Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Tázsi
2004. május 06. 07:57
Ja...ojat is mondott, hogy nem mindig kell félni a traffipaxtol...hisz az sem mindig van hitelesítve...ha lekapnak gyorshajtással, megpróbálják elintézni...
-:)

Ja..ha külföldöm történik baleset, azsem gáz...egész európában ott vannak, minden orszégban van ügyvédjük, ami neked semmibe sem kerül...
Bal
2004. május 06. 07:55
Tázsi? Ez a DAS?
Tázsi
2004. május 06. 07:50
Heloo Mindenkinek!

Vlki hirdette már itt, én is mondom most, hogy van egy autosok jogvédelmét ellátó cég...tegnap beszéltem az egyik képviselőjükkel, szerződést kötött egyik haverom, én nem tudtam...-:( Ő mondta, hogy a jogszabájban nincsen megtiltva a neon! A rendőr elveheti ugyan a forgalmit(mert hát mit tehetsz ellene), de azután ők beperlik a rendőrséget, hogy mijen jogcimen veszik el a forgalmit...és tuti, hogy megnyerik...hehe...-:))
14500 asszem egy évre egy autora a "védelem"...ha meg nincs saját autod, csak egyikből szállsz be a másikra, akkor meg magadra lehet ezt kötni...ez 5500 Ft...ha kell vlkinek emilben adok egy tel.számot, ahol lehet velük beszélni...
headroom
2004. május 06. 01:15
Amint lesz valami fejlemény értesitek mindenkit nűmit kaptam a neonért!
ubul
2004. május 05. 23:26
Kérdezem, ha áll az autó, mondjuk parkol és senki sincs a közelében akkor kit büntet meg? Akkor nem autó hanem csak tereptárgy. Ha ez is baj akkor tessék bezáratni az összes szoláriumboltot is.
tommy
2004. május 05. 19:38
Rá kell iratni/irattatni a feljelentésre, hogy állt az autó és akkor nincs mit magyarázkodni! Kérd ki a hivatalos tiltást(én még olyant nem láttam, pedig már engem is bekostóltak)!
tommy
2004. május 05. 19:34
Elméletileg igen, de ki az aki ismeri minden fajta autó világítását, szerintem könnyű megmagyarázni, hogy gyári!
Master 14
2004. május 05. 16:03
unom a sok rendört,de naon unom,és naon.szívás
headroom
2004. május 05. 13:39
Az autó a parkóóban állt,erre több tanum is van hál' istennek!Azt mondod nem csinálhat semmit?
Haga
2004. május 05. 11:47
A műszerfalfényre is igaz?
Bishop
2004. május 05. 11:09
Szerintem nem kell mindig használni a neont, csak ha olyan a helyzet. Általában pl. gyorsulásnál ha illegális is, nem nézik mert anyian vannak és nem tudnak mit csinálni, amikor én is záróvonalaztam világított minden ami kell, szóba se jött a dolog....
ubul
2004. május 05. 11:05
[off]Én tegnap tértem ét Opera 7.50-re.[/off]
Egyre inkább elbizonytalanodok, hogy kell-e nekem neon körbe, úgyse merem használni, ha használom akkor meg így is parázok egész úton minden felbukkanó autónál, hogy vajon rendőr-e. Idáig 2-vel találkoztam, de egyik se foglalkozott vele.
Bishop
2004. május 05. 10:09
Köcsög explórer!
Bishop
2004. május 05. 10:08
Ja ez így van! Ha állsz a verdával akkor még fényreklámot is csinálhatsz.. De vigyázz mert a járó motor az már egy lap a rendőr kezében!
Én tegnap kérdeztem meg, azt mondta a közeg (normális, jófej fajta) hogy világíthatsz belül is csak ki ne látszódjon....

Azt meg hogy álltál a verdával mit kell bizonygatni? Mondta a rendőr hogy te menet közben használtad?
Mert ha álltál akkor nincs gond, a rendőr meg nem írhatja azt, hogy mentél ha nem is..
Egyébként szemtanú kell.
Bishop
2004. május 05. 10:07
Ja ez így van! Ha állsz a verdával akkor még fényreklámot is csinálhatsz.. De vigyázz mert a járó motor az már egy lap a rendőr kezében!
Én tegnap kérdeztem meg, azt mondta a közeg (normális, jófej fajta) hogy világíthatsz belül is csak ki ne látszódjon....

Azt meg hogy álltál a verdával mit kell bizonygatni? Mondta a rendőr hogy te menet közben használtad?
Mert ha álltál akkor nincs gond, a rendőr meg nem írhatja azt, hogy mentél ha nem is..
Egyébként szemtanú kell.
Bishop
2004. május 05. 10:07

Egyébként szemtanú kell.
headroom
2004. május 05. 09:05
És ezt mi alapján bizonygassam a rendőrségen?Ez sehol nincs igy leirva!Amugy nem látszik a neon,csak ha alámászol!És tényleg parkolt a kocsi!
tommy
2004. május 05. 08:01
Álló autón az világít/villog, amit csak akarsz! Menet közben az alsó szetten kívül nem lehet semmi(nem látszódhat ki a neon, csak a fénye) kívül és BELÜL se(még a belső világítás is csak fehér vagy kadmiumsárga lehet)!
headroom
2004. május 04. 23:49
Nekem most folyik a rendőrségi eljárás a neon miatt.Kiváncsi leszek mi lesz belőle.Azt mondták a zsaruk nem lehet
!Sőt!A belső neont is ki kellett kapcsolnom!Amugy parkolt a verda!!!!Valami KÖHÉM rendeletre hivatkoznak,de abban nincs benn,hogy nem világithatom az utat, ha nem látszik a neon!
BuXY
2004. május 04. 23:03
Nah, neklem is fent van végre a neon szett.
Elég ütős lett szerintem, oldalamon meg tudjátok nézni. Az hátsó rácson még meg is csillan, ez már tuti nem tetszik a rendőröknek, ráadsásul a rendszámot is 2 kis neon világítja meg.
PErsze ha lekapcsolom a neont, a rendszám világítás visszavált a gyárira.
Első utamon egyből rendörbe futottam, záróvonalon előzés, le is csiptek egyből, villogó fel.
MEgálltam, "Ejnye-bejnye, lehet nem kéne a KÖHÉM rendelet miatt, meg nekünk amugyse tetszik, hogy vizsgázik majd le a kocsid meg blablabla."
Együttérzően bólogattam, mert láttam, hogy csak fenyegeőznek, adatrögzítés és viszlát uram! Mondhatm hogy rendesek voltak, bár hozzátették, legközeleb forgalmi ...
Remélem ez nem következik be ...
DE azért akkor is barom jól néz ki!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon