Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
a neont meg ugy lehet felrakni hogy kivülröl egyáltalán ne legyen látható és a sofört ne zavarja a vezetés közben és kilátásban... tehát csomagtartó, kesztyütartó lehet
jaja ő mondta hogy csinálom itt neki a papír munkát, de nem cseréltem ki mondtam hogy a szemét eladó azt mondta szabályos, amire azt válaszolta a drog sem szabályos mégis árulják... gondoltam magamban azért nem egy és ugyanaz a kettő
Ez mekkora hülyeség?
Alapbol kimegy az üveg meg beszorul az ajto ha sulyos balesetet szenvedek!!!!!!!!!!!
Meg szarrá vágnak mindent flexel a tűzoltok ha balesetet szenvedek!!!!!!!!!!!!!
Akoolr minek a kilincs
Na ez az, ez a szemétség.
Biztos erre is megvan a válasza
Pedig a kilincstelenítés kibaszott jo a tolvajok ellen, eléggé megnehezíti a bejutást.De hát a szabályok...
az a baj hogy hozzám álló helyzetben jött oda augusztus 20ikán hogy szemben álltam a főnökével, és csinálom neki a munkát.. de végül abban egyeztünk meg kicserélem és mehetek tovább
Ha van műbizonylat meg forgalmi beírás akkor nem szol.
De a forgalmiba már esélytelen beíratni a legfingabb foliázást is(fóliás haver mondta, Ő egy hónapot szívott vele, a legvilágosabbal)
Engem, a helyszínen fejbelőnének
értem de az miért baj ha nincs kilincs az miben zavarja őket hm?nem tudják kinyitni az ajtót vagy miben zavarja a rendőrt ha nincs kilincs hát kapja be van az övén elég az!:D
Nem.
A sötétítés meg megint más, ott van egy bizonyos % amit nem léphet túl, asszem 70%-os fényáteresztőképességnek lennie kell+forgalmiba be kell jegyeztetni és akkor nem szolhat
Abba köt bele amibe akar.
Miért szerinted a kilintelenítés miért szabálytalan? Abba is bele köt sőt le is veszi a rendszámot ha nincs kpm engedélyed rá.Ilyenek a törvények sajnos
Értem de mindegy ha van tüv akkor is szólnak érte, pláne a sötétítésért,de látom a te kocsid alatt is van Neon!S használod esténként amikor felmész a városba járkálni vagy nem?
Ez van, állo helyzetben nem érdekes, csak ha közlekedsz vele azért baszogathat emiatt.
Azért nem baszogatják azt aki árulja, mert kirakatot dekorálni is szoktak vele, az elado nem tudhatja hogy auto alá rakod, meg kiállításokra valo ami auto alá valo és nem forgalomba, ezzel már le is van fedve az elado, ennyi, ő nem szabhatja meg hogy Te hogyan s mikor használod.
Balesetveszélyes.
Mert kitörhet a kerék ha nem rendes csavarokkal van megoldva.
Van egy szabvány és van rá tüv engedély is.
A házi szélesítést meg nem tudod bizonyítani hogy "jo anyagbol van"