Ez az a motor amibol tenyleg nem akartam asztalt csinalni, hiszen ebayen is allandoan vann fent legalabb 4-5 ugyanilyen motorbol epitett dohanyzo asztal. De annyira olcson jutottam hozza egy mukodokepes teljes motorhoz hogy nem hagyhattam ki.

A slusszpoen pedig akkor jott amikor elkezdtem arulni a motor olyan alkatreszeit amikre nincs szuksegem. A motor aranak duplaja jott vissza:) A szetszedes utan jott a fekete leves, a blokk teljesen olajos es saros volt ami a szemcseszorasnal igen nagy problemat jelentett a kesobbiekben

Meglepoen egyszeru volt szetszedni a motort, de sokkal tobb fejtorest okozott osszeallitani az asztal szerkezetet. Az ok hogy a blokk majdnem olyan szeles mint hosszu igy a legegyszerubb az lett volna hogy meretre vagatok uveget hozza. DE mivel mar az motor megvetelenel elhataroztam hogy ezt az asztalt csakis a profit szerzes miatt keszitem igy maradtam az sarokban porosodo uveglapnal.Sajnos ezentul nem keszitettem kepeket a szerkezeti munkarol igy mar csak a szemcseszoras es par reteg lakk utani kepeket tudok mutatni:

Mivel a munkanak ebben a stadiumaban erkezett megrenedeles az asztalra Ally Mcdonald(elozo posztban tettem emlitest rola) munkahelyenek tulajdonosatol igy az uveget egybol el is vittem graviroztatni, Ami itt Skociaban joval dragabb, de a vegeredmenyre nem lehet panasz.

A megrendelovel megegyezve a feluletkezeles csak sima atlatszo lakkal tortent, ez koltseghatekony es vegeredmenyben szep feluletet eredmenyez.

A kovetkezo kepek mar az atadasnal keszultek. Remeljuk a tulajdonos megelegedesere a vevok erdeklodessel es csodalkozva fogadjak majd az asztalt.

A kovetkezo asztal alapja is megerkezett mar:)