lekerült róla...
ezt hogy?
"KPM vizsgán a lepecsételt műbizonylatú momo kormányért is azonnal kiba**nak!!!"
...dejó
a fax kivan má
- de legalább a rendőröket nem érdekli annyira...vagy rosszul tudom?
...dejó

de mongyuk a köcsögebb zsaruk már a kipufogoért is szolnak hogy mijen hangos!!.....
(aszi szem hogy 98db lehet a max!!!)

hát ja ugy ahogy böfögöd......

lassan már a nagy-zenét is korlátozni fogják a kocsikban (2 ,10cm-es kétuas meg egy cd-s rádió oszt csókolom)ez vicc

Mindt ahogy ezt már irták és nagyon helyesen!! állo auto ugy világithat ahogy csak akarod akár mindt a karácsonyfa ....a rendörök csak az "kérik" hogy amindt elindulsz ezeket kapcsoldle........
és ha nincs a neonról "mübizonylatom" akkor se szólhatnak semmit amikor állok a kocsival?nem küldhet be kpm vizsgára?és ott hogy van? másnapra lekaparhatom a fóliát az ablakról, vagy bármi....
Hát ja, ahogy mondod.
Hy,
nekem a neon témához annyi lenne a hozzáfűzni valóm, hogy éghetnek a dolgok kívűl belűl mint a veszedelem, olyan lehet az autód akár a karácsonyfa abban az esetben ha parkolsz vele. Ezt rendőr ismerősök mondták.
Údv mindenkinek

nekem a neon témához annyi lenne a hozzáfűzni valóm, hogy éghetnek a dolgok kívűl belűl mint a veszedelem, olyan lehet az autód akár a karácsonyfa abban az esetben ha parkolsz vele. Ezt rendőr ismerősök mondták.
Údv mindenkinek

hi srácok, ez hogy megy?behívnak kpm vizsgára és leveszik a rendszámot?ezt nem vágom miért vehetik le?

Most olvasgatom a topicot!Menő?Én ha vmit be/rá/alárakok a kocsimba,akkor azért van mert nekem bejön,és nem azért h menő legyek...te biztos nagyon trendi és menő vagy...de itt nem a kékre festett izzókról,hanem a ledekről mega csövekről van szó...sztem...szerintetek?
de persze az USA-ban.ott azért buntetnek meg ha nincsen neonod......

Erre is van példám,de most már elég belőlem...

hat ja vannak ijen durva dolgok!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
áhh, lököttség.