Cikk: Tuning kultúra itthon

Témakör: Tuning
aktuális téma
Tuning kultúra itthon

Örömmel tapasztalom, hogy megindult valami itt Magyarországon. Nem az Uniós csatlakozásra gondoltam, ebben nem kívánok álláspontot foglalni, vannak erre sokkal jobban "hozzáértő" emberek. Ami a mi szempontunkból sokkal lényegesebb: Tuning kultúra van születőben! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
3 4 5 6 7 8
S_Bernie
2004. március 29. 13:51
Igen, sokan addig tuningolják a mocit, míg el nem száll az első váltójuk / féltengelyük / kuplungjuk. Aztán kénytelen-kelletlen odafigyelnek arra is.
bibby
2004. március 29. 13:43
BGY!
Köszi, én már átestem ezen a szinten, úgyhogy megtapasztaltam. Nem a magam érdekében kértem a témát, hanem a friss tuningosoknak. Én jelenleg a motoroptimalizálásnál tartok.

QUAD!
Ha a feltöltött motorokról lesz szó - rám nem vonatkozik a szívó mocival - vegyétek majd bele légyszi azt is, hogy a szívó mocikat milyen módon lehet ellátni feltöltővel és az milyen egyéb alkatrészeket (hajtókarok, dugattyúk, a megnövekedett teljesítmény miatt kuplung és féltengelyek) érint.
Továbbá, ha lehet olyan kérésem, hogy ne csak a motor, hanem a sebváltó és kuplung módosítási lehetőségeiről is legyen szó, mert ez a terület szerintem csúnyán el van hanyagolva, mindenki a LE-ők bűvöletében él.
Köszi!
Quad
2004. március 29. 12:25
Namost VASILIJ első cikksorozata a feltöltött motorokról fog szólni, ma fel is kerül az első rész. A gyertyákról/gyújtókábelekről pedig Qvik ír egyet éppen. Szall lesz minden.
BGY
2004. március 29. 12:23
Csáá bibby!
Ezekről elég annyit tudni, hogy egy átlagos széria autón beszerelésüktől, gyakorlatilag semmi sem fog változni, kivéve a pénztárcádat
Casssio
2004. március 29. 12:18
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Jó ötlet, és én várni fogom a cikkeket.
bibby
2004. március 29. 12:15
VASILIJ!
Jó ötlet, hogy beszélünk egy kicsit a magyar tuningról. Gondolom, itt az igazi tuningról és nem a stylingról (optikai tuning) lesz szó. És ha már itt tartunk, szerintem kezdhetnénk a legkönnyebben elérhető lehetőségekről: sportszűrő, (sport)gyújtókábel, (sport)gyertyák?
Chear
2004. március 29. 11:50
Az ötlet jó. Tanulni mindig érdemes.

Chear
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
3 4 5 6 7 8
Összesen 147 találat 8 oldalon