Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az Anderson Germany az Audi jelenlegi zászlóshajóját, a V10-es motorral szerelt R8-ast vette kezelésbe. A Racing Edition-re keresztelt kiadás számos külső és belső módosítást tartalmaz a hangzatos név égisze alatt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A külső optikai kiegészítők, egyben a komplett aerodinamikai csomaggal egyaránt karbon alapanyagokból készültek. Az aerodinamikai szett agresszív első kötényt, diszkrét hátsó légterelőt, valamint diffúzort tartalmaz, kiegészítők szintjén pedig a hátsó ablakkeretek, valamint a tükörházak kerültek a csomagba. Odabent szintén a karbon uralkodik: a műanyag elemek szinte mindegyike megkapta a négyzetrácsos borítást, mindezt pedig narancsszínű varrásokkal megbolondított bőrborítással egészítették ki.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az Anderson teljesítmény terén sem hagyta parlagon a sportautót: 60 további lóerővel toldották meg a gyári ménest, mely egy saját fejlesztésű, a gyárinál 17 Kg-al könnyebb sport kipufogórendszer, sport légszűrő, valamint chiptuning kombinációjával kaptak. Mindez 12 km/órás növekedést hozott a konyhára, maximális sebesség terén.

A Racing Edition meglehetősen extrém megjelenésű felni garnitúrát is kapott, 19” méretben, karbon, valamint narancs díszítéssel, valamint 235/35 és 295/30-as abroncsokkal szerelve.