Nem találtam ilyen témát ezért bátorkodtam létrehozni.
Astra f-hez vetem SONAR tipusú kristlylámpát de bepárásodik és fogalmazó szerint ez elég gyakori tehát hiába cseréli le valszeg az is olyan lesz.Kérdés van e megoldás arra h ezt megakadályozzam.Ha tudsz ilyet légyszi oszd meg velem a tudásod.
meg lehetett fejteni....és mit akar a rendőr a műbizonylattal?Nem adnak hozzá mivel az E jelzés azt jelenti,hogy Európai Úniós szabványnak megfelel...mi pedig ahoz tartozunk...de sajna ha a rendőr akar piszkálódni,találni fog okot a csekkre..ha tökös legény vagy mond h nem fogadod el a birságot,feljelent,a bíróságon elvileg Neked lesz igazad nde mire eljutsz odáig :)
sziasztok! valaki tudna nekem segìteni? 206 osomban elől Depo márkájù angel eye fényszoròim vannak. se xenon se semmi extra... egy rendőr a környékünkön viszont agyon büntet érte, és jò néhàny sorstársam, mivel szerinte műbizonylat kell hozzá... olyan mint a fòliárol... érdeklődtem de a magyat forgalmazò azt mondta, hogy a bennr lévő "E" jelek miatt szabadon hasznàlhatò a termèk. erről írtam a rendőrségre egy levelet amire a vàlasz az volt, hogy mindenről kell műbizonylat mi nem gyàri... a rendőr màr a forgalmim elvételével fenyeget. de hât egy csomo e jel van a fényszorokban... valakinek tapasztalat? (a gyárit nem tudom vissza tenni mert egy őzike oldalàba fùròdott...)
Persze kiszáritottam szépen.nem is az illesztésnél van gond sztem,ma felhivtam a céget ahonnan rendeltem,hogy mit tehetek,azt mondták h a lámpa hátulján vannak ilyen kis gumicsövek szellőzésnek,azokat is tömitsem el és az a tuti.lemostam a kocsit őrültem is pár oráig h jol megcsináltam mert nem párásodott,viszont mikor mentem vele 15km-t megint elkezdett ugyanugy párásodni,viszont ha lerakom éjszakára , reggelre látszik h eltünőben a pára.átnéztem az egész lámpát de semmi lyuk meg kis rés nincs.a zárofedélben is van gumigyürü,lehet nem elég vastag?pedig igy is nehezen lehet rátekerni,érezni h a gumin tekeredik a fedél.
Hátul a fedlapnál is körbekented? Az a baj, hogy nekem, ami volt FK lámpám, annak a hátlapjánál nem is gumitömítés van, hanem csak körbe van ragasztva azzal a szivacsos ragasztóval, amivel a típusjelzést is felragasztják. Az jól megszívja magát, aztán bármit csinálhatsz vele, sosem lesz olyan, mint a gyári.
Sziasztok!vettem az V-ös golfomba dayline lámpát,nem az olcsobb fajtát,párásodott, aztán kiszedtem,körbesziloztam az illesztésnél,plusz amit ugy láttam oda is nyomtam,megszáradt,vissszaszereltem,és ugyanugy párásodik,pedig minden a helyén van,kis gumicsövek is jok,akkor mi lehet a gond?ötlet?nemhiszem el h 63ezeré ilyet adnak:S
Sziasztok
Bp-en keresek olyan szakit, aki egy gyári ragasztott lámpát sérülés mentesen széttud szedni és összetud rakni.
Van 2 Bal és 2 Jobbkormányom lámpám. A Bal foncsorját bekéne építeni a jobbosba. Van hozzá leirásom csak az úgy kezdődik hogy 10percig 200fokos sütűben kéne melegiteni a lámpát, de nekem sajnos nem fér be a sütőbe.
Jöhet válasz az oldalamra vagy privátba. köszönöm
láttam én már nem is egy, nagy német gyártó autójában több százezerbe kerülő űrtechnikás lámpát is párásodni....Az alap oka pedig semmi extra, puszta fizika....
sziasztok van egy angel eyes-em fabiaba es a balos nekiallt parasodni es
es most a karika se vilagit
kivulrol nincs rajta se felverodes se semmi a burkolat hatul rendesen illeszkedik mi lehet a baj hogy orvoshato? az angel eyes megnezem majd kimeregetem csak a parasodassal mit lehetn kezdeni?