Az elmúlt hónapban két McLaren MP4-12C tuning csomagról is hírt adtunk, most itt a harmadik, ezúttal a Mansory Genfre készített meglepetése formájában.

A német luxus-tuner igen mélyrehatóan dolgozza át a szuper sportautót. A 3.8 literes, ikerturbós erőforráshoz nagy teljesítményű kipufogórendszert, valamint új légszűrő rendszert fejlesztettek, továbbá a motorvezérlő elektronikát is finomhangolták. A végeredmény a gyárinál 52 egységgel izmosabb, 660 lóerős motor, melyhez 675 Nm nyomaték párosul. A végsebesség pedig 353 km/órában maximálódik.

A külcsínt - lökhárítók, küszöbök és sárvédő-elemek formájában - impresszív, 60 mm-t szélesítő komplett bodykit dobja fel, ezen túl új tetőelemek, tükörborítások, valamint egy garnitúrányi 20 colos aranyszínű könnyűfém felni került felszerelésre.

A hírek szerint az utastér is komoly változásokat rejt majd, új, légzsákos sportkormány, alumínium pedálok, valamint karbon panelek bevetésével.

Az extravagáns gépről egyelőre két előzetes terv publikus, gyártó március 6-ra ígér új képeket, ezúttal már az elkészült autóról. Várjuk szeretettel!