Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Mostanában igen sokat hallani a legfelsőbb kategóriát megcélzó Mansory tuning cégről. A Frankfurti Autószalonon bemutatott két autójáról, a Chopster Cayenne-től, valamint a Vitassa Rosé fedőnevű rózsaszín Bentley-től már jóval a kiállítás előtt hangos volt a sajtó, azonban a jelek szerint nem lőtték el előre az összes puskaport: az igazi nagyágyú csak nyitás után dörrent.

A német-svájci kompánia ugyanis egy csontra karbonruhába öltöztetett Aston Martint is bemutatott a múlt héten, melyet első ránézésre a korábbi, Bugattihoz készült szettjük, a Vincero ihlethetett. Az autó gyakorlatilag minden elemét újragyártották a szénszálas anyagból, egyedül a gyárinál 5 cm-el szélesebb hátsó sárvédők fogtak ki rajtuk, amihez ragasztással illesztették a borítást. A szett egyébként újragondolt lökhárítókat, küszöböket, valamint szellőzőkkel tarkított motorháztetőt tartalmaz.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Állítható futómű szett került az autó alá, mely elől 9x20, hátul 10.5x21 hüvelykes felnikre húzza rá a kasztnit. Abroncsok terén pedig a Dunlop Sport MAXX 255/30ZR20 és 295/25ZR21-eseire esett a választás.

Odabent alupedálok, küszöb díszlécek, valamint karbonozott műszerfal, középkonzol és ajtópanelek kerültek beszerelésre. Szintén új a légzsákkal ellátott sportkormány, valamint jó pár Mansory logóval ellátott elem, így a fejtámlák és a szőnyegek is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!