Lassan már összefelé épül a gép - harmadik napjához érkezett az UNIX-AMTS 2024 nyereményautójának épülése. Még bőven van dolog az Audi A5 Cabrio háza táján, de már kezd derengeni az a bizonyos fény az alagút végén. Nézzük, mi történt a harmadik napunkon a Westendben!

Vasárnap késő délután és kissé ráérősen kezdődött a munka, de ez persze nem volt igaz a Glanz Brothers csapatára. A fő feladat ma felnik nanotechnologiás Globo bevonatának felvitele volt, ami több mint három évig garantáltan kellemes tisztítással ajándékozza majd meg a leendő tulajdonost.

A nano-rétegnek köszönhetően a szennyeződések sokkal kevésbé tapadnak meg a felületen, így pl. a fékpor leszedése is játszi könnyedséggel történhet majd. A felnik a kezelést követően 24 órát pihennek a dobozaikban, a gumizásra majd csak ezután kerülhet csak sor.

Napközben pedig befutottak az OSRAM termékei is. A minőségi világítástechnikai alkatrészek mellett, ezúttal is számos további extra autós terméket is kap az Audival együtt a majdani nyertes.

Multimédia terén magyar nyelvesített, a legfrissebb navigációs térképadatbázissal frissített szoftvert, a kesztyűtartóba szerelt USB csatlakozást, valamint vezeték nélküli Apple CarPlay / Android Auto csatlakozást is kap az Audi, az Ingolstadt's Finest VW / Audi márkához gyártott moduljának köszönhetően.

A szerkezetet személyesen a négykarikás klub sokunk által ismert vezetője, Vékony Bálint programozta fel, tőle megtudhatuk, hogy a multimédia még nem minden: a modul segítségével kezeli majd a gyári fej az utólagosan beépített tolatókamerát, de emellett is számos egyéb beállítás elvégezhető vele. Például az új RS lökősbe a ködlámpák már nem kerülnek be, ezek kiiktatására is tökéletes a kütyü.

Délután Bara Laci is visszaérkezett már pár elemmel. A hátsó fejtámlák és oldalkárpitok, valamint a kormány már be is kerültek a helyére, így részben már élőben is látható az elegáns, vadonatúj bőrbelső.

A fóliás csapatot a mai naptól már Szebeni Józsi is segíti, aki tegnap érkezett vissza a dubaii wrapper versenyről. A folyamat nagyon jól halad, ezen a napon főként a lökhárítók voltak prondon.

Sámpi és a Grandvoice Audio csapata pedig mára befejezte a kábelezést és a csomagteret, melybe patentül illeszkedő konzolban kapott helyett a két Audison erősítő. A fedlapon csak egy szolid plexi-ablak enged majd betekintést az installációra, egyébként egy letisztult, maximálisan használható tárolónak marad meg a hátsó fertály.

Egy biztos, alig négy nap múlva egy teljesen egyedi gép tekint majd vissza a kordonok mögül! Addig is folyamatosan tudósítunk az eseményekről, de ha az éppen aktuális állapotra vagy kíváncsi, nincs más dolgod, mint meglátogatni minket a bevásárlóközpontban.

Idén is rendesen befoglaltuk a Millennium-udvart: előtérben a Gender Racing formaautója, a KEEWAY motorkerékpárjai, valamint a Hyundai IONIQ 5 modellje, a háttérben pedig a Pappas Auto Mercedes EQE 300-asa foglal helyet

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet - több más AMTS relikvia, valamint akciós csomag mellett - most akár a Westendben is megvásárolhatod kedvezményesen az építés ideje alatt az UNIX-AMTS 2024 standján, sőt, most még egy ajándék kulcstartót is kapsz mellé ajándékba! 

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen február 6-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban az első három nap képeit találod.

Forrás: Carstyling.hu