Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A svájci székhelyű BF Preformance teljeskörű optikai csomaggal rukkolt elő a legkisebb Lamborghinihez, a Gallardohoz. A cég szlogenje szerint a kittel felszerelt autó messze „Lambósabb”, mint futószalagról legördült társai.

Ezt támasztja alá a csomagban található egyik legfontosabb változtatás, a Gallardo ugyanis szárnyas – azaz Lambo stílusú - ajtókat kapott. Melyik autó is érdemelhetné meg ezt jobban, mint egy Lamborghini?

A megjelenést további aerodinamikai alkatrészek teszik még teljesebbé: elől karbon koptató, hátul pedig egy karbon szárny és egy diffúzor gondoskodnak a megfelelő leszorító erőről, kinézetileg a FIA-GT versenyautóinak stílusában.

A Gallardo megjelenése mellett hangzás szempontjából sem maradt gyári állapotában, a BF Performance saját verseny-kipufogórendszere került felszerelésre, mely a sportosabb hang mellett némi plusz lóerővel is megtoldja az 520 tagú ménest.

A cég által kínált matt fekete felnik remekül passzolnak a világosabb festésű Lambókhoz, a válogatósak számára pedig további variációk is rendelkezésre állnak. A felniket kivétel nélkül Pirelli Corsa típusú abroncsokkal szállítja a cég.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A legnagyobb változások az utastérben történtek, mely szintén a versenyautók világát idézi. A BF Performance fekete sportüléseit teljes mértékben a sofőr igényeihez tudja alakítani, nem csak pozícióban, de méretben is. Az ülések 4-pontos övekkel, igény szerint bőr övpárnákkal együtt kaphatók. Az utastér optikájáról egy további, 15 darabos karbon díszítő szett gondoskodik, azoknak pedig, akik komolyan is gondolják a versenyzést, egy rozsdamentes acél bukókeret is rendelkezésére áll, mint rendelhető extra. A módosítások sorát egy hátra beépített kamera zárja, melynek képe a versenyzés mellett azért tolatásnál is hasznos lehet.

A BF Performance teljes tuning csomagja a katalógus szerint 28.000 eurót (kb. 7.000.000 Ft-ot) kóstál, tehát akár egy komolyabb autó árát is rákölthetjük szeretett Gallardónkra.