Tuning lámpa és a párásodás

Témakör: Tuning
aktuális téma
Tuning lámpa és a párásodás

Nem találtam ilyen témát ezért bátorkodtam létrehozni. Astra f-hez vetem SONAR tipusú kristlylámpát de bepárásodik és fogalmazó szerint ez elég gyakori tehát hiába cseréli le valszeg az is olyan lesz.Kérdés van e megoldás arra h ezt megakadályozzam.Ha tudsz ilyet légyszi oszd meg velem a tudásod.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ktmsrac
2013. március 18. 11:17
azt is tanácsolták, hogy közöljem vele hogy oké akkor írjunk jegyzőkönyvet
jettamk2
2013. március 18. 11:15
Te meg leszarhattad volna a rendőrt.....
jettamk2
2013. március 18. 11:14
meg lehetett fejteni....és mit akar a rendőr a műbizonylattal?Nem adnak hozzá mivel az E jelzés azt jelenti,hogy Európai Úniós szabványnak megfelel...mi pedig ahoz tartozunk...de sajna ha a rendőr akar piszkálódni,találni fog okot a csekkre..ha tökös legény vagy mond h nem fogadod el a birságot,feljelent,a bíróságon elvileg Neked lesz igazad nde mire eljutsz odáig :)
ktmsrac
2013. március 18. 11:14
engem pont a hétvégén büntettek meg ugyanígy. Angel eyes és kéne műbizonylat. a rendőr konkrétan kimondta hogy leszarja az E jelet.
206Heli206
2013. március 18. 11:10
bocs a hulye karakterek miatt... telefonom szarakodik. remelem olvashato
206Heli206
2013. március 18. 11:00
sziasztok! valaki tudna nekem segìteni? 206 osomban elől Depo márkájù angel eye fényszoròim vannak. se xenon se semmi extra... egy rendőr a környékünkön viszont agyon büntet érte, és jò néhàny sorstársam, mivel szerinte műbizonylat kell hozzá... olyan mint a fòliárol... érdeklődtem de a magyat forgalmazò azt mondta, hogy a bennr lévő "E" jelek miatt szabadon hasznàlhatò a termèk. erről írtam a rendőrségre egy levelet amire a vàlasz az volt, hogy mindenről kell műbizonylat mi nem gyàri... a rendőr màr a forgalmim elvételével fenyeget. de hât egy csomo e jel van a fényszorokban... valakinek tapasztalat? (a gyárit nem tudom vissza tenni mert egy őzike oldalàba fùròdott...)
CHAZ1
2012. december 18. 20:28
Olyat is mondtak,de sztem az hülyeség,hogy nagy höt ad le a tompitott és lehet azért,de sztem nincs köze hozzá...
CHAZ1
2012. december 18. 20:24
Persze kiszáritottam szépen.nem is az illesztésnél van gond sztem,ma felhivtam a céget ahonnan rendeltem,hogy mit tehetek,azt mondták h a lámpa hátulján vannak ilyen kis gumicsövek szellőzésnek,azokat is tömitsem el és az a tuti.lemostam a kocsit őrültem is pár oráig h jol megcsináltam mert nem párásodott,viszont mikor mentem vele 15km-t megint elkezdett ugyanugy párásodni,viszont ha lerakom éjszakára , reggelre látszik h eltünőben a pára.átnéztem az egész lámpát de semmi lyuk meg kis rés nincs.a zárofedélben is van gumigyürü,lehet nem elég vastag?pedig igy is nehezen lehet rátekerni,érezni h a gumin tekeredik a fedél.
HRT
2012. december 17. 16:17
Hátul a fedlapnál is körbekented? Az a baj, hogy nekem, ami volt FK lámpám, annak a hátlapjánál nem is gumitömítés van, hanem csak körbe van ragasztva azzal a szivacsos ragasztóval, amivel a típusjelzést is felragasztják. Az jól megszívja magát, aztán bármit csinálhatsz vele, sosem lesz olyan, mint a gyári.
Nevemsincs
2012. december 17. 16:12
mielőtt körbekented volna alaposan kiszárítottad?
CHAZ1
2012. december 17. 16:10
Sziasztok!vettem az V-ös golfomba dayline lámpát,nem az olcsobb fajtát,párásodott, aztán kiszedtem,körbesziloztam az illesztésnél,plusz amit ugy láttam oda is nyomtam,megszáradt,vissszaszereltem,és ugyanugy párásodik,pedig minden a helyén van,kis gumicsövek is jok,akkor mi lehet a gond?ötlet?nemhiszem el h 63ezeré ilyet adnak:S
Songo
2011. szeptember 13. 06:37
Sziasztok
Bp-en keresek olyan szakit, aki egy gyári ragasztott lámpát sérülés mentesen széttud szedni és összetud rakni.
Van 2 Bal és 2 Jobbkormányom lámpám. A Bal foncsorját bekéne építeni a jobbosba. Van hozzá leirásom csak az úgy kezdődik hogy 10percig 200fokos sütűben kéne melegiteni a lámpát, de nekem sajnos nem fér be a sütőbe.
Jöhet válasz az oldalamra vagy privátba. köszönöm
Nevemsincs
2011. augusztus 09. 21:19
előtte érdemes jól kiszárítani, mert ha benn marad a pár/víz, mert mindig párásodni fog...
streetvand
2011. augusztus 09. 21:16
láttam én már nem is egy, nagy német gyártó autójában több százezerbe kerülő űrtechnikás lámpát is párásodni....Az alap oka pedig semmi extra, puszta fizika....
Mizo84
2011. augusztus 09. 20:59
jo ok olcson vettem anno, mert a gyariak mattok voltak da a jobbosnak semmi baja siliconnal korbekenni?
mreni
2011. augusztus 09. 20:58
kell nektek tunying lámpa
Mizo84
2011. augusztus 09. 20:54
sziasztok van egy angel eyes-em fabiaba es a balos nekiallt parasodni es
es most a karika se vilagit
kivulrol nincs rajta se felverodes se semmi a burkolat hatul rendesen illeszkedik mi lehet a baj hogy orvoshato? az angel eyes megnezem majd kimeregetem csak a parasodassal mit lehetn kezdeni?
vanyek_
2007. november 01. 10:11
Izé... keresek valakit aki be tud szerezni egy ködlámpát nekem, ugyanis én nem találok egész európába
fReak
2007. szeptember 20. 07:07
benne van...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Összesen 164 találat 9 oldalon