Az A. Kahn Design a napokban jelentette be az Aston Martin DBS-hez készült csomagját. A cég közleménye szerint, még maga James Bond is büszke lenne rá.

A leginkább korábbi Range Rover tuningjairól hírneves cég, ismét hazai pályán mozog. A brit autóipar hamisítatlan remeke igazi presztízsfeladatot jelentett, melyet pont a megfelelő fokon sikerült abszolválni. Az autó gyári vonalait véletlenül sem bántó optika elegáns, 21 colos RSX-F felnikből, matt feketére fújt első légterelőből, és hátsó diffúzorból, piros féknyergekből, valamint színezett üvegekből áll.

A technikai oldalt ültetett futómű, valamint sport kipufogórendszer képviseli, a 6.0 literes V12-es erőforrás érintetlen maradt.

Odabent, a lehetőségek szinte végtelenek, különböző kárpitok, bevonatok és berakások végtelen permutációjából válogathat a megrendelő.

A Casino Royale névre keresztelt gépet egyébként 93,875 Fontra (cirka 33.5 millió HUF) tartják, az ár persze nem tartalmazza az illusztris 0077-es rendszámot, mely az 1-essel együtt szintén a cég tulajdonában van.

A Kahn termékei és felnijei itthon is elérhetők, a hivatalos hazai importőrön keresztül.