Az LB Performance egészen egyedi widebody-kitet készített a Ferrari 458 Italia-hoz. A sötétszürke olasz telivér meglehetősen robosztussá vált az átalakítás nyomán.

A 458 Italia brutális karosszériaszélesítést kapott. Az átalakítás elég rusztikusnak hat, főleg, hogy a sárvédőtoldatok rögzítéséhez használt csavarokat nem rejtették el, így azok messziről ordítanak.

A Ferrari büszkesége a fenti toldatokon kívül oldalszoknyát, méretes első koptatót és agresszív hátsó diffúzort kapott. Az abroncsok világoskék Rotiform felniken feszülnek, mögöttük pedig limezöldre fényezett féknyergek világítanak.

A 458 Italia motorterében egy a Maserati-val közösen fejlesztett 4.5 literes V8-as 562 lóerős 540 Nm nyomatékú erőforrás dübörög, amely 3.3 másodperc alatt kergeti 100 km/h-s sebességig a kocsit az általa biztosított végsebesség pedig 325 km/h.

Arról nincs információnk, hogy az LB Performance megpiszkálta-e a motort, annyi azonban bizonyos, hogy a kipufogórendszert átalakították, ami eredményezhet némi extra kraftot.