A Boombasstik, tíz éves fennállásának köszönhetően egyre nagyobb hírnévre tesz szert a tunerek körében. A tuning ma már egyre nagyobb divattá válik a "celebek" körében is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Gáspár Laci sportautók és az autóhifi iránti szenvedélye. Laci igen komolyan ásta bele magát ebbe a csodálatos, kreativitást igénylő világba, ahol alapos kutatómunka után rátalált a Boombasstik csapatára.

Első közös projektként egy 2 DIN méretű Audiovox készülék (VME 9325BTA) Ford Mustang-ba való beszerelését kérte. A választás azért erre a készülékre esett, mert ár-érték aránya a tudáshoz és a minőséghez mérten verhetetlen a kategóriában. A készülék szinte minden formátumot lejátszik (Lemezkompatibilitás: DVD-R/RW, CD-R/RW, CD-DA, Média formátumok: DivX, XviD, MP3, WMA, VCD, SCVD, MPEG1/2, AVI és JPEG), 7" érintésvezérelt kijelzőjén a Bluetooth funkció (BTM10 szükséges) és az IGO8 teljes Európa térképpel ellátott navigáció (NAV-101, vagy NAV-102 szükséges) könnyedén kezelhető, a parkolást elősegítő tolatókamera funkcióval a parkolás gyerekjáték lesz (CCDF-i szükséges), bővíthető továbbá TV tunerrel és akár két monitort is csatlakoztathatunk a készülékhez. A készülék rendelkezik 5.1 vonalszintű kimenettel, ami zenehallgatáskor sztereó, film lejátszása esetén házimozi hangzással kényezteti hallójáratainkat. A készülék 2 USB bemenettel is rendelkezik, amin filmet, és zenét is lejátszhatunk.


A beszerelés után Laci elégedetten tesztelte a készüléket legújabb, Nélüled semmi nem vagyok című lemezével, ami a Boombasstik üzletekben megvásárolható, vagy 50.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen elvihető. A telefonos Bluetooth kihangosító minőségét méltatva hívta vissza a Boombasstik csapatát immár biztonságosan a készülék tudását kihasználva.



Ne feledd, a BoomBassTik webáruházából most 10%-os kedvezménnyel vásárolhatsz meg autóhifi és tuning termékeket. A tuning kínálatból több mint 100.000 terméket találsz meg a www.tuningbolt.hu cím alatt, ahol a Vogtland, Merwede, H&R, Vmaxx, Apex sportrugók és sportfutóművek teljes választékát megvásárolhatod online! További infók az alábbi linkeken.