Hajts rá 2013-ban is a DOTZ felnikre! A márka hivatalos hazai importőre, az ALCAR Hungária Kft. nagyszabású nyereményjátékot szervez az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS) alkalmából, melynek fődíja nem más, mint egy 100.000 Ft értékű DOTZ alufelni utalvány!

A játék a DOTZ, okostelefonokra kifejlesztett, rendkívül intelligens alkalmazása köré épül, mely immáron minden ismert platformra elérhető. Az INGYENES alkalmazás megnyitása, egy fénykép az autóról, a megfelelő felni kiválasztása – mindössze ennyi a teendő és pillanatok alatt felpróbálhatod a neked legjobban tetsző DOTZ felnit, az általad választott méretben az autódra. Ha mindez nem lenne elég, több logó és grafika is rendelkezésre áll, hogy valóban egyedivé tegye az autód.

Az így készült képeket elmentheted, vagy – az alkalmazásba épített lehetőségekkel – meg is oszthatod ismerőseiddel, akár e-mailben, akár egy közösségi oldalon keresztül.

Hogyan nyerhetsz ezzel az alkalmazással? A részvételhez mindössze négy egyszerű lépés vezet:

  1. Töltsd le a DOTZ alkalmazását okostelefonodra!
  2. Készíts egy fotót a saját autódról!
  3. Rakd fel rá a Neked tetsző DOTZ garnitúrát és dekort az alkalmazással
  4. Mentsd le a képet, és küldd el a DOTZ magyar oldalának facebookon üzenetként!

Ennyi!

A játék március 14-től 22-ig tart, a képet pedig érdemes minél előbb feltöltened, hiszen a fődíjat a 22-én éjfélig legtöbb LIKE-ot begyűjtött alkotás nyeri! A második és a harmadik helyezett pedig egyedi mintával gyártott DOTZ cipőt kap ajándékba.

A díjátadóra március 23-án, az Autó, Motor és Tuning Show keretei között kerül sor, a győztest - hacsak már nincs kint egyébként is a rendezvényen - egy ajándék belépővel is meglepjük!

Az applikáció működését pedig az alábbi videón ismerheted meg.