Ígéreteinkhez híven gőzerővel elkezdtünk munkálkodni cégkeresőnkön, aminek célja egy minnél teljesebb és informatívabb kereshető hazai tuningcég-lista létrehozása, amely segítségével bárki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő üzletet és beszerelőműhelyt. Kezdésnek rögtön 6 új regisztrációval lettünk gazdagabbak.

Vörös és Fekete: az Auto World, hazánk legnagyobb tuning áruházának neve bizonyára ismerősen cseng mindenki számára, aki autója tuningolására adja a fejét. Széles kínálatukban legfőképp az OMP, Simoni Racing és a Conrero cégek termékei közül válogathatunk, de ugyanúgy megtalálhatunk náluk a Remus kipufogókon keresztül a különböző felnikig mindent, amire az autó tuningolásához szükség lehet.

Az Auto-Sun kis- és nagyker számos jelentős külföldi tuningcég magyarországi képviselete. A cég profilja alapvetően az optikai tuning, termékek szempontjából pedig kiemelten a 20.000 terméket felsorakoztató Auto-Style katalógus-áruház portékáit kínálják, melyek a cégen keresztül akár csomagküldés útján is beszerezhetők.

A Benzo tuning elsősorban nem bolt, hanem egy műhely. Amellett, hogy számos ismert tuningcég termékének kereskedelmével foglalkoznak (momo, toora, sandtler, sabelt, ms design, d&w, kw, stb.), tuning műhelyükben a gyorsasági szakágban "edződött" szakemberek alakítják át az autódat olyanra, amilyenre csak akarod. Nem ismernek lehetetlen feladatot, a tuningot is alkotásnak, az autózás, a technika képzőművészetének tekintik.

A keddi EVO gyorsulási verseny vitathatatlanul legszebb gépparkját a nemrégiben indult h&h design team autói alkották, melyeknél jobb referenciára talán nincs is szüksége egy cégnek sem. A főként optikai tuninggal és karosszériamunkával foglalkozó cég elérhetőségét mától megtaláljátok cégkeresőnkben is.

Végül, de nem utolsósorban felkerült listánkra az R&R Racing Kft., valamint a P.F. Consulting Kft. adatlapja is, melyek a Remus sportkipufogók és az Eibach sportfutóművek, illetve a Sebring sportkipufogók kizárólagos hazai importőrei.

Cégkeresőnk folyamatosan bővülni fog a továbbiakban a beérkezett regisztrációknak megfelelően, viszont ebben sokat segíthetsz Te is: amennyiben cégtulajdonos vagy, vagy ismersz olyan tuningcéget aki joggal szerepelhetne listánkon, ne habozz kapcsolatba lépni velünk! Minden cégekkel kapcsolatos levelet a [email protected]-ra várunk.