Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Wheelsandmore Audi R8-ashoz készült kiegészítőiről már korábban is hírt adtunk. Az akkoriban még teljes körűnek nem igazán mondható csomagot a cég számos új opcióval turbózta fel – vagy ha teljesen pontosak akarunk lenni, inkább kompresszorozta.

A korábban megismert 30 lóerős chiptuning mellé ugyanis már saját gyártmányú feltöltő szettet is kínálnak, mely 32.500 Euró fejében 530 lóerős szörnyeteggé változtatja a gyárilag 450 lóerőt teljesítő, 4.2 literes, V8-as sportautót. Mindez első olvasatra persze nagyon soknak tűnik, azonban az is hozzátartozik a történethez, hogy a tuningolt motor tudásában túltesz a hamarosan megjelenő V10-es verzión is, a konverzió ára pedig még mindig alacsonyabb, mint az új vasat megvásárolni.

További középkategóriás autó(k) árát költhetjük el a Wheelsandmore elől 8, hátul 6-dugattyús fékeire és alumínium verseny felfüggesztésére, vagy akár a hidraulikus szettel ellátott futóművére, mely gombnyomásra 30 mm-el képes megemelni a menetmagasságot. Az optikát 5.500 Eurós karbonból készült első és hátsó toldattal, valamint természetesen zúzós, 20” krómfelnikkel dobhatjuk fel, cirka 10.000 Euro fejében. Végül, de nem utolsósorban 4.800 Eurót kóstáló, kézi gyártású hátsó sportdobbal terhelhetjük még meg a havi lakástörlesztőt, extra 900 európai valuta fejében pedig már elektronikusan hangolható verziót vehetünk belőle.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!