A '90-es évek autóinak van még igazán varázsa. Minden más, ami 2005 után került piacra, már nem hordozza magában azokat a jegyeket, amit ezek a matuzsálemek. Na jó, nem minden típusra vonatkozik ez, de nézzük meg az R34 Skyline, Mk4 Supra vagy az RX-7 FD formáját. Eljárt felettük az idő, de még mindig nem tűnik öreg autónak. Nem ciki a külseje, nem ordít róla, hogy egyébkét lassan 30 éves lesz az első kiadás, ugyanis 1992 óta gyártották ezt a modellt, egészen 2002-ig. 
A forgótárcsás motor megbízhatóságára nem térnék ki, mert eléggé megoszlanak a vélemények. Maradjunk annyiban, hogy rengeteg tartalék van bennük és a jellegzetes hangjuktól mindig libabőrös lesz az ember. 
 
A képeken látható autó sem gyenge. 550 lóerő a hátsó kerekeken mérve elég jó eredménynek számít. Eddig mindössze egyszer kellett a motort megbontani a 10 év alatt, amióta Adam tulajdonosa a gépnek. A módosítások listája elég hosszú, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy Rotormaster, Turblown, Pineapple Racing, BorgWarner, Turbosmart, Greddy által gyártott alkatrészek és persze egyedi cuccok segítségével sikerült elérni ezt a teljesítményt és a tovább tervek között még több lóerő elérése is szerepel. 
 
Bár az autó teljesen fekete, mégis érdemes megnézni a kiegészítőket. TCP Magic G-Face első lökhárító és légterelők, FEED widebody szett és karbon küszöbök, SCOOT géptető, szellőzőkkel, RE Amemiya karbon visszapillantók, Sanai Works karbon diffúzor, karbon késekkel, Shine Auto Project karbon hátsó szárny, Prototype Katana V1 LED-es hátsó lámpák, Carshop LED-es fényszórók. 
Az autó alatt, fekete, SSR CV01 Super Concave felnik forognak, 10,5x19 és 12x19 méretben, 265/30 és 315/30-as Michelin Cup 2 gumikkal szerelve. 
 
A megfelelő úttartásért BC Racing BR Series állítható futómű felel, elöl pedig Stanceparts Air Cups segít abban, hogy ne érjen le az eleje. Autoexe toronymerevítő teszi még merevebbé az autó elejét. Az erőt Cusco sperr próbálja aszfaltra vinni, a megállásról pedig, WPPro, kovácsolt, 6 dugattyús nyergek gondoskodnak, elöl 360-as, hátul 345-ös Suncut Ultralite tárcsákkal. 
 
Az utastérben RE Amemiya kormányoszlopot találunk, beépített, DEFI turbónyomás mérővel, de vannak még FLYRX7 kiegészítő műszerek is. Garage Alpha titán váltó és kézifékkar, Bride ERGO II ülések, Mazdaspeed karbon belső visszapillantó szerepel még a listán és Focal hangszórók gondoskodnak a szórakoztatásról, ha esetleg már sok lenne a BRAPP-BRAPP, bár nem hiszem, hogy meg lehet unni. 
 
Még több képet és egy videót, IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Lowdown