részlet paul walker gyűjteményéből

Alig két hete, hogy a Fast and Furious filmek sztárjaként közismert Paul Walker és barátja, Roger Rodas tragikus körülmények között autóbalesetben vesztették életüket, egy Porsche Carrera GT tesztelése közben.

Paul - hasonlóan barátjához - nem csak a filmszerep égisze alatt volt az autók és a sebesség elkötelezett híve, hanem a való életben is, erről tesz tanúságot a napokban felröppent videó is, melyben közös gyűjteményüket tekinthetjük meg.

A filmet a The Smoking Tire csapata készítette egy évvel ezelőtt, akkor azonban a tulajdonosok kérésére nem tehették közzé, kik is birtokolták a fantasztikus kollekciót. Néhány napja azonban a videó leírását megváltoztatták, immáron már nincs miért titkolni, kihez is tartoztak a gyönyörű, kivétel nélkül nagy teljesítményű, sok esetben ritka kiadású sport- és luxusautók.

Szomorú mementó, hogy mindez ilyen apropóból kerül nyilvánosságra. Ahogyan az Import Tuner magazin is fogalmaz: elég egy pillantás erre a kollekcióra és rögtön megmondod, mennyire az autók rabja volt Paul Walker.

A gyűjteményben a számos amerikai izomautó (Saleen és Shelby Mustangok, Ford GT) és japán import sportautó (csúcsra húzott Nissan Skyline R34 GT-R, Silvia, Toyota Supra és társai) mellett több ritka európai modell is helyet kapott, úgy, mint a BMW M1, számos veterán Porsche, Ferrari és Mercedes is.

Érdemes végignézni a videót, a szöveg jól érthető, szinte csak az autók felsorolásából áll, aki hadilábon állna az angollal, a feliratok bekapcsolásával javíthat az élményeken.

paul walker és roger rodas gyűjteménye