Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A legfelsőbb kategóriás autók tuningjáról ismert német-svájci Mansory a jelek szerint feltette a koronát eddigi munkásságára. A Bugatti nagyágyúja, az 1.000 lóerős Veyron egy újabb változta tűnt fel az Egyesült Arab Emírségekben, mely a cég kézjegyeit viseli magán.

A Prestige Cars által eladásra kínált darabról számos információ kering sajtószerte: egyesek szerint elképzelhető, hogy az autó egy már korábban bemutatott változat, a karbon fekete színben pompázó Sang Noir tovább gondolása - mások szerint pedig egy teljesen új tuning Veyron-ról van szó. Egy azonban biztos: a luxusautó koncepcióiról ismeretes Mansory közreműködésével készült Vincero méltó vetélytársa a korábban bemutatott Sang Noir-nak, Pur Sang-nak, valamint az egyedi fényezéssel ellátott Hermes változatoknak is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az autó tulajdonképpen tekinthető a Sang Noir utódjának is. A Vincero külsejét azonban nem csak a karbon elemek alapszíne hatátozza meg, hanem egy lakkrétegnek és néhány króm elemnek köszönhetően immáron ragyog az egész autó. A tökéletes megjelenést pedig egy ütős fekete felnigarnitúrával biztosították be, a belső térben pedig a Mansory-tól már megszokott ízléses fekete és fehér kompozíció teszi teljessé az összképet.

A Vinceróból, a hírek szerint mindösszesen három darab készült, ebből pedig egy most eladóvá vált...

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!