Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
NA ILYNEM TÉMA NEKEM IS VOLT. 17. KER PESTI UT MAGLOD FELOL JOVOK JON SZEMBE A REND OR FORDUL MEG . ÉN VISSZA KETTÖBE PADLO. EGY IDEJIG JOTT UTÁNA FELADTA. AZTÁN MÁSKOR MEGYEK ILLEGÁLISRA. ÁTMEGYEK A PIROSN RÁADÁSUL MEGFORDULOK A ZÁROVAONALON. RENDOROK KÉKFÉNYT FEL JONNEK UTÁNAM. AZTÁN FELADTÁK. RÁ KB 3 HÓNAPRA IGAZOLTATNAK A RENDOR MEGISMERT. ODAJON AZST MONDJA: GYORS AUTÓ? MONDOM ELÉGGÉ. ERRE Ö A RENDORAUTÓNÁL BIZTOS GYORSABB (ALIG BIRTAM KI ROHOGÉS NÉLKUL) MONDOM BIZTOS MIÉRT? ERRE MEG KEZDI H HAGYJUK MÁR. TOBBÉ NEM FOGJÁK HAGYNI H MEGLOGJAK :) JA ÉS NEM KAPTAM SEMMI BUNTETÉST
OPTX! LENNE 1 KÉRDÉSEM: VETTEM KÉT KÉKNEONT BE VAN KOTVE RENDESEN AZ AKKSIROL JON A PLUSZ ÉS A FOLD IS. DE HA BEKAPCSOLOM AKKOR KIKAPCSOL AZ ABS EM! MIÉRT VAN? MIT CSINÁLJAK H JÓ LEGYEN? KÉRLEK HA TUDSZ SEGÍTS A VÁLASZODDAL! ELÖRE IS KÖSZI
És az áram honnan dzsal????
Nekem tök tetszik a kép!!
Nekem tök tetszik a kép!!

én most akarok majd neont, meg stobit venni!
de bellülre is akarok!gondolom a beltériért nem ugathatnak ami a labamnal van..azt ugy se latja!
vagy igen?
na csocs
de bellülre is akarok!gondolom a beltériért nem ugathatnak ami a labamnal van..azt ugy se latja!
vagy igen?
na csocs
Hali!
Csak ennyit!
Csak ennyit!

engem is érdekel milyen lesz a neon téma rajta?
Eclipset nagyon meg kell csinálni, ugye Tommy?
Várjuk a képeket.

Eclipset nagyon meg kell csinálni, ugye Tommy?
Várjuk a képeket.

Milyen lesz a neonozás?
Ez így van, ez meg amúgy is egy neon topic nem bankrablós, stb...
Zárjuk a témát ami nem idevág, Tomee szép a géped, hamarosan felrakom a Mitsumat, még kábelezem + megvárom a tengerentúlról a kiegészítőimet és úgy rakom össze. Eclipse, de Chrysler DOHC motorral szerelve 1996 - + chip +neon +K&N+OZ+Powerbull kipuff. eddig
Zárjuk a témát ami nem idevág, Tomee szép a géped, hamarosan felrakom a Mitsumat, még kábelezem + megvárom a tengerentúlról a kiegészítőimet és úgy rakom össze. Eclipse, de Chrysler DOHC motorral szerelve 1996 - + chip +neon +K&N+OZ+Powerbull kipuff. eddig
1999 régen volt, a bankrablás szerintem kicsit komolyabb egy neon szettnél!
Erre befizetnék...
Bár azt mondasz amit akarsz, ez szerintem akkor is hülyeség, mert csak beszól CB-n és a következő sarkon ott állnak előtted. Erre nem gondoltál?
És nem hinném, hogy a bankrablás napszakhoz lenne kötve.
Bár azt mondasz amit akarsz, ez szerintem akkor is hülyeség, mert csak beszól CB-n és a következő sarkon ott állnak előtted. Erre nem gondoltál?
És nem hinném, hogy a bankrablás napszakhoz lenne kötve.
Éjjel melyik bankot rabolod ki papa? He?
1999-es belső utasítás volt, ha akkoriban nézegetted a traffipax oldalt te is láthattad, lehet hogy azóte ez az új Gergényi pali törölte, de az tuti ha bevállalós vagy megpattansz a zsaruk elől, ha olyan a szituáció. A f..om fog fékezni, inkább gázt neki.... Üdv.
1999-es belső utasítás volt, ha akkoriban nézegetted a traffipax oldalt te is láthattad, lehet hogy azóte ez az új Gergényi pali törölte, de az tuti ha bevállalós vagy megpattansz a zsaruk elől, ha olyan a szituáció. A f..om fog fékezni, inkább gázt neki.... Üdv.
Hajrá Gugu, mindent bele(nemsokára én is csinálok új képeket)!
Na ezt azért nem hinném. Akkor mindenki aki bankot rabol meg randaliroz az ha 120al vagy többel száguldozik akkor nem fogják megállitani. Baromság.
Menekülő - a memekülő helyett, sorry

Megértelek Gugu, nekem a gépben a teljes kalaptartó villog, méghozzá kékben, ehhez még körberaktam a vasat
kék neonokkal, amik pulzálnak mint a NFSU-ban. Az első éjjel egyenesen egy rendőrautóba "rohantam" akik erősen villogtatták a fényüket, azt hitték az övék jobb.... hehehe :)) Szóval kikapcs és nagyon nagy gázzal el, egyébként itt Bp-n ha elég gyors a kocsid nem jönnek már utánad, ha szerencséd van a rendszámod nem látják nyertes vagy, mivel van egy belső rendeletük, hogy a rendőrségi géppark "védelmében" nem szabad üldözni a nagy sebességgel "memekülő" gépjárműveket, mivel nem szabad az állam vagyonát kockáztatni. Kipróbáltam és láss csodát tényleg nem jönnek utánad ha elég bevállalós vagy 120 kmh nál már egész jól el lehet hagyni őket....

kék neonokkal, amik pulzálnak mint a NFSU-ban. Az első éjjel egyenesen egy rendőrautóba "rohantam" akik erősen villogtatták a fényüket, azt hitték az övék jobb.... hehehe :)) Szóval kikapcs és nagyon nagy gázzal el, egyébként itt Bp-n ha elég gyors a kocsid nem jönnek már utánad, ha szerencséd van a rendszámod nem látják nyertes vagy, mivel van egy belső rendeletük, hogy a rendőrségi géppark "védelmében" nem szabad üldözni a nagy sebességgel "memekülő" gépjárműveket, mivel nem szabad az állam vagyonát kockáztatni. Kipróbáltam és láss csodát tényleg nem jönnek utánad ha elég bevállalós vagy 120 kmh nál már egész jól el lehet hagyni őket....

Üdv!
A hétvégén egy kis belső neont tettem be a kocsimba hogy kellemes derengésben látszódjék a HiFi. Erdeménye az lett, hogy napfénynél megállapítottam, korrektül szereltem... Este kimentem megnézni.. nem kellett volna. Beleőrültem. Szerintem baromi jól néz ki. Nincs megállás a lejtőn. újabb neonozás várható... Csatlakozom hozzátok
A hétvégén egy kis belső neont tettem be a kocsimba hogy kellemes derengésben látszódjék a HiFi. Erdeménye az lett, hogy napfénynél megállapítottam, korrektül szereltem... Este kimentem megnézni.. nem kellett volna. Beleőrültem. Szerintem baromi jól néz ki. Nincs megállás a lejtőn. újabb neonozás várható... Csatlakozom hozzátok

Jó látni a vörös fejüket! 

Engem eccer állított meg, aztán miközben olvasgatta a papírokat és elment a rendőrautóhoz, lekapcsoltam aztán mikor kiszállt csak nézett... Szóval az lett a vége, hogy lealkudtam 20-ról 5-re, de akkor már ordított, hogy elküld kpm-re a gallytörővel, meg a fóliával émmeg a pofájábva röhögtem, hogy terepjáró a fóliáról meg van műbizonylat!!! ANNYIRA JÓL ESETT... látni a fortyogó vörös fejét!!!

aztán lett belőle 5 rugó csekken... és 4 neon volt a kocsi alatt... nem egy!!!

aztán lett belőle 5 rugó csekken... és 4 neon volt a kocsi alatt... nem egy!!!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!