A piacon friss cégként tevékenykedő WRAPworks neve egyszer már felmerült, kétesen sikerült Mercedes CL500 konverziójuk kapcsán. A német tuningműhely most egy érdekesebb témát választott alapul.

A mindössze 875 példányban gyártott Opel Astra OPC Nürburgring Edition 2008-ban látott napvilágot. A 240 lóerős, 2.0 literes turbómotorral szerelt sportszéria a neves versenypályán felálltott korábbi kategóriacsúcsnak állít emléket, az erősebb szív mellett pedig számos optikai megoldásban is eltér a normál kiviteltől.

A német tuning cég ezen igyekezett még egy kicsit tornázni, a legszembetűnőbb változtatást pedig - főprofiljuk nyomán - a komplett fóliázásban találhatjuk meg. A vitathatatlanul versenypályás, részben fémhatású komplett dekort 1,250 Eurórt (375E HUF) húzzák az autóra, a sportos hangzásról pedig a Remus kipufogója gondoskodik.

További módostásként ültetett Eibach futómű, 225/40-es Hankook abroncsokba csomagolt 18 colos Motec Nitro könnyűfém kerekek, ATE féknyergek, hátsó stabilizátor, Courtenay csapágyak, valamint Piperline légszűrő került beszerelése.