Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
tommy
2004. április 13. 20:40
A megkülönböztető jelzés az duma! A 6/1990-es KÖHÉM rendelet szabályozza a Gépjármű kivilágításával kapcsolatos rendeleteket és arra nem tér ki, hogy a kocsi aláján lefelé mi világíthat(tehát ha oldalról nem látható, akkor elméletileg lehet, rendőrök is ezt mondták)!
Enrico
2004. április 13. 14:59
de... milyeneket nézzek? mert lehet akad pár fajta
hbarby
2004. április 13. 14:53
Akarom mondani, felhúzógombos váltógombok.
hbarby
2004. április 13. 14:52
Kb. fél órát böngésztem a Mammut-térképet, mire megtaláltam, ne add fel Ha megtaláltad, majd utánanézel nekem, milyen felhúzógombos váltoók vannak? Köszi! Ezennel nem offolok tovább, bocsánat.
Enrico
2004. április 13. 14:02
Azt keresem, az OPTX.hu-n fönt van a cím meg hog parkoló csak eddig nem talállkoztam vele pedig megfordulok ott egy jó párszor
hbarby
2004. április 13. 13:55
Ha jóra gondolok, a Mammut egyben, azt hiszem a 2. emeleti parkolóban (az emeletben nem vagyok biztos), kicsit nehéz megtalálni de nagyon segítőkészek.
Enrico
2004. április 13. 13:38
OPTX, a mammutba hol van az a bolt?
swift1.3
2004. április 13. 13:34
És ha zöld vagy sárga vagy lila vagy piros???
Jaky
2004. április 13. 13:21
ha már a figyelem elterelésről van szó.... és mi van a kanyarokban elhelyezett fehérnemű reklámokkal, he? azt mé nem tiltják be ?
VASILIJ
2004. április 13. 13:11
Igazábol azért nem szabad használni mert megkülönböztető jelzésnek minősül! De hátha majd az Unios jogharmonizácio keretében nekünk is lehet azt amit kint is lehet!
OPTX
2004. március 31. 23:12
Ne add fel soha!!!
Minnél jobban ellenkeznek annál jobban nekünk fog sikerülni.
force
2004. március 31. 11:50
Hát én nem így jártam sajna, nekem 2X is elvették a forgalmimat és már belefáradtam abba hogy folyton balhézni a fasszópó irigykedő zsarukkal!
OPTX
2004. március 31. 01:09
Nem csak azért mert irigyek és hülyék a törvények.
De nem sokáig.
Én írtam a fórumba.http://automotor.hu/index.php?apps=forum&do=topic&topic=84
Írjatok ti is!!(Eu-Hu)
Piotre
2004. március 29. 14:27
Miért szivatnak a strobi miatt is??Unatkoznak?
Ottohoner
2004. március 28. 23:04
Hello!
Klik ide! Ez egy olyan topic amit az auto-motor cimü újságban olvastam. Ha minden igaz ide be lehet irni a rendörökkel valo gondokat. Mivel ezt a topicot olvassa a közlekedésrendészet is ezért csak névvel és elérhetöséggel lehet irni! Tehát hogy vállalod az amit irtál!
Bishop
2004. március 28. 13:32
No ez érdekes, én ilyenről még nem hallottam... Minden esetre nem árt ha valaki a másik oldalt is megmutatja, nem csak azt amiért büntetnek....
murinus
2004. március 27. 23:31
Meg akartok szabadulni a korrupt rendőröktől?

Nektek mennyit érne meg az, hogy nyomós ok nélkül ne igazoljanak a rendőrök? A gond az, hogy nem tudjuk a rendőrök ellen a jogainkat érvényesíteni, sokan közülünk nem is ismerik őket, ami nagy baj, de van megoldás. Van egy olyan Rt, amely Európában Hazánkat is beleszámítva 16órszágban nyomja az ipart, ez egy olyan jogvédelmi csoport, ami arra specializálódott, hogy a gépjármű tulajdonosok érdekében lépjen fel…
…minden általad indított kártérítési ügyben.
…minden a géped vezetésével összefüggő bűntetö vagy szabálysértési eljárás esetén
…minden szervizelési jogvitában
…minden vezetöi/forgalmi engedéllyel kapcsolatos ügyben

Most rizsázok egy-két olyan dologról amit elsimítanak:
Hányszor buzeráltak titeket azért, hogy szedjétek le a neont, LED-et? Rosszabb esetben Ők állnak leoperálni, és nem túl gyengéden. Holott tudjuk, hogy ezek nem egészen ütköznek a jogszabállyal. Vagy ha például van egy közlekedési kihágásod. Akkor a zsaru tegyük fel 4.000.-töl egészen 40000.-ig bírságolhat. Ha nem tetszik neki a képed tuti hogy 40 rongyra megvág, ha az Rt. mögötted áll megúszod 4ezerrel. Először is, egy telefont megér, hogy mégis mit tegyél és mit ne tegyél az incidens után(pl.: ne ismerd el a hibádat közlekedési kihágásnál). A lényeg az, hogy perre viszik a dolgot. Minden esetben a felelős szervet, általában a rendőrség az, mit beperelnek, és ha nem 2kilóval mentél át a piroson, nem ütöttél el egy csoport óvodást, ráadásul nem vagy román vendégmunkás akinek mellékesen a csomagtartójában még van fél kiló kokain, akkor tuti meg is nyerik. A bírósági költségeket pedig az Rt. állja. A rendőségnek nem túl kifizetödő, hogy naponta többször beperli őket, ezért aztán aki felteszi az Rt. Matricáját a kocsijára, azt nem is igazoltatják. Úgy kerülnek el, mint a forró kását. Ennek a szolgáltatásnak nincs nagy költsége, és ahogy ismerem a fajtámat, szerintem ennek finanszírozása senkinek nem fog gondot okozni. Éves színten egyszeri összeg, ami kb annyi, mint amennyibe egy jobb sportlégszürö kerül. Azért merem ezt leírni, mert aki igazán ad a tuningra, azzal kötekednek a szervek, akivel kötekednek a szervek, az álldoz arra hogy e csekély összegért profi jogászok intézzék az ügyét.

Hogy miért nem mondom meg pontosan milyen Rt-is? Az egyik ismerősöm ennél az Rt-nél dolgozik. Ha megmondom mi is ez, akkor nem biztos, hogy vele fogjátok intézni az ügyeteket. Nekem ebből pénzem nem származik, csak egy barátnak csinálom a forgalmat.
A baj az, hogy én nem tudom átadni ebben a mailben mind azt amit ez az Rt nyújt, úgyhogy közvetlenül az emberemhez irányítalak majd titeket. Írjatok nekem egy mailt a [email protected] címre, ha látom, hogy komolyak a szándékaitok, megadom a számomat is. Bandákkal szívesebben foglalkozom.

A tuning az életünk, éljük megalkuvások nélkül!

Várom a leveleiteket!

Csáo!!!

murinus
Bal
2004. március 22. 16:15
"37. § (1) A járművön csak olyan fajta, olyan színű, oly módon elhelyezett és annyi világító, illetőleg fényjelző berendezést szabad alkalmazni, amilyent és amennyit a rendelet előír, vagy megenged. Ez a rendelkezés nem vonatkozik az olyan világítóberendezésekre, amelyeknek a fénye a jármű üzemszerű használata során kívülről nem látható (pl. csomagtér-megvilágító lámpa, szerelőlámpa). "
Ez itt a baj...
Vik001
2004. március 22. 16:11
Szerintem csak az van törvénybe foglalva hogy milyen fények KELLENEK hogy legyen a kocsin!!!!Az hogy valaki még rak rá ezt azt nem hiszem hogy lelenne írva hogy a törvény bünteti!!!Nehogy mááá a saját tualjdonommal rendelkezzen valaki máss!Na áljon máááá meg a világ!!!!Az eggyértelműűű hogy este nem megyek kereső vagy szúrófénnyel a kocsi tetején de azért ez egy kicsit mássss...........................
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon