Opelesek figyelmébe 2004-10-26

Témakör: Tuning
aktuális téma
Opelesek figyelmébe 2004-10-26

Én mint kezdő, nem nagyon vagyok tisztába ezekkel a motortípus rövidítésekkel, de ahogy kérdezgettem másokat, ők sem tudták, vagy mindenki mást mondott... Most akkor hogy is van ez? [I:csodalkozik] Szóval arra lennék kíváncsi hogy mik is ezek a rövidítések és mit jelentenek. [I:nevet]

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
Suncee
2004. március 25. 16:57
Hát mint hülyegyerek ÉÉÉN, csak annyit tudok, hogy ha erős motort akar venni az ember akkor PDTDI-t kell venni, de sajnos az a legdrágább is. A franciáké a HDi, ami nem valami erős, de jónak tartják azt is. Asszem ennyit tudok.
S_Bernie
2004. március 25. 15:10
Ezek szinte mind a közös nyomócsöves turbodízel motorok rövidítése a TDI és a PD TDI kivételével, amelyek a VW konszern adagolófúvókás technikáját jelentik. Ez a sok rövidítés csak a sok autógyártó próbálkozása ugyanannak a technikai megoldásnak az elnevezésére.
Yogi
2004. március 25. 14:10
Én mint kezdő, nem nagyon vagyok tisztába ezekkel a motortípus rövidítésekkel, de ahogy kérdezgettem másokat, ők sem tudták, vagy mindenki mást mondott...
Most akkor hogy is van ez? [I:csodalkozik]

Szóval arra lennék kíváncsi hogy mik is ezek a rövidítések és mit jelentenek. [I:nevet]
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 43 találat 3 oldalon