Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Sziasztok!
Az én kocsimon is van neon, és sajna egyre többet szívok vele :-(
Azt tapasztalom, hogy pesten le se szarják az egészet, pl ma rákoskeresztúr, kucorgó felé. Legyorsultam a rendőrautót világító neonnal és szart rá. Viszont Maglódon ahol lakom egyre többet szívatnak. Persze ma se értek utól, de azért elég bosszantó, amikor az udvarba beállok, megáll mögöttem a rendőrautó azt mondják, hogy "először is nem tetszik a vezetési stílusod, másodszor meg a lila fény nem szabályos". Na jó ok, mondjuk, hogy igaza van, de ha nem baszakodnának, valószínűleg nem tépnék kiló 50-el az utcánkba és amúgy meg szerintem kurvajól vezetek. Ja és az a lila az kék.
Na mindegy. Szóval vidéken, nem csak Maglódon, hanem általában sokkan komolyabban veszik, míg pesten eddig csak egyszer állítottak meg.
Miért szabálytalan? Persze, mert a köhém azt írja, de konkrétan?Nem villog, nem megkülömböztető jelzés. És a kocsi alján van. És amúgy is, ha valami hülye rendőrnek nézne emiatt, akkor mi van?
A megkülömböztető jelzés csak hangjelzéssel együtt érvényes (köhém).
Nem fogom a 600 Wattos mélyládából nénó hangot bömböltetni, tuti befarcolnék.
Én is így tudom. Előre, csak fehér és sárga, hátra meg piros. Valamint az első lámpától magasabban sem lehet fényforrás, ezért gáz a világítós spricni. De hogy lefele mi a szar világít, ahhoz nincs semmi közük, nincs megtíltva...
Szerintem rosszul tudod!!
Előre, csak fehér és sárga világitás megengedett.
Hátra, meg csak piros lehet.
Belső világitásom olyan lehet amilyet akarok, csak ne legyen figyelem elvonó!!
Arról se szól a törvény, hogy a kocsi alá milyen világitást teszel, csak a szembe jövő autót ne zavarja.
Mellesleg, a kék világitásba belefognak kötni akár hova rakja az ember. És ha olyanja van akkor másba is.
Nekem a zöld miatt még nem állitottak meg.
Valakinek szerencséje van van akinek nem!!!
Gratulálok te szerencsétlen. Nem is kell kiírnod a neved és a címed ahhoz hogy rádszálljanak a rendőrök, elég ha a rendszámod ott figyel a fényképeden.
Ma kapott el a rendőr gyorshajtásért úgy hogy bevoltak kapcsolva a neonok!!!
Kur...a any..kat a ge...iknek!!!!!!
Fenyegetett haogy elveszi a jogsimat de mindegyik egy pénzre éhes geci!!! 5000kp
Sziatok! Szeretnék megkérdezni "mundenkit", hogy hol lehet elemes/akkumlátoros neont kapni(kékbe), lehetőség szerint kültérit, kb.15-20 cm-eset. Uis egy szokatlan dologra szeretném használni.Ha vki talált ilyet és szeretné nekem megosztani, az legyen szíves és az e-mail címemre írjon.HA lehet itt ilyet megadni ezen a chaten.Címem:[email protected]
Hali!
1kérdés: Mennyire vágnak meg egy alvázneon használatakor mentet közben?
Mellesleg máshol is illegális vagy csak a megyar zsernyákok ilyen rinyapinák?
Az én kocsimon is van neon, és sajna egyre többet szívok vele :-(
Azt tapasztalom, hogy pesten le se szarják az egészet, pl ma rákoskeresztúr, kucorgó felé. Legyorsultam a rendőrautót világító neonnal és szart rá. Viszont Maglódon ahol lakom egyre többet szívatnak. Persze ma se értek utól, de azért elég bosszantó, amikor az udvarba beállok, megáll mögöttem a rendőrautó azt mondják, hogy "először is nem tetszik a vezetési stílusod, másodszor meg a lila fény nem szabályos". Na jó ok, mondjuk, hogy igaza van, de ha nem baszakodnának, valószínűleg nem tépnék kiló 50-el az utcánkba és amúgy meg szerintem kurvajól vezetek. Ja és az a lila az kék.
Na mindegy. Szóval vidéken, nem csak Maglódon, hanem általában sokkan komolyabban veszik, míg pesten eddig csak egyszer állítottak meg.
Miért szabálytalan? Persze, mert a köhém azt írja, de konkrétan?Nem villog, nem megkülömböztető jelzés. És a kocsi alján van. És amúgy is, ha valami hülye rendőrnek nézne emiatt, akkor mi van?
A megkülömböztető jelzés csak hangjelzéssel együtt érvényes (köhém).
Nem fogom a 600 Wattos mélyládából nénó hangot bömböltetni, tuti befarcolnék.